Gezondheid

De connectie tussen massale schietpartijen en antidepressiva is schokkend. Waarom hoor je hier nooit iets over in de media?

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waarom gaat de discussie na een dodelijke schietpartij altijd over strengere wapenwetgeving en niet over de rol van antidepressiva en andere medicatie?

De connectie tussen massale schietpartijen en deze medicijnen is schokkend, merkt onderzoeksjournalist Ben Swann op.

Nikolas Cruz schoot op 14 februari op de Stoneman Douglas High School in Parkland in Florida 17 leerlingen dood. Hij kampte al jaren met mentale gezondheidsproblemen en slikte medicijnen.

Erg zorgwekkend

Sinds 2008 werd vanuit het huis waar hij woonde meer dan 45 keer de politie gebeld. Cruz richtte eens een pistool op zijn broer en moeder en daarnaast kreeg de FBI een tip over een ‘suïcidale’ Cruz die mensen wilde doden.

We weten nog niet precies welke medicatie hij gebruikte, maar de link tussen massale schietpartijen en dit soort medicijnen is hoe dan ook erg zorgwekkend, aldus Swann.

In 1989 schoot de 47-jarige Joseph T. Wesbecker om zich heen in een fabriek in Kentucky nadat hij Prozac had genomen.

In 1998 richtte de 15-jarige Kip Kinkel een bloedbad aan op een school in Oregon. Ook hij slikte Prozac.

Agressief gedrag

Eric Harris, die verantwoordelijk was voor de schietpartij op de Columbine High School in Colorado, nam Luvox.

Jeff Weise, die in 2005 op een school in Red Lake in Minnesota negen mensen doodschoot, slikte Prozac.

De man die verantwoordelijk was voor de schietpartij op Virginia Tech in 2007, Cho Seung-Hui, slikte Prozac.

Bioscoopschutter James Holmes kreeg Zoloft voorgeschreven. Las Vegas-schutter Stephen Paddock slikte diazepam, een medicijn dat agressief gedrag kan uitlokken.

En zo zijn er nog vele tientallen voorbeelden.

Advertenties

Tijdens klinische onderzoeken is gebleken dat 1 op de 25 kinderen die Luvox slikten, manie ontwikkelde, een ernstige stemmingsstoornis die kan leiden tot gewelddadige uitbarstingen.

Het is bekend dat Prozac kan leiden tot suïcidale gedachten en manisch gedrag.

Waarom wordt hier niet over gesproken? Het gebruik van antidepressiva en soortgelijke medicijnen is de laatste tijd explosief toegenomen.

Farmaceuten spenderen naar schatting 6,4 miljard dollar per jaar aan advertenties die gericht zijn op de consument.

Farmaceutische bedrijven sponsoren daarnaast politici. Zo kreeg oud-minister Hillary Clinton 12,4 miljoen dollar van Big Pharma.

Bekijk de video hieronder:

[Ben Swann]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
4 jaren geleden

“Waarom hoor je hier nooit iets over in de media?”
Omdat (MSM-)media niks met nieuws te maken hebben. Ze vormen een wapen in de strijd om de publieke opinie. Een strijd die ze verliezen, en karma is a bitch.

Freba
Freba
4 jaren geleden

Dit fenomeen wordt al beschreven door wijlen Piet Vroon in “Tranen van de Krokodil. Prozac en soortgelijke middelen, zijn angstremmers. Wanneer het middel begint “uit te werken” treden de angstverschijnselen verhevigd op; hetgeen zich vertaalt in (sterk) agressief gedrag. “Voetbalsupporters” gebruiken ook die middelen; eerst een beetje down, later agressief. “Leuk in de Groep”. Dus als je rustig wilt blijven; door blijven slikken. Goed voor de omzet van de Farmacriminelen.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Niet overdrijven, er is met enige regelmaat publicatie over, bovendien is het wel bekend dat antidepressiva deze bijwerking heeft…. je kunt je afvragen waarom ze zoveel voorgeschreven worden, waarom is de mens zo depressief…….

Hawks
Hawks
4 jaren geleden

Gebruikers van deze middelen zijn er in alle landen. In alle landen zijn er allerhande middelen voorhanden om massa-aanslagen te plegen.

Wapens zijn in de US volop aanwezig en toegankelijk voor nagenoeg iedereen (boven de 18). Massa schietpartijen zijn er nagenoeg alleen maar in de US. Go figure…

In een ding moet ik de NRA (helaas) gelijk geven. Wapens doden geen mensen. Klopt. Kogels wel, Pillen niet…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x