Homepagina » Buitenland » Coronavirus heel makkelijk te doden met ivermectine, zegt professor: ‘Een echte killer’
coronavirus

Coronavirus heel makkelijk te doden met ivermectine, zegt professor: ‘Een echte killer’

Professor Thomas Borody zegt dat ivermectine het coronavirus in combinatie met het antibioticum doxycycline en zink ‘heel makkelijk kan doden’. Het middel is goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en wordt vooral gebruikt tegen parasieten. Nu zou het dus ook kunnen helpen tegen het coronavirus.

“Het heeft heel weinig bijwerkingen en is een echte killer,” zei professor Borody op Sky News. Uit een studie die in juni is verschenen in het tijdschrift Antiviral Research blijkt dat ivermectine ervoor zorgt dat het virus zich niet kan vermenigvuldigen.

Borody verwees ook naar andere ‘verbazingwekkend succesvolle’ studies die zijn gedaan en die laten zien dat 100 procent van de patiënten geneest. Het medicijn is getest in 14 ziekenhuizen in Bangladesh, waar 100 van de 100 patiënten herstelden. In China is een proef gedaan waar 60 patiënten aan meededen, die ook allemaal genazen, aldus de professor.

Goedkoop

Hij voegde toe dat het middel in Zuid-Amerika is uitgedeeld in bepaalde stadswijken, waar vervolgens niemand besmet raakte met corona. In wijken waar het niet werd uitgedeeld, raakten mensen wel besmet. “We moeten hier dus serieus naar kijken.”

Professor Borody zei dat veel mensen ivermectine gebruiken en dat artsen het ook voorschrijven tegen corona, maar dat de media daar geen aandacht aan besteden. Wat is daarvan de reden? “Omdat er geen groot farmaceutisch bedrijf achter zit. Het is goedkoop.”

[Sky News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Crockpot schreef:

  Het zou wel al teveel gaan opvallen als een onderzoek door farmavriendelijke wetenschappers uit zou wijzen dat ook dit goedkope medicijn verboden moet worden. We zullen zien, of de elites zo hondsbrutaal durven zijn.

  0 likes
 • salvar schreef:

  Professor Thomas Borody even na denken , ze willen dat niet begrijp dat nu eens.
  wel laat trouwens dit , het virus is er niet meer.

  0 likes
  • Madeloes schreef:

   @Salvar

   kging op onderzoek uit, want wie is te vertrouwen in deze dagen haha
   kwam op een site terecht over professor Thomas Borody and royal etc… crowley and hebrew wilde kopiëren en plakken and floepie weg istie. be carefull

   0 likes
 • Willem schreef:

  Lijkt me nu niet zo van belang want dat hele virus stelt geen moer voor, zelfs keelsnoepjes doden virussen want die leven niet echt.

  0 likes
 • GEEN Schaap schreef:

  Ivermectine. Ook weer alleen op doktersrecept te verkrijgen. Ik weet al wat ze gaan zeggen als ik het wil aanvragen, net zoals met hydroxychloroquine, zinksulfaat en erytromycine.

  Wat moet U daarmee ? Dat krijgt u niet van ons.

  0 likes
 • Jan V schreef:

  Een bij uitstek geschikt medicijn voor een rondgang in Den Haag. Dan zijn we mooi van al die parasieten af. Zo zie je maar; voor elke kwaal is een oplossing.

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Goed nieuws. Ik gok dat dat nog niet verboden is.
  Maar voor hoelang?
  Echter wordt niet vergoed door Nederlandse zorgverzekeraars. Zie https://www.medicijnkosten.nl/medicijn?artikel=STROMECTOL+TABLET+3MG&id=f40d7a0e53c290260125c8fb33b866bd en is kennelijk ook relatief duur in vergelijking met HCQ. Zie https://www.medicijnkosten.nl/medicijn?artikel=HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT+CF+TABLET+FILMOMH+200MG&id=99fd95d9db02ea3a850a545431577611
  Dus komt alleen de elite voor ivermectine in aanmerking en het klootjesvolk kan verrekken.

