BuitenlandCorona

Coronavirus heel makkelijk te doden met ivermectine, zegt professor: ‘Een echte killer’

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor Thomas Borody zegt dat ivermectine het coronavirus in combinatie met het antibioticum doxycycline en zink ‘heel makkelijk kan doden’. Het middel is goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en wordt vooral gebruikt tegen parasieten. Nu zou het dus ook kunnen helpen tegen het coronavirus.

“Het heeft heel weinig bijwerkingen en is een echte killer,” zei professor Borody op Sky News. Uit een studie die in juni is verschenen in het tijdschrift Antiviral Research blijkt dat ivermectine ervoor zorgt dat het virus zich niet kan vermenigvuldigen.

Borody verwees ook naar andere ‘verbazingwekkend succesvolle’ studies die zijn gedaan en die laten zien dat 100 procent van de patiënten geneest. Het medicijn is getest in 14 ziekenhuizen in Bangladesh, waar 100 van de 100 patiënten herstelden. In China is een proef gedaan waar 60 patiënten aan meededen, die ook allemaal genazen, aldus de professor.

Goedkoop

Hij voegde toe dat het middel in Zuid-Amerika is uitgedeeld in bepaalde stadswijken, waar vervolgens niemand besmet raakte met corona. In wijken waar het niet werd uitgedeeld, raakten mensen wel besmet. “We moeten hier dus serieus naar kijken.”

Professor Borody zei dat veel mensen ivermectine gebruiken en dat artsen het ook voorschrijven tegen corona, maar dat de media daar geen aandacht aan besteden. Wat is daarvan de reden? “Omdat er geen groot farmaceutisch bedrijf achter zit. Het is goedkoop.”

[Sky News]

4.4 8 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Crockpot
Crockpot
2 jaren geleden

Het zou wel al teveel gaan opvallen als een onderzoek door farmavriendelijke wetenschappers uit zou wijzen dat ook dit goedkope medicijn verboden moet worden. We zullen zien, of de elites zo hondsbrutaal durven zijn.

salvar
salvar
2 jaren geleden

Professor Thomas Borody even na denken , ze willen dat niet begrijp dat nu eens.
wel laat trouwens dit , het virus is er niet meer.

Willem
Willem
2 jaren geleden

Lijkt me nu niet zo van belang want dat hele virus stelt geen moer voor, zelfs keelsnoepjes doden virussen want die leven niet echt.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
2 jaren geleden

Ivermectine. Ook weer alleen op doktersrecept te verkrijgen. Ik weet al wat ze gaan zeggen als ik het wil aanvragen, net zoals met hydroxychloroquine, zinksulfaat en erytromycine.

Wat moet U daarmee ? Dat krijgt u niet van ons.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x