Homepagina » Het Complot » “Teken van het beest”: Anticonceptiechip vervangt de pil
"Teken van het beest": Anticonceptiechip vervangt de pil

“Teken van het beest”: Anticonceptiechip vervangt de pil

Veel vrouwen slikken iedere dag de anticonceptiepil. Wetenschappers hebben nu een elektronische chip ontwikkeld die onder de huid kan worden aangebracht. Het apparaat is net zo groot als een postzegel en gaat 16 jaar lang mee.

Het biotechbedrijf MicroCHIPS Inc uit de Amerikaanse staat Massachusetts heeft met de steun van de Bill and Melinda Gates Foundation een implanteerbare anticonceptiechip ontwikkeld die 16 jaar lang iedere dag een kleine dosis van het hormoon levonorgestrel vrijgeeft. De langst werkende anticonceptie op basis van hormonen is op dit moment het hormoonspiraaltje dat vijf jaar lang meegaat.

Wanneer de vrouw in de loop van die 16 jaar beslist om zwanger te worden, kan ze de anticonceptiefunctie zelf aanzetten met behulp van een afstandsbediening zonder daarvoor een afspraak met een arts te moeten maken.

De uitdaging voor de ontwikkelaars is om te verhinderen dat het implantaat aan- en uitgezet wordt door een andere persoon zonder medeweten van de vrouw. Om die reden zijn de makers bezig met manieren om de chip te beveiligen tegen hacking.

De anticonceptiechip wordt vanaf volgend jaar getest op veiligheid en efficiëntie en ligt mogelijk al in 2018 in de apotheek. De onderzoekers willen dezelfde technologie in de toekomst gaan gebruiken voor de toediening van andere medicijnen.

Merkteken

Twee jaar geleden klaagde een leerlinge uit Texas haar middelbare school aan omdat die haar verplichtte om een computerchip bij zich te dragen. De chip zou het ‘teken van het beest’ zijn, een duivels verschijnsel uit het profetische Bijbelboek Openbaring.

In het boek vertelt een persoon die zich Johannes noemt over een visioen waarbij ‘het beest’ (een satanische figuur) bij alle mensen ‘een merkteken laat zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd’. Alleen mensen die dat teken accepteerden konden voortaan ‘iets kopen of verkopen’. Die onderwerping zou een opmaat vormen naar overheersing van het kwaad.

De leerlinge, Andrea Hernandez, staat bepaald niet alleen in haar overtuiging dat Johannes het in die tekst had over de computerchips die nu in opkomst zijn. Mensen zijn al decennialang huiverig voor techniek die op het lichaam moet worden aangebracht of die wordt gebruikt om personen te volgen.

[MailOnline]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
5 jaren geleden

Het teken van de beest is 666 en we worden er mee plat gegooid.
www. is in het hebreeuws de va va va, oftewel 666.
Links, in het midden en rechts van een streepjescode zie je een lange lijn in de streepjescode, dit is uiteraard weer de 6. Op elk product wat je koopt staat dus 6 6 6, chek het maar na.
In de muziek industrie wordt je dood gegooid met de 666 symboliek, met name MTV is werkelijk waar ongelooflijk op dit gebied.
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/193877/Illuminati_Warning_2015_A_SCARY_Preview_Of_Whats_To_Come__WATCH_NOW/

