Homepagina » Buitenland » Commentator verruilt CNN voor het échte nieuws. Dit filmpje maakt veel reacties los
Commentator verruilt CNN voor het échte nieuws. Dit filmpje maakt veel reacties los

Commentator verruilt CNN voor het échte nieuws. Dit filmpje maakt veel reacties los

Een opzienbarende transfer in Amerika. Kayleigh McEnany, tot voor kort nog werkzaam als politiek commentator voor CNN, gaat het nieuwsbulletin van president Trump presenteren.

Ze was afgelopen weekend te zien in een filmpje op de Facebookpagina van Trump.

Opvallend was de manier waarop ze afscheid nam van de kijkers: “Ik ben Kayleigh McEnany en dat is het échte nieuws.”

Strijd

In het filmpje prijst ze Trump om zijn bijdragen aan de economie, werkgelegenheid en zijn behandeling van veteranen.

In het begin van de video heeft ze het over de één miljoen banen die de president gecreëerd heeft.

Of ze voorheen dan nepnieuws van commentaar moest voorzien bij CNN, mocht de kijker zelf invullen.

Met de lancering van dit nieuwsblok zet het campagneteam van Trump de strijd tegen de mainstream media en nepnieuws voort.

Negatief afschilderen

In een persbericht zegt McEnany met veel enthousiasme aan haar nieuwe baan te beginnen ‘in zo’n belangrijke en historische tijd’.

Het nieuwsoverzicht is op Facebook al zo’n 1,5 miljoen keer bekeken en roept uiteenlopende gevoelens op.

Trump-aanhangers vinden het treurig dat zo’n initiatief nodig is omdat de mainstream media Trump zo negatief afschilderen.

Critici spreken van een propaganda-kanaal en trekken vergelijkingen met Syrië en Noord-Korea.

Diep door het stof

CNN was de laatste tijd veelvuldig negatief in het nieuws. De zender moest diep door het stof na een artikel over Trump dat op één anonieme bron was gebaseerd. Drie journalisten namen ontslag na de publicatie.

John Bonifield, een producer van CNN, erkende dat ‘Russiagate’ vooral bullsh*t is en Trump gelijk heeft dat hij doelwit is van een heksenjacht.

En Jimmy Carr, een andere producer van de zender, zei op camera dat Amerikaanse kiezers ‘dumb as f*ck’ zijn.

Als er ooit een Nobelprijs voor ‘Fake News’ komt, is CNN absolute winnaar, stelde Volkskrant-columnist Derk Jan Eppink.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • K.Maas schreef:

  Wat zijn jullie toch dom zeg met jullie mega domme reakties..man man man toch.. Word eens wakker..word eens bewust, jullie verkeren nog in een hele diepe slaap en geloof dat t nog wel even duurt voordat jullie ontwaken pff de media is onder controle gekomen, en doe eens wat meer onderzoek naar alles, Trump is de 1e die niet enkel roept maar het ook doet wat de vorige presidenten mooi konden liegen tegen de bevolking maar vervolgens mooi verder gingen met hun eigen lugubere agenda, trump staat voor zn volk zoals ook destijds kennedy maar hij MOET wel hard optreden om dingen voor elkaar te krijgen, word eens wakker mensen pff ik ga verder geen volledige uitleg geven want doe zelf maar volop onderzoeken op NIET beinvloedde sites en bij voorspellingen van mediums

  16 likes
  • Anna schreef:

   Trump is net zo NEP als de hoeveelheid keren dat ie zelf dat woord gebruikt.

   12 likes
  • Sé Paratist schreef:

   @K.Maas
   Over mega domme reacties gesproken…..
   Trump hoort net zo goed bij de elite als zijn voorgangers…..
   Zijn bedrijven werden bij dreiging van een faillissement immers gered door het geld van de Rothschilds.

   Mainstream media ligt onder vuur, dus moet er wat anders verzonnen worden…
   Dus nu gaan journalisten van CNN naar het Trump kanaal, om zo te hopen dat wij ze weer gaan geloven….
   en bij jou schijnt dat nog te werken ook…
   Ik hoop maar dat de rest van alternatieve media lezend Nederland beter na denkt dan jij…..

   9 likes
  • Pollie schreef:

   Noem eens een voorspelling van een medium die ECHT is uitgekomen

   4 likes
 • Louise schreef:

  Nou ja deze mevrouw is zoals het overgrote deel van de bevolking …..een onnozelaar ,maakt niet uit wat er voorgeschoteld wordt, het betaald goed……. je zou kunnen zeggen dat er misbruik van zulke mensen wordt gemaakt,maar ja, de onwetende willen ook graag erkenning……. En in de zakenwereld gebeurt het regelmatig……kom maar voor mij werken, verdien je veel beter, kan je ook nog langs je neus weg vragen, hoe ging dat nou bij de CNN…..Het leven is net een toneelspel ………..

  10 likes
 • War on Error schreef:

  Wat krijgen we nou?
  ‘Commentator verruilt CNN voor het échte nieuws’;
  “het nieuwsbulletin van president Trump presenteren”.

