Binnenland

Omtzigt wil onderzoek naar relatie tussen vaccinatie en oversterfte

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Er zou onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek komen naar de hypothese dat er een relatie is tussen vaccinatie en oversterfte. Dit lijkt niet te gebeuren en daarom heeft Kamerlid Pieter Omtzigt nieuwe vragen gesteld.

Hij wijst zorgminister Ernst Kuipers erop dat gezondheidsdata ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek gebruikt mogen worden voor onderzoek naar oversterfte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Gratis

Hij vraagt minister Kuipers op welke manier hij ervoor gaat zorgen dat het onderzoek naar oversterfte op zeer korte termijn, binnen maximaal twee weken, kan plaatsvinden en de wetenschappers over de noodzakelijke data van onder andere het CBS, RIVM (vaccinatie) en Vektis kunnen beschikken.

Omtzigt vindt dat de voor het onderzoek naar oversterfte noodzakelijke data gratis of tegen een geringe vergoeding aan de wetenschappers ter beschikking moeten worden gesteld. Nu betalen onafhankelijke wetenschappers de hoofdprijs voor de data. Het Kamerlid wil weten hoe de minister dat gaat regelen.

Van groot belang

Omtzigt wil ook weten hoe de minister gaat bevorderen dat onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar een mogelijke relatie tussen vaccinatie en oversterfte alsnog plaatsvindt.

Hij licht toe dat hij tegen een motie heeft gestemd om onderzoek te doen naar alleen oversterfte en vaccinaties omdat hij wil dat er naar alle hypotheses onderzoek gedaan wordt.

“Het is van groot belang om te bepalen waardoor de 15.000 oversterfte komt,” benadrukt Omtzigt.

4.9 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

Is toch niet zo moeilijk, door vaccineren heel simpel toch.
Niet door die zogenaamde killer virus.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Wat zij gaan onderzoeken is voor ons inmiddels reeds zo klaar als pompwater. De correlatie tussen de twee is reeds verschillende malen duidelijk aangetoond door Theo Schetters.

Anja Heij
Anja Heij
1 jaar geleden

Kuipers gaat ongetwijfeld weer verwijzen naar de toch al niet functionerende Staat die met alle beschikbare krukken overeind dient te worden gehouden, terwijl hij eigenlijk aan handen en voeten gebonden dient te worden afgevoerd. En wel vandaag.

Marianna
Marianna
1 jaar geleden

Pieter vraagt vanaf december 2021 naar meer openheid en onderzoek naar de oorzaken van oversterfte, waarom in maart 2023 nog steeds dezelfde vragen stellen die niet beantwoord worden?

tenenkrommend in een democratisch land

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x