BuitenlandCorona

Verontrustend: sterftecijfers exploderen na coronavaccinaties

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ondanks de mooie beloftes van politici dat het vaccin de uitweg uit deze crisis is, sterven er in landen met een hoge vaccinatiegraad niet aanzienlijk minder mensen. In Groot-Brittannië, waar al meer dan 20 miljoen mensen zijn gevaccineerd, nam de sterfte na de aftrap van de vaccinatiecampagne juist sterk toe. In bejaarden- en verpleeghuizen verdrievoudigde het aantal sterfgevallen.

Verontrustende cijfers

Ook vanuit Israël, dat wordt gezien als een ideaal ‘modelland’, bereiken ons verontrustende cijfers. Hoewel bijna 80 procent van de Israëlische 60-plussers is ingeënt, is het sterftecijfer slechts met een derde gedaald. Het aantal ziekenhuisopnames is slechts met een kwart gedaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Sterftecijfers stegen tot 144 procent

Onderzoeker Thorsten Wiethölter dook in de statistieken en deed een beangstigende ontdekking: in landen met meer dan 10 vaccindoses per 100 inwoners stegen de sterftecijfers tot 144 procent, terwijl het aantal nieuwe gevallen tot 61 procent daalde. Wiethölter vraagt zich dan ook af waarom het aantal sterfgevallen vooral stijgt in landen waar fanatiek wordt geprikt.

Recht evenredig

Het kan natuurlijk zijn dat de vaccinaties in sommige landen samenvallen met een volgende golf. Maar die vlieger gaat lang niet overal op. Neem bijvoorbeeld Gibraltar, waar het sterftecijfer begon te stijgen nadat men was gestart met vaccineren. De sterfte steeg vrijwel recht evenredig met de vaccinatiegraad, wat lijkt te wijzen op een correlatie tussen de vaccinatie en het sterftecijfer. Dit moet bespreekbaar worden gemaakt.

[Wochenblick]

Abonneer je hier op ons Telegram-kanaal om het laatste nieuws te ontvangen.

5 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joost
Joost
3 jaren geleden

We leven in een rare onbegrijpelijke tijd met een omgekeerde waarheid, en een bizar narratief waar zelfs mijn kinderen niet intrappen. Gebruik je verstand en stem voor fvd, kies voor vrijheid IPV Satan. Zo simpel is het.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
3 jaren geleden

De cijfers liegen niet!

Wim
Wim
3 jaren geleden

Erg verontrustend! “ Het is dus niet gewoon een frikandel, Hugo!!!” Maandag wist hij allang. Hij wil tenslotte een groot deel van de mensheid vernietigen, samen met de andere fascisten.

Peter
Peter
3 jaren geleden

Het kan geen toeval meer zijn dat het aantal zieken en doden stijgt na het vaccineren! Het lijkt toch steeds meer op, dat door regeringen wereldwijd een afgesproken plan wordt uitgerold van GENOCIDE op de eigen bevolking!
En, dan moeten we nog maar afwachten wat deze vaccins voor gevolgen hebben op de langere termijn??
Misschien leeft er over 2 jaar niet een van de nu gevaccineerden meer???
NEURENBERG 2.0 is hard en snel nodig!!!!

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x