Buitenland

Trudeaus euthanasieprogramma: dokters mogen kinderen doden zonder toestemming van hun ouders

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Artsen die kinderen doden zonder hun ouders op de hoogte te brengen, omdat ze depressief zijn. Het kan gewoon in Canada. Ook daklozen, armen en chronisch zieken kunnen kiezen voor euthanasie. De krant Toronto Star sprak van ‘Hunger Games-achtig sociaal darwinisme’.

Tucker Carlson zei in zijn show dat hij niet graag verwijst naar de nazi’s, maar ‘zij staan hier wel om bekend’. “Gebruik artsen om de allerzwaksten in je samenleving te vermoorden,” zei hij. “Ik dacht dat artsen na de Tweede Wereldoorlog hadden afgesproken om dat soort dingen niet te doen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Heel ander zorgstelsel

Het is de taak van artsen om mensen te helpen, ze beter te maken, niet om ze te vermoorden, benadrukte Carlson.

Schrijver Charles Camosy zei dat we nu ‘een heel ander zorgstelsel hebben’ dan 20 tot 30 jaar geleden. Het is hyper-geseculariseerd, vaak gebaseerd op kosten-batenanalyses, zelfs QALY’s oftewel quality-adjusted life years, aldus Camosy. QALY is een Engelstalig begrip dat staat voor een extra levensjaar in goede gezondheid.

Hooggeplaatste nazi

De opa van de Canadese vicepremier Chrystia Freeland, de rechterhand van premier Trudeau, was een hooggeplaatste nazi onder Hitler die na de oorlog werd gezocht door de Poolse autoriteiten.

Ten tijde van de Processen van Neurenberg werkte haar opa in Beieren voor het Amerikaanse inlichtingenapparaat. Hij emigreerde naar Canada en ging daar met pensioen.

4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Het voltooid leven syndroom van D666 is niet veel anders.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Ik moet hier echt van kotsen! Totaal van God LOS!

Rose
Rose
1 jaar geleden

Trudeau nazi oppakken en naar Neurenbergtribunaal, gevangenis, sleutel weg, water, brood….

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Volgens de fascistische-bolsjewistische Nazi-Doctrine zijn er in deze wereld nu eenmaal Übermenschen und Untermenschen (Goyim)…Artsen mogen in hun Viertes Reich Untermenschkinderen doden zonder hun ouders op de hoogte te brengen, omdat ze slachtvee zijn, hoe meer bloedoffers aan Satan hoe beter het met die Satanische Elite-Parasieten gaat is hun gedachtegoed. Daklozen, armen en chronisch zieken zijn Useless Eaters &!kosten alleen maar geld, dus binnenkort wordt iedereen vanaf 55+ gedwongen Geëuthanaseerd…Hunger-Games zullen wekelijks worden georganiseerd als brood & spelen voor het overgebleven gepeupel…

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x