Homepagina » Gezondheid » De connectie tussen massale schietpartijen en antidepressiva is schokkend. Waarom hoor je hier nooit iets over in de media?
De connectie tussen massale schietpartijen en antidepressiva is schokkend. Waarom hoor je hier nooit iets over in de media?

De connectie tussen massale schietpartijen en antidepressiva is schokkend. Waarom hoor je hier nooit iets over in de media?

Waarom gaat de discussie na een dodelijke schietpartij altijd over strengere wapenwetgeving en niet over de rol van antidepressiva en andere medicatie?

De connectie tussen massale schietpartijen en deze medicijnen is schokkend, merkt onderzoeksjournalist Ben Swann op.

Nikolas Cruz schoot op 14 februari op de Stoneman Douglas High School in Parkland in Florida 17 leerlingen dood. Hij kampte al jaren met mentale gezondheidsproblemen en slikte medicijnen.

Erg zorgwekkend

Sinds 2008 werd vanuit het huis waar hij woonde meer dan 45 keer de politie gebeld. Cruz richtte eens een pistool op zijn broer en moeder en daarnaast kreeg de FBI een tip over een ‘suïcidale’ Cruz die mensen wilde doden.

We weten nog niet precies welke medicatie hij gebruikte, maar de link tussen massale schietpartijen en dit soort medicijnen is hoe dan ook erg zorgwekkend, aldus Swann.

In 1989 schoot de 47-jarige Joseph T. Wesbecker om zich heen in een fabriek in Kentucky nadat hij Prozac had genomen.

In 1998 richtte de 15-jarige Kip Kinkel een bloedbad aan op een school in Oregon. Ook hij slikte Prozac.

Agressief gedrag

Eric Harris, die verantwoordelijk was voor de schietpartij op de Columbine High School in Colorado, nam Luvox.

Jeff Weise, die in 2005 op een school in Red Lake in Minnesota negen mensen doodschoot, slikte Prozac.

De man die verantwoordelijk was voor de schietpartij op Virginia Tech in 2007, Cho Seung-Hui, slikte Prozac.

Bioscoopschutter James Holmes kreeg Zoloft voorgeschreven. Las Vegas-schutter Stephen Paddock slikte diazepam, een medicijn dat agressief gedrag kan uitlokken.

En zo zijn er nog vele tientallen voorbeelden.

Advertenties

Tijdens klinische onderzoeken is gebleken dat 1 op de 25 kinderen die Luvox slikten, manie ontwikkelde, een ernstige stemmingsstoornis die kan leiden tot gewelddadige uitbarstingen.

Het is bekend dat Prozac kan leiden tot suïcidale gedachten en manisch gedrag.

Waarom wordt hier niet over gesproken? Het gebruik van antidepressiva en soortgelijke medicijnen is de laatste tijd explosief toegenomen.

Farmaceuten spenderen naar schatting 6,4 miljard dollar per jaar aan advertenties die gericht zijn op de consument.

Farmaceutische bedrijven sponsoren daarnaast politici. Zo kreeg oud-minister Hillary Clinton 12,4 miljoen dollar van Big Pharma.

Bekijk de video hieronder:

[Ben Swann]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Marcel schreef:

  “Waarom hoor je hier nooit iets over in de media?”
  Omdat (MSM-)media niks met nieuws te maken hebben. Ze vormen een wapen in de strijd om de publieke opinie. Een strijd die ze verliezen, en karma is a bitch.

  16 likes
  • Gezinusk schreef:

   Marcel,

   Tja ,stel je voor dat iedereen het in gaat zien en geen wapen meer wil oppakken om te vechten. Dan moeten de Bankiers en aanhang zelf met het geweer naar het front om aan hun grieven te komen. Daar kun je volgens mij een comedy film van maken die veel publiek trekt.

   12 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Omdat de media net als de farmaceutische industrie in handen is van de Rothschild Khazarian Maffia.

   8 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Ik vrees dat Ome Donald net als Hitler indertijd ook stijf staat van het een en ander !

   2 likes
 • Louise schreef:

  Niet overdrijven, er is met enige regelmaat publicatie over, bovendien is het wel bekend dat antidepressiva deze bijwerking heeft…. je kunt je afvragen waarom ze zoveel voorgeschreven worden, waarom is de mens zo depressief…….

  6 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   De duivelse mix van E-Nummers, Chemtrails en Antidepressiva zou wel eens de oorzaak kunnen zijn. Daarbij worden we voorgelogen door media en overheid en moeten we toezien hoe een nep koningshuis van Oranje onze zuurverdiende centjes opmaakt en voor de goede sier achterlijke toneelstukjes opvoert met appeltaart bakken en boompjes planten terwijl ze nog geen ei kunnen bakken ! Daar word je chronisch deprie van !