  Als je dat écht nieuws noemt, doe je mee met de trend van alles omdraaien.

  al wat ouder nieuws over Trump, dat nodig is om 1 en ander te kunnen begrijpen:
  https://zembla.vara.nl/nieuws/de-omstreden-vrienden-van-donald-trump-de-russen
  http://www.paulcraigroberts.org/2014/10/16/cia-owns-everyone-significance-major-media/
  one party rule in Washington,”
  By Jim Kirwan 11-16-10 http://www.informationclearinghouse.info/article26808.htm http://rense.com/general92/resp.htm

  8 likes
 • Gezinusk schreef:

  Ik geloof het wel met de CNN clowns. Helaas is afgelopen week iemand ons ontvallen die echt nieuws bracht en op een missie voor iedereen op deze planeet. Voormalig eigenaar van een aantal Texaanse kranten, journalist, onderzoeker, en auteur, die te slim en of te gevaarlijk was voor de mainstream media om er in voor te komen.

  https://www.youtube.com/watch?v=FRaFuvGnx6c

  R.I.P.

  4 likes
 • Jeff schreef:

  Ja, maar uh… zie ik het nou verkeerd? Volgens mij, komt ze met nieuws waar ze op het einde van zegt…. het is niet waar, behalve me naam. Is dit dan de bedoeling van pro-Trump nieuws? Het nieuws haalde ook al de BRT, maar daar gingen ze er ook al niet op in. Het werd puur gebracht als nieuwsfeit. Mis ik iets of missen we het allemaal?

  3 likes
 • Justin schreef:

  Ik geef Trump het voordeel vd twijfel waarom gewoon omdat we het hele plaatje(nog) niet kunnen overzien, er speelt teveel buiten ons gezichtsveld het blijft gissen waarom hij bepaalde besluiten neemt.
  En ja misschien is het wel een geweldig kunstig toneelstuk waar alle wereldleiders aan meedoen puur om die verrekte NWO erdoor te drukken die G20 bijeenkomsten waren er tenslotte niet voor niets, maar dat kleine beetje kans dat er toch een enfant terrible tussendoor geglipt is (Trump) de luis in de pels die hoop laat ik nog even niet los. De laatste tijd krab ook ik me weleens achter de oren als ik zie hoe hij reageerde op Rusland en nu Korea eager om een oorlog te ontketenen tenminste ..zo lijkt het ,of is het allemaal rookgordijn speelt hij ‘t spelletje mee zolang het kan om tijd te rekken.. we weten het niet, een ding is zeker ze willen hem eruit werken dat zegt genoeg, ZE = de machthebbers die het al lange tijd voor het zeggen hebben /hadden dat zegt ook genoeg.
  Maar aan de andere kant denk ik ook dat hij President wilde worden om zijn imperium veilig te stellen hij wilde de belastingen omlaag niet alleen voor het volk maar natuurlijk ook (vooral)voor hemzelf en waar kun je dat het beste doen ..juist als President. Dat wil niet zeggen dat hij verder geen hoogstaande ideëen/plannen kon hebben om het land uit de goot te helpen. Tenslotte heeft hij kinderen die na hem nog verder moeten in dat land en met de erfenis .Helemaal rot is hij niet maar of hij de kracht invloed en durf heeft om het af te maken is de vraag, misschien wordt zijn familie bedreigd. ZE deinzen nergens voor terug, dat zou zijn rare sprongen kunnen verklaren
  .Hoe dan ook we weten niet alles het is niet zo simpel als we misschien denken. Al wat we kunnen doen is afwachten ,tezijnertijd zal het duidelijk worden wat we eventueel zelf kunnen doen.
  Voorlopig is kalmte het beste geen paniek en geen angst want dat is exact wat ZE willen voor je het weet geven we de macht nog meer uit handen zodat de regeringen het wel even voor ons zullen regelen.Laat je niet gek maken. ZE maken amok waar ZE maar kunnen trap er niet in.

  2 likes
 • dna schreef:

  Laten we afscheid nemen aub van psycho amerika en hier onze eigen inmiddels gemaakte leugens openlijk met schaamrood corrigeren!!!!! Nederlanders zijn goed in sarcatisch schreeuwen over anderen ja, hypocriet.

  2 likes
 • Nea schreef:

  Behandeling van zijn Veteranen, waaronder vele transgenders die zich hebben ingezet. En nu fijn gedumpt worden. O.O Wakker worden!

  1 likes
 • rayoflight schreef:

  Ik zie het al weer iedereen tegen Trump maar wat als deze man weg is ? Krijgen we dan eerlijke verkiezingen ? Je moet roeien met de riemen die je hebt en Trump is zo slecht nog niet. Hij liet z’n gezicht bij Alex jones zien (niet zo’n goede zet) maar probeert zijn land weer normaal te maken. Ja hij hoort bij de elite maar dit is een andere elite dan waarbij Hussein obama hoorde. Het westen is zwak geworden en als Trump ‘valt’ komt geheid een andere globalist aan de macht. De agenda is dan simpel maak het volk dom en geef het spelen. De waarheid zal dan nooit aan het licht komen. Ik roep iedereen op om op te houden met Trump bashing , je kunt tegen trump zijn maar kom dan met een beter alternative. of moet de volgende president misschien direct door de CNN psy-ops gekozen worden.

  1 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  trump

  Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’

  De Amerikaanse president Trump heeft een aantal ...

  >