Homepagina » Het Complot » Rechter Hooggerechtshof VS: ‘Elites moesten zwarte president goedkeuren’
Rechter Hooggerechtshof VS: Elites moesten zwarte president goedkeuren

Rechter Hooggerechtshof VS: ‘Elites moesten zwarte president goedkeuren’

Clarence Thomas, een rechter van het Amerikaanse Hooggerechtshof, sprak zich onlangs uit over huidskleur en het Witte Huis.

Op de vraag of hij ooit had gedacht een Afro-Amerikaanse president mee te zullen maken, zei de rechter dat hij altijd al wist dat ‘het een zwarte president zou worden die was goedgekeurd door de elites en de media’.

Thomas voegde toe dat ‘iedereen waar ze zich niet in zouden kunnen vinden de grond in zou worden gestampt’. “Eenieder die niet zegt wat je zou verwachten van iemand met een donkere huidskleur zal worden bekritiseerd,” zei hij in april tijdens een interview in Pittsburgh, dat werd uitgezonden op C-SPAN.

Prijs

“Noem maar iemand, niet mijzelf, noem iemand die heeft besloten er niet in mee te gaan en je zult zien dat diegene daar de prijs voor moet betalen,” ging hij verder. “Dus ik heb altijd aangenomen dat het iemand zou worden die goed zou liggen bij de media.”

Thomas verwees niet nadrukkelijk naar president Obama. Op de vraag of hij de 44e president had ontmoet antwoordde Thomas dat hij hem wel eens voorbij is gelopen.

Zwijgzaam

“Ik houd me niet zo bezig met Washington en ik ben niet thuis in de politiek, dus er doen zich wat dat betreft weinig mogelijkheden voor,” zei hij, toevoegende dat hij de president uit beleefdheid eens de hand heeft geschud tijdens een inauguratie. “Maar ik heb geen diepgaande gesprekken met hem gehad.”

Thomas staat erom bekend dat hij het grootste deel van de tijd zwijgzaam toekijkt. Zelden geeft hij commentaar op zaken die hij namens het Hooggerechtshof behandelt.

“Ik heb in de afgelopen 16 jaar vaak laten zien dat je dit ambt kunt uitoefenen zonder ook maar één enkele vraag te stellen,” zei hij vijf jaar geleden tijdens een toespraak.

Bron: CNN.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mb
mb
8 jaren geleden

Ach hou op , ook Obama is natuurlijk lid van de club.

days of our lives
days of our lives
8 jaren geleden

Bitchfight onder de zwarten?
Roepen ze jarenlang dat zwarten niks kunnen bereiken in Amerika, wordt er zomaar eentje president.

Wat moet er dan gebeuren?

sap
sap
8 jaren geleden

[quote name=”mb”]Ach hou op , ook Obama is natuurlijk lid van de club.[/quote]

Ja klopt hij blijkt zelfde bloedlijn te dragen door zijn blanke moeder. Bloedlijn van familie Bush. Obama heeft hierdoor een zelfde stamvader.

Erique
Erique
8 jaren geleden

Wat moet ik zeggen over ‘Monsanto’Clarence Thomas, nu lid van het hooggerechtshof in de VS.Het is allemaal 1 pot nat.President ondertekent een beschermingswet & hij bekrachtigt zaakjes in voordeel van deze kwalijke octopus die overal zijn tentakels heeft zitten.Hij klapt nu uit de school, wat we in feite al wisten.

x

Check Also

füllmich

Reiner Füllmich te gast bij lancering ‘Neurenberg 2.0’ in Polen

Afgelopen week is een Poolse parlementaire onderzoekscommissie ...

voetballer

Oud-profvoetballer: ‘Hoeveel sporters moeten er nog in elkaar zakken voordat er een onderzoek komt?’

Een Engelse oud-profvoetballer pleit voor een onderzoek ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x