Homepagina » Buitenland » Verontrustend: sterftecijfers exploderen na coronavaccinaties
sterftecijfer
Foto: CC0

Verontrustend: sterftecijfers exploderen na coronavaccinaties

Ondanks de mooie beloftes van politici dat het vaccin de uitweg uit deze crisis is, sterven er in landen met een hoge vaccinatiegraad niet aanzienlijk minder mensen. In Groot-Brittannië, waar al meer dan 20 miljoen mensen zijn gevaccineerd, nam de sterfte na de aftrap van de vaccinatiecampagne juist sterk toe. In bejaarden- en verpleeghuizen verdrievoudigde het aantal sterfgevallen.

Verontrustende cijfers

Ook vanuit Israël, dat wordt gezien als een ideaal ‘modelland’, bereiken ons verontrustende cijfers. Hoewel bijna 80 procent van de Israëlische 60-plussers is ingeënt, is het sterftecijfer slechts met een derde gedaald. Het aantal ziekenhuisopnames is slechts met een kwart gedaald.

Sterftecijfers stegen tot 144 procent

Onderzoeker Thorsten Wiethölter dook in de statistieken en deed een beangstigende ontdekking: in landen met meer dan 10 vaccindoses per 100 inwoners stegen de sterftecijfers tot 144 procent, terwijl het aantal nieuwe gevallen tot 61 procent daalde. Wiethölter vraagt zich dan ook af waarom het aantal sterfgevallen vooral stijgt in landen waar fanatiek wordt geprikt.

Recht evenredig

Het kan natuurlijk zijn dat de vaccinaties in sommige landen samenvallen met een volgende golf. Maar die vlieger gaat lang niet overal op. Neem bijvoorbeeld Gibraltar, waar het sterftecijfer begon te stijgen nadat men was gestart met vaccineren. De sterfte steeg vrijwel recht evenredig met de vaccinatiegraad, wat lijkt te wijzen op een correlatie tussen de vaccinatie en het sterftecijfer. Dit moet bespreekbaar worden gemaakt.

[Wochenblick]

Abonneer je hier op ons Telegram-kanaal om het laatste nieuws te ontvangen.

5 60 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joost
Joost
6 maanden geleden

We leven in een rare onbegrijpelijke tijd met een omgekeerde waarheid, en een bizar narratief waar zelfs mijn kinderen niet intrappen. Gebruik je verstand en stem voor fvd, kies voor vrijheid IPV Satan. Zo simpel is het.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
6 maanden geleden

De cijfers liegen niet!

Wim
Wim
6 maanden geleden

Erg verontrustend! “ Het is dus niet gewoon een frikandel, Hugo!!!” Maandag wist hij allang. Hij wil tenslotte een groot deel van de mensheid vernietigen, samen met de andere fascisten.

Peter
Peter
6 maanden geleden

Het kan geen toeval meer zijn dat het aantal zieken en doden stijgt na het vaccineren! Het lijkt toch steeds meer op, dat door regeringen wereldwijd een afgesproken plan wordt uitgerold van GENOCIDE op de eigen bevolking!
En, dan moeten we nog maar afwachten wat deze vaccins voor gevolgen hebben op de langere termijn??
Misschien leeft er over 2 jaar niet een van de nu gevaccineerden meer???
NEURENBERG 2.0 is hard en snel nodig!!!!

x

Check Also

huisarts

Huisarts kreeg inspectie op zijn dak nadat hij deze e-mail had verstuurd over vaccineren

Eind vorige maand werd bekend dat de ...

arts

Volgens Kamerlid Nicki Verweij (JA21) zal geen arts zeggen dat de mRNA-prik gentherapie is. Klopt dat?

FVD-voorman Thierry Baudet stelde het mRNA-vaccin in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

68
0
We lezen graag je reactie!x