Homepagina » Het Complot » Geen bewijs dat kapers vliegtuigen hebben gecrasht op 9/11. Experts laten van zich horen
Geen bewijs dat kapers vliegtuigen hebben gecrasht op 9/11. Experts laten van zich horen

Geen bewijs dat kapers vliegtuigen hebben gecrasht op 9/11. Experts laten van zich horen

De terroristische aanslagen op 11 september 2001 in de Verenigde Staten waren geheime operaties uitgevoerd door Israëlische elementen om de Amerikanen mee te slepen in een oorlog tegen moslimlanden en vijanden van Israël. Dat hebben experts gezegd.

“Dit was een valse vlag-operatie,” zei onderzoeker Kevin Barrett.

“Elementen binnen de Amerikaanse overheid werkten eraan mee en het team dat de aanslagen uitvoerde bestond voornamelijk uit Israëlische agenten,” voegde hij toe.

Explosieven

“Dit was een operatie gericht tegen de hele moslimwereld,” zei hij vrijdag tegen Press TV.

De Twin Towers in New York City zijn volgens hem opgeblazen met explosieven. Daarnaast zei hij dat er geen concreet bewijs is dat moslims de gekaapte toestellen in de torens hebben gevlogen.

Professor James Henry Fetzer van de Universiteit van Minnesota, die ook uitvoerig onderzoek heeft gedaan naar 9/11, zei dat de aanslagen op verschillende manieren ‘in scène zijn gezet’ en dat de vermeende kapers later nog in leven bleken te zijn.

Geostrategische belangen

De aanslagen werden uitgevoerd door Amerikaanse en Israëlische agentschappen, voornamelijk de CIA en de Mossad, om Afghanistan en Irak binnen te kunnen vallen en de westerse geostrategische belangen te bevorderen, aldus Fetzer.

Ook Architects & Engineers for 9/11 Truth, een grote groep architecten en bouwkundigen, ontkent de officiële lezing.

Foto: FlickrLickr Wikimedia Commons

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gladiator schreef:

  Er zijn ook geen vliegtuigen de torens ingevlogen en ook niet in het pentagon en ook niet in Shanksville op de grond. Dit is meer dan duidelijk daar nergens maar dan ook helemaal nergens vliegtuigbrokstukken zijn gevonden, helemaal nergens. In Shanksville was er trouwens niet meer dan een flink gat in de grond, ooit gezien waar een ECHT VLIEGTUIG gecrashed is……ligt toch echt hier en daar wat op de grond maag ik aannemen, toch….!!

  Dit hele 9/11 verhaal is totale bullshit en ik begrijp niet dat hier nog überhaupt over gesproken wordt. Dit is echt een gesloten boek voor mij. En wie erachter zit moet die achterlijke Amerikaantjes zelf maar uitzoeken want ook zij weten donders goed dat het hele verhaal van HUN OVERHEID niet klopt.

  En explosieven…….nou ja, ik heb nog nooit in mijn hele leven een explosief gezien wat in staat is om 2 torens van elk 144 verdiepingen en 1 toren van in meen 48 verdiepingen als ik me niet vergis, compleet te DUSTIFICEREN en dat is wat er letterlijk is gebeurd en niets anders, laat dat gewoon duidelijk zijn.

  Dit kan maar op 1 manier en dat is met een nieuwe techniek die “onze vriendjes de yankies” al heel lang ter beschikking hebben en alwaar ze in toenemende mate aan het “testen”zijn op……tja, wie anders dan op ONS!!!!!!!

  Het gaat om een DEW techniek, een direct energie weapon!!
  Hier is ook gebruik van gemaakt bij die mooie maar wel héél aparte brandjes in Californië, bomen welke van binnenuit begonnen te branden en huizen tot de bodem afgebrand terwijl struikgewas en andere zaken welke er pal naast stonden niets mankeerde.

  Weet niet hoe lang we ons dit nog laten bieden door deze psycopatische moordenaars welke wij telkenmale weer de hielen likken maar ik ben er meer voor om ze de achillespezen dor\or te snijden, en het liefst met een bot mes!!

