Paranormaal

Broer vermoorde Belgische kasteelheer: “Ik praat met overledenen, ook met mijn broer”

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin 2012 werd de Belgische kasteelheer Stijn Saelens gedood. Zijn broer Brecht, die in het Amerikaanse mediumdorp Lily Dale woont, zegt met hem en andere dode familieleden te kunnen praten.

Toen een overleden vriend van zijn ouders gewoon weer aan zijn bed verscheen, wist de toen 4-jarige Brecht dat hij anders was dan anderen. Maandagavond deed hij zijn verhaal in het Belgische tv-programma Jani Gaat met Jani Kazaltzis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Brecht zegt te zijn gespecialiseerd in het leggen van contact met de doden. Met zijn broer Stijn is dat moeilijker. “Omdat ik betrokken ben en niet objectief kan optreden als medium,” zei hij. “Maar ik ben me erg bewust van zijn aanwezigheid. Vooral als het even minder gaat, merk ik dat hij er is. We waren dan ook close.”

Niet alleen

Saelens studeerde in Nederland economie, waarna hij naar Amerika afreisde om medium te worden. Tijdens een cursus regressietherapie in de staat Georgia leerde hij zijn huidige vrouw kennen. Ze hebben twee kinderen samen.

Hij vertelt mensen wat overleden dierbaren te melden hebben. Geesten die een tafel optillen of een trompet waaruit stemmen van overledenen komen, het kan allemaal, aldus Saelens.

“Ik vind het altijd heel fijn als ik Stijn of andere dode familieleden plotseling ‘hey’ hoor zeggen,” zei hij. “Dat biedt troost. Dan weet ik dat ik niet alleen ben.”

Moeilijker

“Communiceren met overleden familieleden vind ik weliswaar moeilijker dan met compleet onbekende mensen,” ging hij verder. “Bij vreemden geef ik alles direct door aan de persoon voor mij. Als het over mijn eigen dierbaren gaat, dan probeer ik te veel een uitleg te geven aan wat ik binnenkrijg. Dan laat ik mijn eigen opinie toe. Dat is niet goed.”

Saelens wilde in het programma niet dieper ingaan op de inhoud van de gesprekken met zijn vermoorde broer omdat het rechercheonderzoek in België nog loopt.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Dat zou best kunnen, wij zijn nog te primatief om dit als wetenschap te accepteren.

Johan
Johan
8 jaren geleden

Leuke titel, het leek erop dat de broer de kasteelheer vermoord had.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x