Buitenland

Las Vegas-schutter Stephen Paddock stierf een dag nadat hij zelfmoord had gepleegd. Rara, hoe kan dat?

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De man die wordt verdacht van de dodelijke schietpartij in oktober vorig jaar in Las Vegas, stierf rond het middaguur de dag ná het bloedbad, zo blijkt uit een autopsierapport dat afgelopen vrijdag is vrijgegeven.

De bevindingen van de lijkschouwer druisen in tegen de tijdlijn van de politie van Las Vegas, die stelt dat Stephen Paddock (64) op 1 oktober om 23.20 uur dood werd aangetroffen in zijn hotelkamer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In het autopsierapport staat dat Paddock op 2 oktober rond 12.00 uur is gestorven, 12 uur later.

Voedt het mysterie

Het rapport, dat is ondertekend door lijkschouwer Lisa Gavin, vermeldt dat Paddock op 2 oktober is overleden aan de gevolgen van een schotwond in het hoofd.

Ze concludeert dat Paddock zelfmoord heeft gepleegd.

Het schokkende verschil tussen de tijdlijn van de politie en de autopsie voedt het mysterie rond de dodelijkste schietpartij in de Amerikaanse geschiedenis, meldt zender NTD.

Leugen en onjuist

“Alles wat het publiek is verteld over het bloedbad in Las Vegas is een leugen en onjuist,” schrijft onafhankelijk onderzoeker Thomas Michael naar aanleiding van het rapport.

“We weten nu dat de politie het lichaam van Paddock niet kan hebben gevonden in de hotelkamer, omdat hij pas de volgende dag is gedood,” voegt hij toe.

Michael concludeert dat de plaats delict in scène is gezet.

Maandenlang

Volgens de officiële versie van de gebeurtenissen bereidde Paddock zich maandenlang voor op de schietpartij.

Hij zou tientallen semiautomatische wapens naar zijn hotelkamer hebben gezeuld, waarmee hij meer dan 1000 kogels zou hebben afgevuurd op een menigte.

Niets bekend

Uit het rapport blijkt verder dat Paddock een angstremmer in zijn systeem had.

Over het motief van de dader is nog niets bekend. “We zullen mogelijk nooit begrijpen waarom Steve dit heeft gedaan,” zei zijn jongere broer Eric Paddock.

Foto: Wikimedia Commons

[NTD, Medium]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René van Zalk
René van Zalk
6 jaren geleden

Dat kan idd. Als je na een zelfmoordpoging in coma raakt en/of hersendood aan de machines ligt, is het mogelijk dat je de volgende dag sterft. Volgens sommige wetenschappers ben je in feite dood als je 100% hersendood bent. Coma is weer een ander verhaal. Enkelen kunnen goed uit de coma komen (als de hersenen niet beschadigt zijn.

William
William
6 jaren geleden

Het is fisiek niet mogelijk dat een persoon in zo’n korte tijd zoveel kogels heeft afgevuurd. Het is een raadsel hoe de geweren in de hotelkamer zijn gekomen. Op de foto’s van plaats delict zijn bijna geen hulzen te zien, 1000 schoten is een hele berg hulzen en vergeet niet dat een patroon dat net is afgevuurd gloeiend heet is… er zijn geen brandplekken te zien. De loop van een geweer is roodgloeined na een vol magazijn te hebben afgevuurd, als je het geweer vervolgens op de grond gooit om het volgende geweer te pakken dan heb je een hele grote schroeiplek.. waarschijnlijk zelfs brand. En heeft iemand zich afgevraagd wat de kinetische snelheid van een kogel afgevuurd door een Bushmaster is na 1000 meter ? Dat is de afstand van het hotel tot de menigte. (als mijn info juist is). Een MAG machinegeweer schiet to 800 meter… Dus er klopt absoluut NIETS van dat Paddock de schutter was.

William
William
6 jaren geleden

Nog aanvullend, heb het uitgezocht, de afstand hotelkamer tot event is 450 yard, Bushmaster AR15 is een 200 yard rifle…. met speciale loop en speciale kogels schiet hij verder… maar verwacht niet dat Paddock deze uitvoering had.

Puddingbuks
Puddingbuks
6 jaren geleden

Metaaldetectoren in alle casino’s in Vegas…? Tot het overdreven toe?

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x