   10 likes
  • faya schreef:

   ‘De mens’…..spreek voor jezelf.
   Je kunt je wel afvragen of je kunt begrijpen dat er mensen zijn die depressief worden van deze maatschappij, die uitsluitend door heerserige dominante geestesgestoorden beheerst wordt, mensen die geen zicht hebben op het grotere plaatje, en nog niet weten dat die ellende spoedig verleden tijd is.
   Die zijn nu nog depressief ja.

   Je kunt je ook afvragen of je kunt begrijpen dat er mensen zijn die er van overtuigd waren dat ze femakamp beheerder zouden worden en misschien zelfs wel beul, dat hele scenario in het water zien vallen…..ook iets om depressief van te worden als je daar zo naar verlangde, lijkt mij.

   1 likes
   • Caesar Lion Cachet schreef:

    LS…

    De mens heeft altijd gezocht en verlangt naar stimulerende, geestverruimende, opwekkende en pijnstillende middelen. De farmaceutische industrie heeft er een niets en niemand ontziende smerige handel van gemaakt.

    1 likes
  • Eksegese schreef:

   Dat zou men zich inderdaad af moeten vragen Louise, iets anders wat ik mij dan afvraag hoe het kan dat zelfs in Nederland iemand met zware psychische problemen, totaal onder de zware medicijnen tegen advies van de eigen ouders, toch alle denkbare wapenvergunningen kan krijgen. Voor mij is dat moord met voorbedachte rade. Niet meer en niet minder.

   2 likes
 • Freba schreef:

  Dit fenomeen wordt al beschreven door wijlen Piet Vroon in “Tranen van de Krokodil. Prozac en soortgelijke middelen, zijn angstremmers. Wanneer het middel begint “uit te werken” treden de angstverschijnselen verhevigd op; hetgeen zich vertaalt in (sterk) agressief gedrag. “Voetbalsupporters” gebruiken ook die middelen; eerst een beetje down, later agressief. “Leuk in de Groep”. Dus als je rustig wilt blijven; door blijven slikken. Goed voor de omzet van de Farmacriminelen.

  6 likes
  • Azrael schreef:

   Wat een onbeschaamde onzin, voetbalsupporters gebruiken het ook, tuurlijk, bronnen graag. In mijn tijd was het gewoon een lijn coke hoor en dat zal echt niet veranderd zijn. Daarbij komt dat agressie een bijwerking is van dopamine heropname remmers, terwijl het werkt, als het uit gewerkt is merk je niets meer. Echt hoor, zomaar iets roepen is in de mode tegenwoordig. Alleen een schuilnaam gebruiken voorkomt niet dat mensen je ongelofelijk dom vinden he!

   3 likes
  • Gezinusk schreef:

   Freba,

   Wat jaren terug werd er melding gemaakt dat er een aanzienlijke concentratie Prozac was gevonden in het grondwater van wereldstad Londen. Het geeft mogelijk een indicatie hoeveel er van dit middel wordt geslikt.

   Enfin, een jaar of tien geleden, of langer, had een Amerikaans onderzoeksteam gesteund door een groep medische specialisten een website gelanceerd waarop een aantal opmerkelijke constateringen werden gedaan. Zo beweerden zij dat een grote groep die jarenlang antidepressiva hadden geslikt een opmerkelijk hoog aantal zelfmoordgevallen tussen zaten, nadat ze abrupt met antidepressiva waren gestopt.

   Zij kwamen daarnaast tot de conclusie dat bijna alle (jeugdige)daders die een zogenoemde ‘School Shootings’ hadden opgezet met in sommige gevallen tientallen doden op highschools of universiteitscomplexen, in de meeste gevallen daders betrof die idem abrupt waren gestopt met het slikken van antidepressiva.

   Het betreft niet de volgende website van specialisten die een signaal poogde af te geven maar het idee is zo ongeveer het zelfde. Een beeld die overigens al in een vroeg stadium door farmaceuten werd ontkracht en tegengesproken;

   http://www.hangthebankers.com/list-of-school-shootings-on-antidepressants/

   2 likes
 • Hawks schreef:

  Gebruikers van deze middelen zijn er in alle landen. In alle landen zijn er allerhande middelen voorhanden om massa-aanslagen te plegen.

  Wapens zijn in de US volop aanwezig en toegankelijk voor nagenoeg iedereen (boven de 18). Massa schietpartijen zijn er nagenoeg alleen maar in de US. Go figure…

  In een ding moet ik de NRA (helaas) gelijk geven. Wapens doden geen mensen. Klopt. Kogels wel, Pillen niet…

  2 likes
  • Frans2 schreef:

   Trump zei deze week dat drugsdealers duizenden mensen doden.
   Dus wilde hij de doodstraf voor drugsdealers zoals Duterte dat doet in de Philippijnen.
   Zou Trump niet eens in de gaten hebben dat je dan drugsdealers door wapendealers kan vervangen?
   Of alcoholdealears? Of tabaccodealers? Allemaal de doodstraf?