Carlijn
Carlijn
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

666 was een kosmische code voor negativiteit. Alles in de kosmos is opgedeeld in nummers. Er bestaat dus niet zoiets als een duivels beest. Na 12-12-12 is dat allemaal omgedraaid omdat we sindsdien de negatieve ervaring collectief achter ons laten. Alles wat duivels was keert weer terug naar zijn/haar oorsprong. Daarom lopen ze zo met hun symbolen te wapperen want 666 is nu een code wat verlichting brengt. De illuminati zorgt zonder het zelf nog te beseffen voor hun eigen ondergang. Alles wat ze doen zorgt voor hun eigen nederlaag. Dat is zoals het nu vanuit de Bron is geprogrammeerd. Het negatieve spel waarin we zaten is geheel voorbij.
Haal dus maar rustig adem, alles is in orde, kijk en observeer hoe deze negatieve duivelse kliek ten ondergaat.
En uiteindelijk was het maar een spel, ook de duivelse mensen onder ons zijn net zoals iedereen in hun werkelijke kern: LIEFDE! Ook zij willen graag naar huis.
De enige die achterblijven in negativiteit zijn de NETs (negatieve extraterrestrials) want mensen maakten in geen enkel opzicht de dienst uit. Deze NETs zullen hun duistere agenda’s in andere zonnestelsels voortzetten, maar de aarde is vrij en de mens is vrij! Je hoeft alleen nog maar jouw gedachtepatroon er op aan te passen.
Welkom in de nieuwe wereld 🙂

Maarten
Maarten
Reactie op  Carlijn
5 jaren geleden

Carlijn,
Ik moet met je meegaan als je zegt dat er na, of het exact er na is weet ik niet, 12-12-12 veel aan het veranderen is. Heel veel mag ik zeggen. De mens veranderd/ wordt wakker/ komt tegen de gevestigde orde in opstand, traag maar gestaag. Maar toch een paar vragen: De bron…? welke? heb ik iets gemist?
negatieve extraterrestrials…? wie? heb ik nog meer gemist?
Deze NETs zullen hun duistere agenda’s in andere zonnestelsels voortzetten, maar de aarde is vrij en de mens is vrij! oh, bewijs?

Carlijn
Carlijn
Reactie op  Maarten
5 jaren geleden

Met de Bron bedoel ik de Schepper, we komen namelijk allemaal uit dezelfde bron van energie.
NETs laten zich niet zien omdat ze op die manier meer kunnen bereiken dan als ze zichtbaar zijn.
Maar NETs zijn het veld aan het ruimen en pakken op hun vluchtweg nog van alles mee. Dat er vliegtuigen verdwijnen vol passagiers is er een direct bewijs van. Ze nemen de lichamen mee.
Dat er passagiers gevonden zijn is een hoax.
Klinkt heel ver gezocht maar dat komt nog allemaal boven water, dat gaat inderdaad traag maar gestaag 😉

IkDusWeer
IkDusWeer
Reactie op  Carlijn
5 jaren geleden

Ahja? Waar komen de drijvende lijken dan vandaan? Uit de hoge hoed van Tantje Sjaantje?

Roosje
Roosje
Reactie op  Carlijn
5 jaren geleden

Dank je wel <3

Roswell Grey
Roswell Grey
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

“Links, in het midden en rechts van een streepjescode zie je een lange lijn in de streepjescode, dit is uiteraard weer de 6.”

Zéér wonderlijke redenatie.

bert s
bert s
Reactie op  Roswell Grey
5 jaren geleden

Een belangrijk onderdeel van mijn werk zijn ean coderingen. De breedte van deze drie streepjes is exact hetzelfde als de breedte van het streepje 6. Dit is geen redenatie maar een feitelijke constatering, ik kan er ook niets anders van maken.

Roswell Grey
Roswell Grey
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

Inderdaad, je kunt er niet anders van maken. Daarom is het ook een zéér wonderlijke redenering.

IkDusWeer
IkDusWeer
Reactie op  Roswell Grey
5 jaren geleden

Ik wil niks zeggen hoor maar streepjescodes zijn BINAIRE STREPEN. 1 = DUN en 0 = DIK. Niks met 666 te maken ofzo!

AtomNics
AtomNics
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

de code van ons matrix lichaam DNA is 666, de code om een lichtlichaam te krijgen.
1 van de 5 elementen van de mens van de DNA bestaat uit 6 Protonen, 6 Elektronen, 6 Neutronen wat gelijk staat aan het getal 666.

