Mens en DierCorona

Britse minister: volledig gevaccineerden hebben veel grotere kans om corona te krijgen

Help mee door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Was het een (freudiaanse) verspreking of wellicht een hint? Grant Shapps, de Britse minister van Transport, deed vrijdag een nogal opmerkelijke uitspraak in het ochtendprogramma BBC Breakfast. Hij zei namelijk dat mensen die twee prikken hebben gehad, volledig gevaccineerden dus, een veel grotere kans hebben om het coronavirus te krijgen en bij zich te dragen.

Hij lijkt zich te verspreken omdat hij mensen tijdens het interview oproept om vooral de tweede vaccinatie te halen. “Het is heel belangrijk voor de samenleving dat we iedereen prikken,” zei Shapps tegen presentatrice Naga Munchetty, eraan toevoegende dat iedereen binnenkort de kans heeft gehad om die tweede prik te halen en ‘volledig beschermd’ te zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Stefan Noordhoek zette de beelden van de freudiaanse verspreking op Twitter en schrijft erbij:


Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop zag de beelden ook. “Het is officieel,” twittert hij. En gezondheidswetenschapper Yvonne Simons schrijft: “In het Verenigd Koninkrijk beginnen ze een beetje eerlijkheid aan de dag te leggen.”

4.8 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Even off topic:
Ik wil graag een verhaal met jullie lezers delen.
Gisteren hebben mijn man en ik een bezoek gebracht aan Urk, waar een grote demonstratie gehouden werd. Er waren in totaal sowieso méér dan 1000 mensen, die uit het hele land vandaan kwamen.
Na een uur lopen door het dorp, waarbij veel dorpsbewoners ons toelachten en klapten voor ons, werd mijn man onwel.
Wij werden door vriendelijke politiemensen uit de groep gehaald en mijn man werd in de schaduw in het gras gezet. Eerst werd er nog gevraagd of ze een ambulance moesten waarschuwen, maar dat wilden wij niet.
Intussen was een dorpsbewoonster aan komen lopen en zei dat ze ons wel naar de auto wilde rijden, die bij het gemeentehuis stond. Dat was iets meer dan 1 kilometer verwijderd. De politiemensen hadden geen auto direct beschikbaar, anders hadden zij dat zeker gedaan.
Deze ongelooflijke vriendelijke vrouw nam ons mee naar haar huis, waar we werden opgevangen. Zij maakte koffie voor ons en een kan met koude limonade.
Nadat wij meer dan een uur daar hadden gezeten en gezellig hadden gepraat, bracht zij ons naar de auto toe.
Het was een fantastische ervaring om zoveel warmte en liefde te krijgen van wildvreemde mensen. Zeker gezien de keiharde, gepolariseerde wereld waarin wij allemaal terecht zijn gekomen.
Ik denk zomaar dat Urk het laatste bastion zal worden. Dank je wel Urkers!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wow, DAT was vast niet de bedoeling dat deze minister zo’n uitspraak doet. Hoe lang zal hij nog op zijn ministerspost zitten?
Eigenlijk wil dit óók zeggen, dat er nog ministers zijn, die een geweten hebben en dus nog niet totaal gecorrumpeerd zijn.
Het zal vast en zeker een geweldige schok betekenen voor de vele miljoenen Engelsen, die dit interview gehoord hebben. Zoiets van: had ik maar nooit….
Voor de meesten van ons zal dit verhaal echter geen verbazing wekken. Wij volgen natuurlijk al lange tijd het ECHTE nieuws overal ter wereld en dan ben je goed op de hoogte.
Gisteravond moesten mijn man en ik een bezoekje brengen aan de huisartsenpost. De huisarts in opleiding vroeg gelijk aan mijn man of hij gevaccineerd was. Hij zei nee en toen zei zij, dat zij gelukkig al 2 prikken had gehad. De andere huisarts was ook volledig gevaccineerd. Er werd toen eigenlijk gesuggereerd, dat dat betekende dat WIJ ons dus geen zorgen hoefden te maken.
Dat is nu juist het misleidende van dit hele gebeuren: ZELFS veel medici geloven heilig in deze hele poppenkast. En dat is iets waar ik nog steeds niet met mijn pet bij kan. Je zou toch verwachten, dat juist medisch personeel, dat de beschikking heeft over veel informatie, goed weet wat het doet.
Schijnbaar is dat een misvatting en zijn zij volledig gemanipuleerd en geïndoctrineerd.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

GRAFEENOXIDE “vaccin” is levensgevaarlijk !! 5G straling ?? Doe je onderzoek !!

dna
dna
2 jaren geleden

En dan kunnen ze nu eindelijk hun wall/muur/hek maken?

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x