Het Complot

Geen bewijs dat kapers vliegtuigen hebben gecrasht op 9/11. Experts laten van zich horen

Help mee door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De terroristische aanslagen op 11 september 2001 in de Verenigde Staten waren geheime operaties uitgevoerd door Israëlische elementen om de Amerikanen mee te slepen in een oorlog tegen moslimlanden en vijanden van Israël. Dat hebben experts gezegd.

“Dit was een valse vlag-operatie,” zei onderzoeker Kevin Barrett.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Elementen binnen de Amerikaanse overheid werkten eraan mee en het team dat de aanslagen uitvoerde bestond voornamelijk uit Israëlische agenten,” voegde hij toe.

Explosieven

“Dit was een operatie gericht tegen de hele moslimwereld,” zei hij vrijdag tegen Press TV.

De Twin Towers in New York City zijn volgens hem opgeblazen met explosieven. Daarnaast zei hij dat er geen concreet bewijs is dat moslims de gekaapte toestellen in de torens hebben gevlogen.

Professor James Henry Fetzer van de Universiteit van Minnesota, die ook uitvoerig onderzoek heeft gedaan naar 9/11, zei dat de aanslagen op verschillende manieren ‘in scène zijn gezet’ en dat de vermeende kapers later nog in leven bleken te zijn.

Geostrategische belangen

De aanslagen werden uitgevoerd door Amerikaanse en Israëlische agentschappen, voornamelijk de CIA en de Mossad, om Afghanistan en Irak binnen te kunnen vallen en de westerse geostrategische belangen te bevorderen, aldus Fetzer.

Ook Architects & Engineers for 9/11 Truth, een grote groep architecten en bouwkundigen, ontkent de officiële lezing.

Foto: FlickrLickr Wikimedia Commons

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

Er zijn ook geen vliegtuigen de torens ingevlogen en ook niet in het pentagon en ook niet in Shanksville op de grond. Dit is meer dan duidelijk daar nergens maar dan ook helemaal nergens vliegtuigbrokstukken zijn gevonden, helemaal nergens. In Shanksville was er trouwens niet meer dan een flink gat in de grond, ooit gezien waar een ECHT VLIEGTUIG gecrashed is……ligt toch echt hier en daar wat op de grond maag ik aannemen, toch….!!

Dit hele 9/11 verhaal is totale bullshit en ik begrijp niet dat hier nog überhaupt over gesproken wordt. Dit is echt een gesloten boek voor mij. En wie erachter zit moet die achterlijke Amerikaantjes zelf maar uitzoeken want ook zij weten donders goed dat het hele verhaal van HUN OVERHEID niet klopt.

En explosieven…….nou ja, ik heb nog nooit in mijn hele leven een explosief gezien wat in staat is om 2 torens van elk 144 verdiepingen en 1 toren van in meen 48 verdiepingen als ik me niet vergis, compleet te DUSTIFICEREN en dat is wat er letterlijk is gebeurd en niets anders, laat dat gewoon duidelijk zijn.

Dit kan maar op 1 manier en dat is met een nieuwe techniek die “onze vriendjes de yankies” al heel lang ter beschikking hebben en alwaar ze in toenemende mate aan het “testen”zijn op……tja, wie anders dan op ONS!!!!!!!

Het gaat om een DEW techniek, een direct energie weapon!!
Hier is ook gebruik van gemaakt bij die mooie maar wel héél aparte brandjes in Californië, bomen welke van binnenuit begonnen te branden en huizen tot de bodem afgebrand terwijl struikgewas en andere zaken welke er pal naast stonden niets mankeerde.

Weet niet hoe lang we ons dit nog laten bieden door deze psycopatische moordenaars welke wij telkenmale weer de hielen likken maar ik ben er meer voor om ze de achillespezen dor\or te snijden, en het liefst met een bot mes!!

Vragen, shoot me!!

Gladiator

Papamic
Papamic
6 jaren geleden

Mee eens!

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

Dan te bedenken dat Robert Mueller (dirty cop CIA) die nu al bijna anderhalf jaar bezig is om een zogenaamde Rusland-Amerika collusie inzake de verkiezingen probeert aan te tonen destijds ook de man is geweest om heel het 9-11 gebeuren in de doofpot te stoppen. 9-11 was een inside job in samenwerking met andere mogendheden. Dat was het ‘excuus’ om om het Midden Oosten in een bloedbad te veranderen en uiteraard de bodemschatten te roven. Er zijn in Irak een half miljoen kinderen van ondervoeding en door de ontbering van medicijnen omgekomen. Madeline Albright zei dat dat het wel waard was. Deze mensen zijn ziek. Totaal gecorrumpeerd, misdadig en missen elk vermogen om de waarde van een leven op de juiste wijze in te schatten. Dat ook de Britse oorlogscrimineel Tony Blair nog vrij rondloopt tart werkelijk alle verbazing van mensen die willen dat recht geschiedt.Iedereen die de lezing van de staatspropaganda omtrent 9-11 nog werkelijk gelooft moet zich eens goed laten nakijken.

trackback
Diverse Nieuwsfeiten, verzameld door: Nico Talma als vervanging van Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x