Buitenaards

Congreslid eist transparantie over gecrashte buitenaardse vaartuigen

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

De bevolking heeft het recht om te weten of elementen binnen de inlichtingenwereld informatie hebben achtergehouden over gecrashte UFO’s die zijn geborgen door de overheid en mogelijk zijn gebruikt voor de ontwikkeling van wapens. Dat heeft het Amerikaanse congreslid Scott Perry gezegd.

Een klokkenluider heeft beweerd dat informatie over UFO’s doelbewust geheim wordt gehouden. Het Amerikaanse volk heeft recht op de waarheid, aldus Perry.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Soms kom je dode piloten tegen

David C. Grusch, een voormalig inlichtingenofficier en oorlogsveteraan, heeft informatie gedeeld met het congres waaruit blijkt dat de Verenigde Staten vaartuigen van niet-menselijke oorsprong hebben geborgen. Hij kreeg vervolgens te maken met represailles.

Grusch voegde toe dat de overheid al decennialang dergelijke vaartuigen bergt, inclusief de resten van de piloten die ze bestuurden. “Soms kom je dode piloten tegen,” zei hij. “We zijn zeker niet alleen.”

Geheim programma

Hij claimde bewijs te hebben gezien van een groot aantal objecten van niet-menselijke oorsprong. Het werd aan hem overgedragen door inlichtingenofficieren die onderdeel uitmaakten van een geheim programma.

Diverse congresleden en andere functionarissen zijn sinds 2019 gebriefd over UFO’s, inclusief exotische materialen die gevonden zijn, weet de New York Times.

[Zero Hedge via Epoch Times]

4.5 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Den
Den
1 jaar geleden

Maar hebben die aliens alleen maar een kaart van V.S. ?

Wieberen Tjeerdsma
Wieberen Tjeerdsma
1 jaar geleden

Ach, die die piloten, zijn niets anders dan anorganische robots, die net als ons gestuurd worden door hun core belief en naar believen aan of uit kunnen worden gezet.

IFF
IFF
1 jaar geleden

Er is meer dan men ons wil vertellen, daar ben ik 100% zeker van. Maar toegeven dat we niet alleen zijn, dat men reeds gecrashte vaartuigen en misschien inzittenden heeft, zal onze samenleving totaal op zijn kop zetten, en allicht in negatieve zin. Wie het boek AD, After Disclosure van Richard Dolan leest begrijpt waarom. En natuurlijk maakt men klokkenluiders belachelijk.

pluto
pluto
1 jaar geleden

Het zal tijd worden dat ze de waarheid vertellen.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x