Kool-stof12 is het meest voorkomende stof die voorkomt dan wel.

in bijbel wordt ook wel gezegd dat de duivel het drager van het licht is oftewel hij die het licht brengt.

Zo mysterie ontrafeld de duivel is gewoon simpelweg DNA, voor de mensen die er nog niet van bewust waren.

nou wat is DNA daar zitten zeg maar al jouw erfelijke dingen in opgeslagen ja ziektes ook ja en ja wat willen ze nou doen met DNA nou ze willen dat jij allerlij DNA activaties gaat doen via allerlij mediums, frequenties om ja zeg maar de juiste DNA vakje geactiveerd heb volgens hun wens. dus ja ik zeg f*ck die DNA en al die rare activaties volg gewoon je hart alles gebeurt met een reden en die ben JIJ zelf!

Arnout
Arnout
Reactie op  AtomNics
5 jaren geleden

Dit is toch echt leuk materiaal voor een comedyshow!

Het meest voorkomende element in ons DNA is nog altijd waterstof….
waterstofbruggen. Met zuurstof.
Dan krijgen we dus 101

Oftewel LOL

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

Kinderfilms zitten er ook altijd vol mee. Wat me gister weer eens opviel toen ik random “Tooth Fairy” voorbij zag komen. Sowieso dat van mannen in vrouwenkleding als inwijding. Al meteen bij de openingsscène dat al ziend oog in een driehoek van ASHley Furniture (furnace) Homestore (homeoffice aka hell) eronder. De manier waarop hij z’n hand ophield bij het zweren (3×6). En ook in het algemeen dat je ondergeschikt bent aan bepaalde gezagsfiguren wordt ook goed gepromoot. Vast nog veel meer…

Arnout
Arnout
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

Manmanman, als je zo kijkt kan je overal wel 3 streepjes zien.

Als ik mijn armen half ophef met mijn hoofd ertussen is het zeker ook al 6 6 6?

Ik heb geen dochter maar ik snap best dat vrouwen het liever “zonder” willen doen en dus gebruik maken van de pil.
De jongelui zijn echter nogal vergeetachtig en dus nemen ze deze chip. Lijkt me niet eens zo gek in dat opzicht.

Vroeger had een muis nog 3 knoppen. Zeker ook weer 666?

Pffff, al die bijgelovige onzin. Als ik nu keihard heil satan roep gebeurt er ook geen reet. Satan is een sprookjesfiguur. Bedacht door gelovigen om het slechte een beeld te geven.

cornelis
cornelis
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=HHCuSCUPXo0……….als je een beetje tijd over hebt dan geeft deze wel een goed beeld hoe het allemaal in elkaar valt…

Ivy
Ivy
5 jaren geleden

Ze willen op zoveel mogelijke manieren de mensen een chip laten inbrengen om maar 1 reden: depopulatie.
Er zit techniek in de chips om de mensen met 1 druk op de knop uit te schakelen. Als straks voldoende de mensen een chip hebben schakelen ze iedereen in 1 keer uit. Geen verzet van mensen, alles in 1 keer weg. Voor diegene die geen chips hebben staan op een lijst die op een andere manier zullen worden uitgeschakeld.
Bill Gates is onderdeel van dit wereldwijde depopulatie programma, Bill en Melinda Gates zijn verraders.
Hun vaccinatieprogramma is bedoelt voor depopulatie en bevat nano chips welke bedoelt zijn voor depopulatie.
Het is absoluut niet gezegd dat ze dit daadwerkelijk gaat lukken, maar het is wel wat hun geheime agenda inhoudt,
Er zal waarschijnlijk een moment komen waarop deze schokkende feiten blootgesteld worden en deze terroristen tegen de mensheid zullen worden uitgeschakeld en gearresteerd.

