CoronaBuitenland

‘Crimineel’: deze schokkende Pfizer-documenten bleven tot nu toe onder de radar

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!

Uit vertrouwelijke documenten van BioNTech die dateren van 18 augustus 2022 blijkt dat er tot 18 juni dat jaar al duizenden mensen waren overleden na vaccinatie.

De stukken laten zien dat er bijvoorbeeld 189 kinderen jonger dan 17 jaar waren gestorven. De data zijn verzameld tussen 19 december 2021 en 18 juni 2022.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In die periode beweerden Pfizer en BioNTech dat er ‘vrijwel geen veiligheidssignalen’ waren en dat het vaccin 91 procent ‘effectief’ was.

Geen ruchtbaarheid

Bioloog Brian Hooker van de Simpson University vindt het ‘crimineel’ dat het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) dit vaccin niet van de markt haalt.

Tot 18 juli 2022 verwerkte BioNTech 3280 meldingen met een overlijden na vaccinatie. De documenten laten zien dat Pfizer al vanaf het begin wist dat het vaccin massale schade veroorzaakt.

De documenten zijn via een Woo-verzoek boven water gehaald door een anonieme lezer van de Oostenrijkse blog TKP. Ze zijn op 4 maart gepubliceerd, maar de media hebben er geen ruchtbaarheid aan gegeven. Pas recentelijk werden ze opgemerkt door verschillende bloggers.

Niets te zien hier, doorlopen

Een 14-jarige jongen overleed na het coronavaccin als gevolg van een zwelling. Een 67-jarige man werd 30 minuten na zijn derde dosis gediagnosticeerd met anafylaxie. Hij kreeg later een hartstilstand en overleed 12 dagen na zijn prik.

Ondanks de vele duizenden sterfgevallen beweerden Pfizer en BioNTech dat er geen veiligheidssignalen waren.

Sterker nog: ze beweerden dat hun coronavaccin maar liefst 91,3 procent effectief was. Pfizer en BioNTech schreven bovendien dat het risicoprofiel van hun vaccin gunstig was. Het EMA sloot zich aan bij die conclusie. Niets te zien hier, doorlopen.

[The Defender]

4.8 223 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

Complottheorie zeker?

Jaap
Jaap
7 maanden geleden

En onder de radar zulllen ze blijven, want de door hun gekochte massamedia doen er niets mee.

Annette
Annette
7 maanden geleden

En WEER het zoveelste bewijs, dat wij te maken hebben met criminele organisaties, in plaats van organisaties, die DOEN waarvoor ze zijn opgericht: het beschermen van de bevolking.

Dit is zó ongelooflijk kwaadaardig, dat de honden er geen brood van lusten. Maar het is wel een FEIT.

Natuurlijk komt deze schokkende informatie NIET in de MSM en daarmee is dus bewezen, dat zij er niet zijn om ons te informeren, wat hun DOEL zou moeten zijn, maar ons onwetend te houden.

SLAAP MAAR LEKKER ZACHT. WIJ WAKEN OVER U!!!

In feite is er in al die tientallen jaren totaal niets veranderd.

Wij zullen het zelf moeten doen. Of beter gezegd: moeten laten.

WAT zou alles er anders uitzien, als er nog véél meer mensen dan nu het geval is, zich zouden laten informeren door de alternatieve media, zoals ninefornews.

Misschien, héél misschien zouden de oogjes dan opengaan. En zouden ze zien, dat ze al jarenlang worden misleid en bedrogen.

Zoals ik al eerder heb geschreven, wonen mijn man en ik in een appartementencomplex voor 55 plus.

Tot nu toe was het, qua gezondheid van de bewoners, redelijk rustig. Maar daar is de afgelopen twee maanden verandering in gekomen.

NU liggen er al verschillende mensen in het ziekenhuis. Eén al twee maanden, met tussendoor één weekje thuis. Een ander is vorige week met zijn scooter tegen een paaltje aangereden: gebroken schouder en een bloedpropje in de hersenen, die de volgende dag weer weg was (zéér waarschijnlijk de oorzaak van het ongeluk), wéér een ander met problemen.

Degene met de gebroken schouder stond, nu meer dan twee jaar geleden, te springen en te dansen, nadat hij zijn prik had gehaald. Dat was een demonstratie naar ons toe, omdat iedereen hier wist dat wij niet hadden meegedaan.

Karma is a bitch, maar evengoed heb ik toch medelijden met deze misleide zielen.

Er is wel één positief iets: ik heb inmiddels verschillende mensen gesproken en zij zeggen allemaal hetzelfde: ER KOMT GEEN PRIK MEER IN.

PIPO
PIPO
7 maanden geleden

91,3 procent wisten ze zeker hoe dodelijk hun vaccin zou zijn denk ik eerder‼️

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x