Homepagina » Buitenland » Coronavirus heel makkelijk te doden met ivermectine, zegt professor: ‘Een echte killer’
coronavirus

Coronavirus heel makkelijk te doden met ivermectine, zegt professor: ‘Een echte killer’

Professor Thomas Borody zegt dat ivermectine het coronavirus in combinatie met het antibioticum doxycycline en zink ‘heel makkelijk kan doden’. Het middel is goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en wordt vooral gebruikt tegen parasieten. Nu zou het dus ook kunnen helpen tegen het coronavirus.

“Het heeft heel weinig bijwerkingen en is een echte killer,” zei professor Borody op Sky News. Uit een studie die in juni is verschenen in het tijdschrift Antiviral Research blijkt dat ivermectine ervoor zorgt dat het virus zich niet kan vermenigvuldigen.

Borody verwees ook naar andere ‘verbazingwekkend succesvolle’ studies die zijn gedaan en die laten zien dat 100 procent van de patiënten geneest. Het medicijn is getest in 14 ziekenhuizen in Bangladesh, waar 100 van de 100 patiënten herstelden. In China is een proef gedaan waar 60 patiënten aan meededen, die ook allemaal genazen, aldus de professor.

Goedkoop

Hij voegde toe dat het middel in Zuid-Amerika is uitgedeeld in bepaalde stadswijken, waar vervolgens niemand besmet raakte met corona. In wijken waar het niet werd uitgedeeld, raakten mensen wel besmet. “We moeten hier dus serieus naar kijken.”

Professor Borody zei dat veel mensen ivermectine gebruiken en dat artsen het ook voorschrijven tegen corona, maar dat de media daar geen aandacht aan besteden. Wat is daarvan de reden? “Omdat er geen groot farmaceutisch bedrijf achter zit. Het is goedkoop.”

[Sky News]
2 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Crockpot
Crockpot
6 maanden geleden

Het zou wel al teveel gaan opvallen als een onderzoek door farmavriendelijke wetenschappers uit zou wijzen dat ook dit goedkope medicijn verboden moet worden. We zullen zien, of de elites zo hondsbrutaal durven zijn.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Crockpot
6 maanden geleden

LS…

Het Satansgebroed dat zich elite noemt is hondsbrutaal en ongeneselijk psychopaat waar geen geneesmiddel tegenop kan !

salvar
salvar
6 maanden geleden

Professor Thomas Borody even na denken , ze willen dat niet begrijp dat nu eens.
wel laat trouwens dit , het virus is er niet meer.

Madeloes
Madeloes
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

@Salvar

kging op onderzoek uit, want wie is te vertrouwen in deze dagen haha
kwam op een site terecht over professor Thomas Borody and royal etc… crowley and hebrew wilde kopiëren en plakken and floepie weg istie. be carefull

Willem
Willem
6 maanden geleden

Lijkt me nu niet zo van belang want dat hele virus stelt geen moer voor, zelfs keelsnoepjes doden virussen want die leven niet echt.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
6 maanden geleden

Ivermectine. Ook weer alleen op doktersrecept te verkrijgen. Ik weet al wat ze gaan zeggen als ik het wil aanvragen, net zoals met hydroxychloroquine, zinksulfaat en erytromycine.

Wat moet U daarmee ? Dat krijgt u niet van ons.

Schapenhouder
Schapenhouder
Reactie op  GEEN Schaap
6 maanden geleden

Vraag je dierenarts, voor paard of schaap wordt het volop gebruikt tegen parasieten

Jan V
Jan V
6 maanden geleden

Een bij uitstek geschikt medicijn voor een rondgang in Den Haag. Dan zijn we mooi van al die parasieten af. Zo zie je maar; voor elke kwaal is een oplossing.

ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Goed nieuws. Ik gok dat dat nog niet verboden is.
Maar voor hoelang?
Echter wordt niet vergoed door Nederlandse zorgverzekeraars. Zie https://www.medicijnkosten.nl/medicijn?artikel=STROMECTOL+TABLET+3MG&id=f40d7a0e53c290260125c8fb33b866bd en is kennelijk ook relatief duur in vergelijking met HCQ. Zie https://www.medicijnkosten.nl/medicijn?artikel=HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT+CF+TABLET+FILMOMH+200MG&id=99fd95d9db02ea3a850a545431577611
Dus komt alleen de elite voor ivermectine in aanmerking en het klootjesvolk kan verrekken.

Overigens nog een artikel in de Telegraaf:
https://www.telegraaf.nl/vrouw/576928322/daphne-48-heeft-corona-ik-ben-echt-dood-en-doodziek

Als dit nog steeds de actuele situatie is: Waarom heeft zij nog geen HCQ + zink + azitromycine voorgeschreven gekregen? Nu bestaat er een redelijke kans dat zij onnodig naar het ziekenhuis moet, als het daar bij blijft.

frans
frans
6 maanden geleden

Kerngezond eten is de echte killer! en heeft geen bijwerkingen.

salvar
salvar
Reactie op  frans
6 maanden geleden

frans
dus rutte is er zo meteen niet meer.

Gerr
Gerr
6 maanden geleden

Als er een werkend medicijn is kunnen ze het covid 19 serum niet meer in een versneld stadium ontwikkellen. (mensen word wakker)

jenne
jenne
6 maanden geleden

Er heeft wel degelijk een zeer snel mutuerend virus bestaan, een oorlogs wapen, op het juiste moment werd het genezen door Dr Didier Raoult in Marseille, dat was in Februari, maar heel weinig aandacht van onze corrupte media, het spel ging niet om de knikkers maar om onze vrijheid, en het gaat maar door Rutte kwijt zich ook volkomen, om het NWO programma te laten voortduren, Met zijn uitgestreken Predicanten voorkomen, helpt hem hier bij, opletten beste burgers we worden behekst door hom nog kuit figuren, de nieuwste ster Kaag, nog net een ietje erger als Ollogren, waar wordt dit soort gefabriseerd, dit soort onmensen, zit geen stukje vader – moeder – en kinderen bij, deze exentrieke elitaire cripto humans !

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
6 maanden geleden

uv licht dood alle virussen dus alle lucht zuiveren door het te laten stromen in een koker met heeeel veel uva tl buizen..
net zo als ik mijn water zuiver met uva licht ..

x

Check Also

baudet

Baudet maakt gehakt van 10 jaar Rutte: ‘Dit is nou precies wat het vertrouwen in de overheid ondermijnt’

Wat gebeurt er als minister Grapperhaus op ...

vaccin

Er woedt een (des)informatieoorlog over het coronavaccin

Goed nieuws, mensen! Ze hebben een wondervaccin ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x