Wim
Wim
5 jaren geleden

We worden meer en meer een cyborg. Daar heb je als mens wat van te zeggen, al zegt het hoge gerechtshof daar iets anders over, dan maar in de bak. Resist!!!!

rop
rop
5 jaren geleden

het teken van het beest ? eerder het teken van de mens zal het zijn, het zijn toch de mensen die getallen hebben bedacht? nu geven we al een getal aan een beest , welk beest is dat dan? of is het een uitbeelding die de mens omschrijft als het beest waarin zijn eigen gedrag word omschreven als een beest,, het getal 666 heeft al vele verbeeldingen gekregen op de menselijke zijnde gedrag, die men omschrijft als Het Beest,
als men dit beest wil herkennen of het gedrag van de mens wil veroordelen via de naam Het Beest zal het ook blijven bestaan met allerlei speculaties, het getal 666 is een verzinsel van het menselijk verstand , deze kan men beter nemen als het getal 666. want het is deze die tekort schiet in zijn waarnemingen , nu is het getal zo interessant geworden door vele speculaties , dat de complexheid daarvan geheel door mysterieuze word omgeven en alles wat mysterieus is blijft interessant voor het verstand.. en ja getallen zijn nu eenmaal heel interessant om mee te speculeren doen ze ook om beurzen het hele geldstelsel bestaat uit getallen men weet nooit waar het eindigt en begint het is altijd er tussenin..dat houd het spannend en mysterieus de truc van het verstand…de begoocheling

Huisheks
Huisheks
Reactie op  rop
5 jaren geleden

Beesten, of te wel dieren, zijn bij uitstek beter dan mensen. Zij handelen naar hun aard. Wij handelen vanuit motieven, zoals hebzucht, wraakzucht of haat, maarzelden uit liefde.

Faith
Faith
5 jaren geleden

Kan zijn dat MTV een foute is maar in de beginjaren was het Headbangers Ball op zondag een feest. Man man wat een goeie muziek er gemaakt werd. Het is duidelijk dat the Alternative Nation het niet echt lang maakten, maar een interessant tijdperk was het zeker wel.

https://www.youtube.com/watch?v=17QKT9lhQzw

Faith
Faith
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

Deze Lightwarriors hebben zelfs geprobeert de regering George H.W. Bush omver te werpen. Het is ze helaas niet gelukt maar gestreden hebben ze. In 1992 kreeg Jan Smeets het zowaar voor elkaar om ze op Pinkpop te zetten. Daar schoten ze zwaar door de tijds- en geluidsbarrieres heen en dat deed hun carriere ook niet echt goed. Maar wat hebben we genoten.

https://www.youtube.com/watch?v=ZV1BUw8lYhk

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Maar te hopen dat we nu snel teleportatie beheersen, dan hoeven we ons niet te laten pakken door die ships-implantaties.

Patricia van Moffeland
Patricia van Moffeland
Reactie op  Kalki
5 jaren geleden

Kalki, nog meer belangrijk is telepathie. Dan kunnen wij elkaar mentaal lezen en hoeven ons geen leugens meer aan te doen. Totale communicatie onder de mensen, eind van het eeuw der leugens.

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Sowieso zijn alle anticonceptie pillen niet goed. Het is gemaakt om het systeem te dienen en niet in eerste instantie voor de vrouw/meisje zelf. Door de pil konden er meer vrouwen/meisjes gaan werken en dat leverde geld op. Aan de andere kant werden er minder kinderen geboren door het uitstellen. Het gelijk trekken van vrouwen en mannen.(wat helemaal niet kan, want vrouwen en mannen zijn niet gelijk van nature.) En zijn we er beter op geworden? Nee, de meeste werkgevers kijken niet eens meer of je een gezin kan blijven runnen. Een kind opvoeden doe je er maar gewoon bij en hoe je het voor elkaar krijgt dat mag je zelf oplossen. En er komt nu een gigantisch probleem bij: We moeten ook weer voor onze ouders gaan zorgen. Niet fijn als je enigs kind bent of dat als je er alleen voor staat. En wie mag het dan weer oplossen? Vaak zijn het de vrouwen, die zich verantwoordelijk voelen. Dat is natuurlijk aangelegd. Ze is niet voor niks lang de spil van een gezin genoemd. Tja, ook de mannen worden de dupe. Zij moeten vrouwelijker worden. De mens wordt langzaam weer in een eencellig wezentje/robot verandert. Homo’s, lesbiennes,transgender enz. over naar transhumanisme, daar worden we nu al warm voor gemaakt.(ik heb niks tegen mensen die homo en zo zijn, maar het wordt teveel gepromoot). Het is dus niet beledigend bedoeld als je het gewoon bent, maar zij worden gebruikt, een soort van propagandamiddel naar een weg, die niemand wilt als mens zijnde. Zonder man en vrouw konden zij toch ook niet geboren worden. Gerard Joling heeft ook ooit zoiets gezegd en dat is me altijd bijgebleven.

