Mens en Dier

D66 wil bepaalde parlementariërs geen toegang meer geven tot het parlement: ‘Levensgevaarlijk totalitair’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Ophef over beelden van een Europarlementariër van D66 die bepaalde parlementariërs de toegang tot het parlement wil ontzeggen.

In het Europees Parlement sprak Samira Rafaela over het ‘ontmantelen van anti-genderbewegingen’. Ze sprak haar hoop uit dat het Europees Parlement zal besluiten dat sommige van deze anti-genderbewegingen niet in het parlement toegelaten zouden moeten worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“We moeten hun narratief niet accepteren. We moeten de manier waarop zij denken over mensen niet accepteren,” zei Rafaela. “We mogen niet toestaan dat ze deelnemen aan democratische instituties die de fundamentele rechten van onze burgers dienen te beschermen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wat een walgelijke partij is D66 toch

De Europarlementariër krijgt de wind van voren. PVV-leider Geert Wilders trekt fel van leer. “Levensgevaarlijk totalitair en antidemocratisch,” schrijft hij. “D66-lid van het Europees Parlement Samira Rafaela wil woke-kritische parlementariërs geen toegang meer geven tot het parlement. Wat een walgelijke partij is D66 toch.”

Hij krijgt bijval van PVV-Kamerlid Harm Beertema. “Gekozen volksvertegenwoordigers uit een parlement verwijderen om de democratie te redden. Dat is de wereld van D66. Ze zien het zelf niet. Ze zien het gewoon echt niet.”

D66 is inmiddels een echt gevaar voor onze democratie

Emeritus hoogleraar Jos Teunissen haalt uit: “D66-politica Samira Rafaela, lid van het Europees Parlement, suggereert dat genderkritische stemmen niet thuishoren in een democratie. Inderdaad: D66 is inmiddels een echt gevaar voor onze democratie.”

Teunissen merkt op dat oud-minister Ronald Plasterk onlangs al constateerde dat D66 – dat ooit ‘het Nederlandse politiek bestel omver wilde blazen’, maar nu ‘de partij is van het establishment’ – inmiddels ‘veruit de grootste bedreiging voor de vrijheid van denken en de vrijheid van meningsuiting is’.

4.8 226 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

170 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AcrobaatBassie
AcrobaatBassie
1 jaar geleden

Heel goed! Op deze manier zetten “ze” hunzelf steeds in een feller licht!

Annette
Annette
1 jaar geleden

De leden van D66, of zij nu in de regering, de Tweede Kamer OF het Europees Parlement zitten, zijn al lang vergeten, wat het begrip DEMOCRATIE inhoudt.

Dat is niet gisteren plotseling gebeurd, maar al véél eerder. Het meest ondemocratische gedrag, dat door D66 werd vertoond, was natuurlijk het afschaffen van het raadgevend referendum.

OOIT juist door deze partij, met de mooie naam democratie in de naam, afgeschaft. En WAAROM? Simpelweg omdat de uitslag “ze” niet beviel.

Dat er nu een groepje Europarlementariërs in actie is om de méér dan krankzinnige gender- en woke-ideologie te bestrijden, vind ik alleen maar een heel goed teken.

Dat betekent, althans in mijn ogen, dat er nog NORMALE mensen rondlopen in het Europees Parlement.

Ik heb geen idee waar die Samira Rafaela (zij heeft een veel te mooie naam voor iemand met een gitzwart hart!) vandaan komt, maar duidelijk is, dat dat een omgeving moet zijn, waar ze geen kaas hebben gegeten van democratische rechten.

In mijn ogen zou dat groepje anti woke mensen veel en veel groter moeten zijn. Jammer genoeg hebben de meeste leden van dat Europese Parlement al lang hun ziel aan de duivel verkocht. En dat ten faveure van een dikke portemonnee.

Voor mij is het duidelijk, dat wij nu leven in de tijd, zoals beschreven in de Bijbel. Alle tekenen zijn er.

En nu is het dus voor de mensen, die WEL geloven in de wereld van God, het Licht, zaak om zich niet te laten verleiden (zoals de Slang Eva verleidde in het Paradijs) door het grote kwaad.

Het zullen nog wel zware tijden worden, maar voor mij blijft het duidelijk: Zoals in alle eerdere tijden zal het kwaad worden overwonnen door het goede.

En DAAR klamp ik mij aan vast. No matter what!

Rene
Rene
1 jaar geleden

d666 de partij van idioten dromend van een land zonder boeren maar vol regenboog vlaggen in geestelijke nood zijnde transgenders en asieltuig en de werkende nederlander die het allemaal mag financieren.

Fisk foar weet.
Fisk foar weet.
1 jaar geleden

Geert Wilders is ook maar een agentje van de Mossad met twee paspoorten. Schaf dat hele EU praathuis af. NEXIT 🇳🇱🇳🇱🇳🇱.

Back to top button
170
0
We lezen graag je reactie!x