  Vragen, shoot me!!

  Gladiator

  54 likes
  • najef schreef:

   Zolang de waarheid niet door iedereen onderkent wordt en de schuldigen achter de tralies kan het niet zijn dat dit een gesloten boek is. Dit is een misdrijf tegen de mensheid. Gebaseerd op dit leugen zijn er miljoenen mensen vermoord.

   14 likes
  • Hans schreef:

   Helemaal mee eens.

   Een verhelderende documentaire is September Clues:
   https://septemberclues.info

   Deze documentaire toont aan dat een hoop (nieuws)beelden van die dag allemaal CGI (computer generated imagery) zijn.

   8 likes
  • Henk Azie schreef:

   De motoren van een jet zijn bijna compact metaal van meer dan 5 ton, net kogels dus en blijven dus echt niet in een toren liggen, ook Pentagon zou twee grote gaten moeten hebben of die motoren zouden voor het gebouw moeten liggen. Kijk maar naar foto’s van vliegerampen, meestal wordt er altijd een opname van de motoren vertoond.
   Overigens waren die torens met asbest isolatie gebouwd, en is er volgens mij nooit bij enige hulpdienst hierover alarm geslagen.

   6 likes
 • Maarten V schreef:

  Straks gaan ze nog beweren dat die vliegtuigen hologrammen waren en dat Stanley Kubrick (de man achter de zogenaamde Fake maanlandingen) dit allemaal heeft geregisseerd. Al is deze filmmaker dan wel een hele tijd dood, complottheoretici zullen hem vast zeer overtuigend uit de hoed (of uit zijn kist) weten te toveren.

  Jawadde. Die complottheoretici slagen er in om onze hele geschiedenis te verdraaien tot een hoopje laster en leugens en wat zij dan zeggen moet dan zogezegd de waarheid zijn. Over “manipulatie” gesproken, zeg maar.

  8 likes
  • Gladiator schreef:

   @Maarten V,

   Beste, ik weet niet waarom u de idd fake maanlandingen en in 1 adem ook de hologrammentheorie hier noemt echter, ik kan u verzekeren dat er nooit IEMAND op de maan is geweest en er ook nooit iemand naar toe zal gaan!!!
   Waarom……nou, ik zou zeggen, u noemt al aardig zelf wat op en indien u eens een beetje verstandig gaat Googelen dan komt u beslist achter heel wat zaken welke voor u misschien wél een beetje verhelderend zullen werken cq zijn!!

   En dan doet u dit ook maar gewoon voor de zogenaamde vliegtuigen welke er NOOIT geweest zijn simpel om het feit dat een vliegtuig, gebouwd van hoofdzakelijk ALUMINIUM met geen mogelijkheid dwars door een toren, gebouwd van staal met beton, heen vliegt, dus ik bedoel aan de ene kant erin en de andere kant er weer uit…..zou u dat echt geloven…….keep dreaming………….

   Slaap zacht,

   Gladiator

   17 likes
   • maarten v schreef:

    Beste “Gladiator”, ik ben zeer zeker van dat complotheoretici heel vaak voorbrengers zijn van fake news. Hoe straffer paranoïde “alternatieve” gedachtekronkels. Hoe meer ze worden geliked en dus verdeeld worden op sociale media dan de gewone pers. Gewoon omdat ze ongewoon en averechts zijn en dus harder opvallen.

    Complots en fake news worden daardoor zes keer sneller verspreid dan de normale nieuwsberichten.

    Natuurlijk heeft traditionele nieuwsberichten het ook niet altijd bij het rechte eind, doch vind ik dat ze meer met beide voeten op de grond naar de wereld kijken dan complotfanatici.

    6 likes
    • KlaasDenHelder schreef:

     Ok Maarten … leg jij ons dan eens uit hoe gebouw 7, een 47 verdiepingen tellend gebouw volledig kon instorten terwijl er niet eens een vliegtuig in is gevlogen.

     2 likes
     • Maarten V schreef:

      Hey hallo? Klaas. Herlees mijn tekst eens even. Ik was sarcastisch in die zin dat ik de theorie van de complotici tot het absurde trek.