  Overigens nog een artikel in de Telegraaf:
  https://www.telegraaf.nl/vrouw/576928322/daphne-48-heeft-corona-ik-ben-echt-dood-en-doodziek

  Als dit nog steeds de actuele situatie is: Waarom heeft zij nog geen HCQ + zink + azitromycine voorgeschreven gekregen? Nu bestaat er een redelijke kans dat zij onnodig naar het ziekenhuis moet, als het daar bij blijft.

  0 likes
 • frans schreef:

  Kerngezond eten is de echte killer! en heeft geen bijwerkingen.

  0 likes
 • Gerr schreef:

  Als er een werkend medicijn is kunnen ze het covid 19 serum niet meer in een versneld stadium ontwikkellen. (mensen word wakker)

  0 likes
 • jenne schreef:

  Er heeft wel degelijk een zeer snel mutuerend virus bestaan, een oorlogs wapen, op het juiste moment werd het genezen door Dr Didier Raoult in Marseille, dat was in Februari, maar heel weinig aandacht van onze corrupte media, het spel ging niet om de knikkers maar om onze vrijheid, en het gaat maar door Rutte kwijt zich ook volkomen, om het NWO programma te laten voortduren, Met zijn uitgestreken Predicanten voorkomen, helpt hem hier bij, opletten beste burgers we worden behekst door hom nog kuit figuren, de nieuwste ster Kaag, nog net een ietje erger als Ollogren, waar wordt dit soort gefabriseerd, dit soort onmensen, zit geen stukje vader – moeder – en kinderen bij, deze exentrieke elitaire cripto humans !

  0 likes
 • :adrianus-johannes.. schreef:

  uv licht dood alle virussen dus alle lucht zuiveren door het te laten stromen in een koker met heeeel veel uva tl buizen..
  net zo als ik mijn water zuiver met uva licht ..

  0 likes
 • Audrey schreef:

  Nee ze willen dat geneesmiddel niet inzetten. Dan is alles voor niks geweest. De mensen moeten bang blijven voor besmetting zodat ze alles naar hun hand kunnen zetten. Ik ben niet bang voor het virus maar voor de regering, wat zijn ze van plan met ons. Zijn we straks echt onze vrijheid kwijd en leven we dan in een politiestaat?

  0 likes
 • Piet schreef:

  Dan onderzoeken ze het gewoon nog een keer. En doen ze een metastudie. En dan blijkt dat het TOCH niet zon goed middel is. Net zoals met chloroquine.

  En dan is deze studie dan ‘highest level of truth’. En dus niemand kan dan meer om deze hoogste waarheid heen.

  In werkelijkheid is het dus gewoon een ‘gekochte waarheid’.

  Ervaring van artsen en huisartsen, doet er niet meer toe.

  Enige om daar uit te komen is BESEF. Het herkennen dat een stel waarheidkopers het echte probleem zijn.

  Mensen zien het nu wel. Massaal. Groep wordt echt steeds groter. En er wordt ook over gepraat. Zeker in jongere groepen.

  Dit virus doet dus wel zijn werk. Iedereen wakker maken.

  0 likes
 • Peter schreef:

  Oud nieuws en nu niet bepaald alleen door die Professor Thomas Borody besproken en bedacht.
  bijvoorbeeld van April: https://www.scientias.nl/medicijn-gevonden-dat-het-nieuwe-coronavirus-binnen-48-uur-doodt/ Blijkbaar zijn er dus genoeg media die er wel over rapporteren. Google vooral zelf.
  Let voor de gein ook eens op de reacties eronder, de taal, kennis en vooral hoe men elkaar daar bejegent.

  0 likes
 • Johan schreef:

  Doxycyline is geen licht antibioticum

  Ik heb dat 1 keer gehad en heb er zeer ernstige bijwerkingen van gekregen

  Dus je kunt het wel zo even tussen neus en lippen door zo noemen maar je weet niet wat je zegt

  En dat zonder die 2 andere medicijnen nog

  0 likes
 • x

  Check Also

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >