Homepagina » Buitenland » Coronavirus heel makkelijk te doden met ivermectine, zegt professor: ‘Een echte killer’
coronavirus

Coronavirus heel makkelijk te doden met ivermectine, zegt professor: ‘Een echte killer’

Professor Thomas Borody zegt dat ivermectine het coronavirus in combinatie met het antibioticum doxycycline en zink ‘heel makkelijk kan doden’. Het middel is goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en wordt vooral gebruikt tegen parasieten. Nu zou het dus ook kunnen helpen tegen het coronavirus.

“Het heeft heel weinig bijwerkingen en is een echte killer,” zei professor Borody op Sky News. Uit een studie die in juni is verschenen in het tijdschrift Antiviral Research blijkt dat ivermectine ervoor zorgt dat het virus zich niet kan vermenigvuldigen.

Borody verwees ook naar andere ‘verbazingwekkend succesvolle’ studies die zijn gedaan en die laten zien dat 100 procent van de patiënten geneest. Het medicijn is getest in 14 ziekenhuizen in Bangladesh, waar 100 van de 100 patiënten herstelden. In China is een proef gedaan waar 60 patiënten aan meededen, die ook allemaal genazen, aldus de professor.

Goedkoop

Hij voegde toe dat het middel in Zuid-Amerika is uitgedeeld in bepaalde stadswijken, waar vervolgens niemand besmet raakte met corona. In wijken waar het niet werd uitgedeeld, raakten mensen wel besmet. “We moeten hier dus serieus naar kijken.”

Professor Borody zei dat veel mensen ivermectine gebruiken en dat artsen het ook voorschrijven tegen corona, maar dat de media daar geen aandacht aan besteden. Wat is daarvan de reden? “Omdat er geen groot farmaceutisch bedrijf achter zit. Het is goedkoop.”

[Sky News]
4.4 8 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Crockpot
Crockpot
1 jaar geleden

Het zou wel al teveel gaan opvallen als een onderzoek door farmavriendelijke wetenschappers uit zou wijzen dat ook dit goedkope medicijn verboden moet worden. We zullen zien, of de elites zo hondsbrutaal durven zijn.

salvar
salvar
1 jaar geleden

Professor Thomas Borody even na denken , ze willen dat niet begrijp dat nu eens.
wel laat trouwens dit , het virus is er niet meer.

Willem
Willem
1 jaar geleden

Lijkt me nu niet zo van belang want dat hele virus stelt geen moer voor, zelfs keelsnoepjes doden virussen want die leven niet echt.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
1 jaar geleden

Ivermectine. Ook weer alleen op doktersrecept te verkrijgen. Ik weet al wat ze gaan zeggen als ik het wil aanvragen, net zoals met hydroxychloroquine, zinksulfaat en erytromycine.

Wat moet U daarmee ? Dat krijgt u niet van ons.

x

Check Also

sterf

FVD eist opheldering over enorme toename sterfgevallen sinds start vaccinatiecampagne

In Nederland en diverse andere Europese landen ...

ziekenhuis

Voormalig ziekenhuisdirecteur: het is helemaal niet zo druk in de ziekenhuizen

In de media verschenen de afgelopen dagen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x