      Ik ben er honderd procent zeker van dat er fysieke vliegtuigen er tegen zijn gebotst en dat de gebouwen daardoor zijn ingestort (ik weet zelfs goed waar ik was toen ik het op de radio hoorde).

      De complottheoretici wentelen zich om hun theorietjes en verdraaien de feiten met hun paranoïde verbeelding en naar hun argwaan tegenover de “Westerse” rechtse(of linkse) politiek. Sommigen beweren zelfs dat er geen vliegtuigen zijn gebotst of op zijn minst dat de gebouwen daardoor niet zijn ingestort.

      Ze zoeken het zo ver. Dat het absurd wordt. En gek genoeg voor sommigen geloofwaardiger word omdat het hun wantrouwen voedt.

      Oké. Er zijn heel veel hiaten in de gebeurtenissen die meer vragen doen rijzen, maar ik ben er niet van overtuigd dat het een False Flag-operatie is (of hoe noem je zoiets).

      5 likes
    • D3bb schreef:

     Omg……. lol 😉

     4 likes
   • Tink schreef:

    Goh Gladiator. Wat leef jij toch in een lekkere simpele wereld. Geen holocaust, geen maanlandingen, geen 9-11. En ik zeg: geen Gladiator. Is gewoon een hologram.

    8 likes
   • Rob schreef:

    Maar we moeten toch geloven wat ze ons allemal voorliegen!
    Anders verliezen we allemaal onze baan als we bijvoorbeeld zeggen dat niemand op de maan is geland.

    0 likes
  • johan den haag schreef:

   Je moet het omdraaien.

   Waarom zou een “complottheoreticus” zijn verhaal willen doen?
   Om een wereldheerser te worden?
   Om een vijandige bankenconglomeraat uit te schakelen?
   Om een oorlog te starten?
   Om de publieke opinie volledig te beheersen?

   Het antwoord daarop is nee

   Het zijn juist de doelen van de mensen waarvan beweerd wordt dat ze niet zo zuiver zijn.
   Als je het zo bekijkt,ga je dingen misschien anders zien.

   Dit is misschien wel een aardige om te onthouden.
   Ooit vertelde mij iemand dit:

   Je kunt geen martelmethode bedenken of het is wel eens toegepast.

   Als jij een grootmacht bent en je voelt aan dat het niet maar zo makkelijk is om dit te blijven,
   Ga je dan lijdzaam aankijken hoe je die rol verliest of ga je kost wat het kost doen, om het te behouden? ( wat overigens zinloos is)

   6 likes
  • vladi schreef:

   ik beweer niets maar doe eens een uitgebreide research naar ‘project blue beam’.

   fff

   1 likes
 • Nehemia schreef:

  Dan te bedenken dat Robert Mueller (dirty cop CIA) die nu al bijna anderhalf jaar bezig is om een zogenaamde Rusland-Amerika collusie inzake de verkiezingen probeert aan te tonen destijds ook de man is geweest om heel het 9-11 gebeuren in de doofpot te stoppen. 9-11 was een inside job in samenwerking met andere mogendheden. Dat was het ‘excuus’ om om het Midden Oosten in een bloedbad te veranderen en uiteraard de bodemschatten te roven. Er zijn in Irak een half miljoen kinderen van ondervoeding en door de ontbering van medicijnen omgekomen. Madeline Albright zei dat dat het wel waard was. Deze mensen zijn ziek. Totaal gecorrumpeerd, misdadig en missen elk vermogen om de waarde van een leven op de juiste wijze in te schatten. Dat ook de Britse oorlogscrimineel Tony Blair nog vrij rondloopt tart werkelijk alle verbazing van mensen die willen dat recht geschiedt.Iedereen die de lezing van de staatspropaganda omtrent 9-11 nog werkelijk gelooft moet zich eens goed laten nakijken.

  36 likes
  • ing. Waldeck schreef:

   Nog erger die gekken is “onze” regering Den Haag.
   Of zouden ze in Den Haag geen internet hebben?
   Hebben ze wel internet in Den Haag, dan heeft Nederland een nog groter probleem dan Amerika.