TheLightpoint
TheLightpoint
Reactie op  Elise49
5 jaren geleden

Waarom zouden vrouwen zich van nature meer verantwoordelijk voelen dan mannen?
Beetje beledigend bijna voor mannen.
Je praat zelf ook over “vrouwelijke(re) mannen”, die zijn er inderdaad.
En mannelijk(ere) vrouwen die zijn er ook, wat trouwens weer niks met
homo of lesbisch zijn te maken heeft, staat er los van.
Kijk eens wat verder, en zie de verschillen tussen mensen, man, vrouw waar
ook vandaan.
Dat heeft niks maar dan ook helemaal niks met promoten te maken.
Weet je wat we moeten promoten?
Zo dicht mogelijk bij jezelf staan, dus zonder achter “wat zou horen” of
cliches/vooroordelen aan te rennen.
Moet altijd lachen om mensen die echt geloven dat vrouwen meerdere dingen
tegelijkertijd kunnen en niet kunnen kaartlezen etc., en die dat dan allemaal direct aannemen.
Zijn allemaal gemiddeldes wellicht, maar zegt niks over individuen!
Toch niet zo moeilijk om te vatten dacht ik.

Veel van de verschillen tussen mannelijk en vrouwelijk gedrag is niet echt.
Veel mensen passen zichzelf aan op wat “nou eenmaal hoort”, daar gaan ze dan in geloven.
Daar worden vooroordelen en aannames uit geboren mijns inziens.
Succes!

Elise49
Elise49
Reactie op  TheLightpoint
5 jaren geleden

Je begrijpt me verkeerd. Als vrouw moet je je ook kunnen ontwikkelen. Daar heb ik niks op tegen. Waar het mij om gaat is dat het nu opgedrongen is en dat zorgt voor veel problemen. Problemen waarvan kinderen juist de dupe van worden. Onderwijs wordt steeds meer vrouwelijker ingevuld. Gevolg: jongens voelen zich niet meer gehoord/serieus op school. Ook dit is bekend. Jonge jongens moeten concurreren om hun testosteron aan te maken. Vechten(letterlijk), boos zijn enz. is niet meer maatschappelijk acceptabel. Daarentegen hebben meisjes een veel te grote bek en dat irriteert weer jongens. Dit zijn voorbeeldproblemen die uit gelijke rechten zijn ontstaan. We zijn daar een beetje in doorgeschoten. Ook merk ik zelf: Als je om hulp vraagt aan een man, dan krijg je vaak te horen.(ik heb dit al vaak zelf gehoord) Jullie vrouwen willen toch gelijke rechten, nou dan doe je het toch lekker zelf. Dit soort dingen zijn een gevolg van die gelijke rechten. Gelijke rechten op papier betekent nog niet dat het bij natuurlijke omgang uitgevoerd moet worden. In feite verwijderen we van elkaar. Als je kijkt hoe we met zwangere vrouwen omgaan, dan is dat heel on-respectvol. Je moet het uitvoeren in een bepaalde tijd, terwijl er geen een bevalling hetzelfde is, geen vrouw hetzelfde is, geen situatie hetzelfde is. Ik vind dat dat natuurlijk ingevuld moet worden. De ruimte krijgen om het te volbrengen. Rust en structuur krijgen is het belangrijkste wat er is voor een kind. Ook geestelijk, want een baby voelt dat. En daar heb je tijd voor nodig. Ga maar eens kijken hoe ze dat bij andere culturen doen. Daar wordt de vrouw gelange tijd in de watten gelegd. Zo kan die vrouw zich geheel alleen bezig houden met het kind en zichzelf. Daar was ik zelfs jaloers op.

