CoronaBuitenland

‘Dit is de grootste killer, dit is de grootste cover-up uit de menselijke geschiedenis’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Sinds de uitrol van de coronavaccins zijn er 410.000 onverklaarbare sterfgevallen geregistreerd in de Verenigde Staten. “Als die mensen niet zijn gestorven aan het vaccin, waar zijn ze dan aan gestorven?” vroeg techondernemer en filantroop Steve Kirsch eerder deze maand tijdens een paneldiscussie die was georganiseerd door de Amerikaanse staatssenator Doug Mastriano.

“Niemand wil die vraag beantwoorden,” aldus Kirsch. Hij verwees naar de uitspraken van de directeur van levensverzekeraar OneAmerica, die aangaf dat de sterfte onder 18- tot 64-jarigen maar liefst 40 procent hoger ligt dan normaal. “We kampen momenteel met de hoogste sterftecijfers uit de geschiedenis van deze sector, niet alleen bij OneAmerica,” zei Scott Davison.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongekend

Een ramp die zich eens in de 200 jaar voordoet, zou leiden tot een stijging van ongeveer 10 procent. “Veertig procent is dus ongekend,” zei Davison.

“Dat zou niet moeten gebeuren,” benadrukte Kirsch. “Hoe kan dat? Het is geen toeval. Iets heeft dat veroorzaakt. Dit is de belangrijkste doodsoorzaak uit de menselijke geschiedenis en niemand weet wat het is.”

Grootste killer

Hij zei dat een balsemer in 93 procent van de lichamen van overledenen bloedproppen aantreft die voor de uitrol van de vaccins nog nooit zijn waargenomen. “Dit is de grootste killer. Dit is de grootste cover-up uit de menselijke geschiedenis. 400.000 Amerikanen zijn vermoord door de Amerikaanse overheid.”

4.8 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joost
Joost
3 maanden geleden

Het gaat langszaam maar het komt.

WHO
WHO
3 maanden geleden

De aap komt uit de mouw, Piet P. was nog bij ons geweest als er niet was gevaccineerd.

Rienus
Rienus
3 maanden geleden

Ik schat zomaar in dat als we 10 jaar verder zijn er nog 400.000 Amerikanen over zijn.
Honderd procent veilig, met welk doel is inmiddels de vraag.

Alida
Alida
3 maanden geleden

De Zwitserse regering raadt alle zwangere vrouwen het vaccin aan. Mijn dochter heeft vandaag dit bericht ontvangen. Het is veilig en beschermt zowel het ongeboren kindje als de moeder van alle kwaad.
Wir empfehlen die Covid-19-Impfung vor oder während der Schwangerschaft. Denn das Risiko für einen schweren Krankheitsverlauf ist bei schwangeren Frauen erhöht. Ein schwerer Verlauf kann für die Frau gefährlich sein und einen negativen Einfluss auf die Schwangerschaft sowie auf das ungeborene Kind haben. Die Impfung vor oder während der Schwangerschaft ist sicher und schützt Sie und das ungeborene Kind.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

91
0
We lezen graag je reactie!x