   5 likes
 • Eelke Piers schreef:

  In die vliegtuigen zaten honderden passagiers. Als ik dit artikel mag geloven zitten die allen weer gezellig bij vrouw en kind enz

  5 likes
  • ing. Waldeck schreef:

   a) Ik lees dat nergens de mensen die op de passagierslijst stonden nog leven.
   b) Normaal is de bezettingsgraad 80-100%, bij deze vier vliegtuigen maar 20%
   c) Weet je uberhaupt wel wie er in die vliegtuigen zaten?
   d) Waarom vlogen beidde vliegtuigen precies over dezelfde luchthaven?

   TIP: Zoek een ECHTE NEDERLANDSE PILOOT op en vraag hem of het mogelijk is zonder vlieg ervaring een Boeing precies tijdens een meeting van financiele klokkeluiders naar binnen te vliegen en wel met een snelheid die normaal alleen wordt bereikt op 10 km hoogte.

   14 likes
   • KlaasDenHelder schreef:

    @Waldeck, en dan hebben we het nog niet gehad over de acrobatische maneuvre die het vliegtuig dat in het pentagon zou zijn gevlogen heeft gemaakt. In plaats van er gewoon recht door in te vliegen heeft deze een bocht van 270 graden gemaakt, schijnbaar om een specifieke kant te raken.

    3 likes
 • Papamic schreef:

  Mee eens!

  4 likes
 • Rene schreef:

  Een boIing 747 kan ook niet recht uit een paar meter boven de grond vliegen om dan in het Pentagon te vliegen ,i.v.m. de luchtdruk hij blijft gewoon niet hangen recht uit vliegend .Als je als piloot dat al zou kunnen ,( 100 ton ) er waren in het gras ook geen sporen van de banden ,hij was rechtuit gevlogen onmogelijk net zo min als je met een helikopter door een tunnel kan vliegen kan dus niet ! daarom zijn ook geen ( op 1 na dan) beelden vrijgegeven van de 140 camera,s die bij het Pentagon hangen ja ja . waarom zoveel ? omdat het 1 van de best bewaakte gebouwen ter wereld is, de souvenirs winkeltjes pompstations etc etc in de buurt moesten ook direct hun camera beelden afgeven die dag ,Ongelooflijk wat je de mensen allemaal kan wijsmaken.geen wonder dat criminelen daar misbruik van maken.
  Dat het nieuws over de aanslag binnen 7a11 minuten hier in het journaal was,betekend ook dus dat ,,nieuws dat uit een bepaalde bron binnen komt direct als feit wordt weergegeven en niet gecontroleerd,en voor kritische vragen is geen ruimte meer ,dit was zo erg ;hoe durf je hier vragen over te stellen!
  Ja zeggen de twijfelaars nog er zal altijd wel wat uitlekken ,er is altijd wel iemand die gaat praten ,ja nou en.wat dan nog? ik praat nu toch ook,so what ? nobody cares. tijdens nieuws briefings op t.v ,waar een zaal vol,,journalisten vragen mogen stellen aan een vent in een pak ,zie je dat al die journalisten een kaartje dragen op hun pak (die krijgen ze thuis gestuurd zo,n uitnodiging.
  Stel jij 2 of 3 keer te lastige vragen ,krijg je geen uitnodiging meer …. heb je niks te schrijven of mee te delen heb je ook geen baan meer …en even later ook geen huis meer en geen vrouw etc, wie wil dat ? en weet je wat ,laten we die kritische vragen stellers voortaan conspiracy theorists noemen .zei men na de moord op Kennedy in 1963 en dat werkt nog perfect.
  Overigens de grootste conspiracy is die ene officiële! van 12 Saoedi,s met boxcutters. dat is toch ook een complot?

  2 likes
 • Rob schreef:

  Maar we moeten toch geloven wat ze ons allemal voorliegen!
  Anders verliezen we allemaal onze baan als we bijvoorbeeld zeggen dat niemand op de maan is geland.

  0 likes
 • x

  Check Also

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  >