Het Complot

“Teken van het beest”: Anticonceptiechip vervangt de pil

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel vrouwen slikken iedere dag de anticonceptiepil. Wetenschappers hebben nu een elektronische chip ontwikkeld die onder de huid kan worden aangebracht. Het apparaat is net zo groot als een postzegel en gaat 16 jaar lang mee.

Het biotechbedrijf MicroCHIPS Inc uit de Amerikaanse staat Massachusetts heeft met de steun van de Bill and Melinda Gates Foundation een implanteerbare anticonceptiechip ontwikkeld die 16 jaar lang iedere dag een kleine dosis van het hormoon levonorgestrel vrijgeeft. De langst werkende anticonceptie op basis van hormonen is op dit moment het hormoonspiraaltje dat vijf jaar lang meegaat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wanneer de vrouw in de loop van die 16 jaar beslist om zwanger te worden, kan ze de anticonceptiefunctie zelf aanzetten met behulp van een afstandsbediening zonder daarvoor een afspraak met een arts te moeten maken.

De uitdaging voor de ontwikkelaars is om te verhinderen dat het implantaat aan- en uitgezet wordt door een andere persoon zonder medeweten van de vrouw. Om die reden zijn de makers bezig met manieren om de chip te beveiligen tegen hacking.

De anticonceptiechip wordt vanaf volgend jaar getest op veiligheid en efficiëntie en ligt mogelijk al in 2018 in de apotheek. De onderzoekers willen dezelfde technologie in de toekomst gaan gebruiken voor de toediening van andere medicijnen.

Merkteken

Twee jaar geleden klaagde een leerlinge uit Texas haar middelbare school aan omdat die haar verplichtte om een computerchip bij zich te dragen. De chip zou het ‘teken van het beest’ zijn, een duivels verschijnsel uit het profetische Bijbelboek Openbaring.

In het boek vertelt een persoon die zich Johannes noemt over een visioen waarbij ‘het beest’ (een satanische figuur) bij alle mensen ‘een merkteken laat zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd’. Alleen mensen die dat teken accepteerden konden voortaan ‘iets kopen of verkopen’. Die onderwerping zou een opmaat vormen naar overheersing van het kwaad.

De leerlinge, Andrea Hernandez, staat bepaald niet alleen in haar overtuiging dat Johannes het in die tekst had over de computerchips die nu in opkomst zijn. Mensen zijn al decennialang huiverig voor techniek die op het lichaam moet worden aangebracht of die wordt gebruikt om personen te volgen.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
9 jaren geleden

Het teken van de beest is 666 en we worden er mee plat gegooid.
www. is in het hebreeuws de va va va, oftewel 666.
Links, in het midden en rechts van een streepjescode zie je een lange lijn in de streepjescode, dit is uiteraard weer de 6. Op elk product wat je koopt staat dus 6 6 6, chek het maar na.
In de muziek industrie wordt je dood gegooid met de 666 symboliek, met name MTV is werkelijk waar ongelooflijk op dit gebied.
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/193877/Illuminati_Warning_2015_A_SCARY_Preview_Of_Whats_To_Come__WATCH_NOW/

Ivy
Ivy
9 jaren geleden

Ze willen op zoveel mogelijke manieren de mensen een chip laten inbrengen om maar 1 reden: depopulatie.
Er zit techniek in de chips om de mensen met 1 druk op de knop uit te schakelen. Als straks voldoende de mensen een chip hebben schakelen ze iedereen in 1 keer uit. Geen verzet van mensen, alles in 1 keer weg. Voor diegene die geen chips hebben staan op een lijst die op een andere manier zullen worden uitgeschakeld.
Bill Gates is onderdeel van dit wereldwijde depopulatie programma, Bill en Melinda Gates zijn verraders.
Hun vaccinatieprogramma is bedoelt voor depopulatie en bevat nano chips welke bedoelt zijn voor depopulatie.
Het is absoluut niet gezegd dat ze dit daadwerkelijk gaat lukken, maar het is wel wat hun geheime agenda inhoudt,
Er zal waarschijnlijk een moment komen waarop deze schokkende feiten blootgesteld worden en deze terroristen tegen de mensheid zullen worden uitgeschakeld en gearresteerd.

Wim
Wim
9 jaren geleden

We worden meer en meer een cyborg. Daar heb je als mens wat van te zeggen, al zegt het hoge gerechtshof daar iets anders over, dan maar in de bak. Resist!!!!

rop
rop
9 jaren geleden

het teken van het beest ? eerder het teken van de mens zal het zijn, het zijn toch de mensen die getallen hebben bedacht? nu geven we al een getal aan een beest , welk beest is dat dan? of is het een uitbeelding die de mens omschrijft als het beest waarin zijn eigen gedrag word omschreven als een beest,, het getal 666 heeft al vele verbeeldingen gekregen op de menselijke zijnde gedrag, die men omschrijft als Het Beest,
als men dit beest wil herkennen of het gedrag van de mens wil veroordelen via de naam Het Beest zal het ook blijven bestaan met allerlei speculaties, het getal 666 is een verzinsel van het menselijk verstand , deze kan men beter nemen als het getal 666. want het is deze die tekort schiet in zijn waarnemingen , nu is het getal zo interessant geworden door vele speculaties , dat de complexheid daarvan geheel door mysterieuze word omgeven en alles wat mysterieus is blijft interessant voor het verstand.. en ja getallen zijn nu eenmaal heel interessant om mee te speculeren doen ze ook om beurzen het hele geldstelsel bestaat uit getallen men weet nooit waar het eindigt en begint het is altijd er tussenin..dat houd het spannend en mysterieus de truc van het verstand…de begoocheling

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x