   3 likes
 • Peter schreef:

  Mooi opzetje om het vooral maar niet te hebben over de belachelijke wapenwetgeving in de VS. Zou me niet verbazen als blijkt dat de NRA achter de verspreiding van dit filmpje zit. Er wordt namelijk wel degelijk in toenemende mate gepubliceerd over het verband tussen anti depressiva en geweld.

  3 likes
 • Nehemia schreef:

  Wapens dienen alleen verstrekt te worden in Amerika aan mensen die mentaal gezond zijn. Waarom wordt daar in de praktijk vaak niet op gescreend? Natuurlijk spelen die hersenspoelprogramma’s van de CIA ook een rol. Kijk nou eens naar al die massale schietpartijen. Mensen hebben duizenden vragen en zoveel dingen wijken af van het MSM narratief dat naar buiten wordt gebracht. Nooit worden er beelden overlegd van de honderden camera’s die er hangen. Krijgen getuigen die repten over meerdere schutters plotseling een ongelukje en ga zo maar door. Nogmaals – de Deep State wil Amerika ontwapenen, want dan zijn ze (de patriotten en mensen die geen schaap willen zijn en staatskritisch zijn, machteloos en kunnen als de tijd rijp is naar een FEMA kamp worden gesleept om heropgevoed te worden of simpelweg geëlimineerd.

  Over medicijnen dan. Ik raad iedereen aan om het gebruik van pillen helemaal te stoppen. Gebruik enkel natuurlijke middelen. Moedertje natuur. Als je kijkt op de bijsluiters van al die ‘medicatie’ naar het aantal bijwerkingen is het net Russisch roulette wat je speelt. Gebruik ook geen tandpasta met fluor. Fluoride valt onder een groep van chemicaliën die gebruikt worden om uranium te verrijken. Dat dit gif gewoon in het tapwater van Amerika zit is echt ongelooflijk. Overtuig u zelf en kijk gerust wat documentaires over het gif dat fluor heet of lees er vele artikelen over. Zelfde geldt voor kanker. Laat u nooit bestralen. Luister naar rifefrequenties die heilzaam voor je gestel. Rife frequenties zijn geluidstrillingen die heilzaam zijn voor een specifiek ziektebeeld of kunnen als stimulant dienen om bijvoorbeeld haargroei te stimuleren en noem maar op. Je kunt ze gewoon gratis beluisteren op YouTube. Als je wil weten wie Raymond Rife was en zijn monumentale bevindingen – kun je dat internet vinden. Een dingetje licht ik op. Raymond Rife had vroeger een groep van tientallen kankerpatiënten die ongeneeslijk ziek waren kunnen genezen met zijn rife frequenties. Een geneesscore van 100 procent! Uiteraard is deze man kapotgemaakt door de farmacie omdat zij hun verdienmodel anders voor een groot gedeelte kwijt zouden raken. Het laat zien wat voor een psychopaten in de farmacie zitten.

  2 likes
 • Louise schreef:

  Natuurlijk heeft de mens altijd iets gevonden( meestal in de natuur) om zich prettiger te voelen, niks mis mee, ook is er altijd geëxperimenteerd om in andere sferen te komen, mag ook……. niks menselijks is vreemd… Maar hier gaat het over mensen die diep ongelukkig zijn, en ten einde raad, en dat los je niet op met druppeltjes…of vitamine …….Deze mensen zijn zichzelf kwijt hebben diepe zielenpijn , en tja daar kunnen we in het Westen niks mee,, ja een chemische pil erin stoppen om te verdoven……Zo simpel is het allemaal niet, via bekenden ben ik wel eens in een instelling geweest ook gesloten ,nou daar ren je zo snel mogelijk weer uit……….Nou lopen de meeste mensen gewoon vrij rond met die pillen maar wel verdoofd……..Ik hoop toch dat er nog eens een andere oplossing komt…… Maar het leven is een contradictie want ik las vandaag in een Vlaamse krant waar de gelukkigste mensen wonen en jahoor we staan op nm 6……..

  1 likes
 • dna schreef:

  Ik denk dat de schijver van dit artikel meer de anti psychotica pillen bedoeld.

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  arts

  Arts onthult: ‘Labs knoeien met coronatests. Dit is gewoon CRIMINEEL’

  Arts Dareld R. Morris uit Florida vertelt ...

  >