Loki
Loki
5 jaren geleden

Van de naam Bill en Melinda Gates gaan je haren al overeind staan, met al die mooie goede bedoelingen van deze twee linkmichels.

Huisheks
Huisheks
5 jaren geleden

Als mensen dit weten, waarom doen zij er dan aan mee en houden zij dit bewust in stand ????

bert s
bert s
Reactie op  Huisheks
5 jaren geleden

@huisheks. Onderwijs jezelf in het satanisme, de hele muziek industrie is een groot satanisch gebeuren. Alle beroemde artiesten maar ook de politieke leiders van deze wereld zitten er tot over hun oren in.Je wordt alleen beroemd en succesvol als je hier in mee gaat, anders geen succes In Engeland vermoed men dat er 11 miljoen kinderen slachtoffer zijn van pedofilie !!!! 10% van de engelsen zijn praktiserende satanisten, zie je het verband.
Een meest wazig verhaal had een ex-satanist. Om ingewijd te worden in de hoogste kringen van het satanisme moet je je eerstgeborene opofferen en wat blijkt nu, zeer veel vrouwelijke beroemdheden hebben allemaal bij de eerst geborene een miskraam gehad. Ik geef je een link waar jezelf kunt zien hoe onwaarschijnlijk ziek the industry in elkaar steekt.
https://www.youtube.com/watch?v=Eet307SQv7o

Als je het interessant vond is hier een mooie documentaire, ik waarschuw je wel want als je dit hebt gezien zul je een volledig andere kijk op de wereld krijgen die je misschien totaal niet bevalt.
https://www.youtube.com/watch?v=RxBGuBwzF3A

Faith
Faith
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

Het zal best shocking zijn maar ik heb het niet bekeken.
Dit is beter voor mijn gemoedsrust.

https://www.youtube.com/watch?v=f5CIHjYkC5Y

bert s
bert s
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

@faith, geweldig nummer van een zeer goede zanger. Ik heb hier ook nog een redelijk onbekend nummer van hem, mede door dit nummer heeft hij de status kunnen bereiken die hij nu heeft.
https://www.youtube.com/watch?v=axwZYOlXx4E

Faith
Faith
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

Bert het is wel erg off topic maar je zou het niet zeggen dat het dezelfde Justin is. Volgens mij heeft hij zijn huidige status toch aan andere nummers te danken. Nog eentje dan en het enige wat overeenkomt zijn de girls girls girls.
Maar dat is niet echt een exclusief illuminatie gegeven.

https://www.youtube.com/watch?v=Xf9DWdhR4vQ

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Chips in het lichaam lijkt mij persoonlijk nooit een goed idee, maar… in dit ene geval zou het gebruik ervan heel wat milieu vervuiling en onvruchtbaarheid stoppen, want de overblijfselen van de pil (urine met extreme hoeveelheden Oestrogeen) is niet bepaald goed voor het milieu, en het meeste ervan word ook niet uit het drink water gefilterd.

x

Check Also

bill gates

Bill Gates jaagt iedereen de stuipen op het lijf

De coronapandemie laat ons zien dat het ...

bill gates

Bill Gates: Pas na TWEEDE generatie coronavaccins terug naar normaal

Miljardair Bill Gates heeft gezegd dat we ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

45
0
We lezen graag je reactie!x