Homepagina » Buitenland » “Huurlingen van Blackwater achter dodelijke schietpartij in Orlando”
"Huurlingen van Blackwater achter dodelijke schietpartij in Orlando"

“Huurlingen van Blackwater achter dodelijke schietpartij in Orlando”

De schietpartij in een nachtclub in Orlando afgelopen zondag waarbij tientallen doden zijn gevallen is een false flag-operatie geweest, uitgevoerd door huurlingen van Blackwater, niet door moslims. Dat stelt de Amerikaanse academicus dr. Kevin Barrett.

Hij zei dat de schietpartij ‘duidelijk is uitgevoerd door vijanden van de islam, niet door moslims’. De man die verantwoordelijk wordt gehouden voor de terreurdaad, Omar Mateen, is van Afghaanse afkomst en zou trouw hebben gezworen aan terreurgroep IS.

Uren na de schietpartij riep presidentskandidaat Donald Trump president Barack Obama op om af te treden. Hij noemde Obama een ‘gek’. “Onze president weet niet wat hij doet. We hebben een nieuwe leider nodig,” zei Trump.

Geen democratie

Volgens Trump weigeren Obama en Clinton de rol van radicale islam te erkennen. “We moeten de waarheid vertellen: dat de radicale islam naar ons land komt,” aldus Trump. Hij belooft als president het immigratiesysteem compleet om te gooien.

"Huurlingen van Blackwater achter dodelijke schietpartij in Orlando"

Omar Mateen (Reuters)

Zijn opponent Hillary Clinton kondigde maandag aan de verkoop van machinegeweren te willen verbieden. Hoewel schutter Omar Mateen drie keer is verhoord door de FBI en zijn naam op een terrorismelijst stond, kon hij vorige week toch probleemloos wapens aanschaffen.

Dr. Barrett reageerde: “De presidentsverkiezingen gaan alleen maar om brood en spelen. Amerika is geen democratie. Amerikanen zijn vandaag de dag niet veel intelligenter meer dan maden of wormen.”

Meerdere wapens

Volgens hem is de schietpartij in Orlando duidelijk uitgevoerd door vijanden van de islam, niet door moslims. “We leven in een Orwelliaanse wereld waarin deze false flag-aanvallen worden uitgevoerd. In sommige gevallen worden ze zelfs in scène gezet.”

“Er wordt gezegd dat iemand de deuren dicht hield om te voorkomen dat mensen konden ontsnappen tijdens de schietpartij,” ging hij verder. “Ex-CIA-officier Robert David Steele, die zelf een false flag heeft uitgevoerd, zegt dat ze hoogstwaarschijnlijk zullen ontdekken dat er meerdere wapens zijn gebruikt als ze de kogelbanen hebben bepaald.”

“Die wapens zijn niet teruggevonden omdat de aanslag is uitgevoerd door mensen van Blackwater, huurlingen,” besloot dr. Barrett. “Vervolgens wordt er een zondebok aangewezen die de schuld krijgt. Dat is wat er gebeurd is in Orlando.”

Zelf homoseksueel

Mateen zou tot zijn gruwelijke daad zijn overgegaan omdat hij een hekel zou hebben gehad aan homo’s. Het blijkt nu dat Mateen een oude bekende was in homoclub Pulse. Ook had hij een account op verschillende homo-datingapps.

"Huurlingen van Blackwater achter dodelijke schietpartij in Orlando"

Vader Seddique met congreslid Rohrabacher

Diverse bronnen melden dat zij Mateen vaker hebben gezien in Pulse. Hij was al drie jaar een frequente bezoeker. Volgens zijn ex-vrouw en een voormalige vriend was hij zelf homoseksueel. Orlando’s stadscommissaris Patty Sheehan suggereerde in een interview met CNN hetzelfde.

Beloning

De vader van de ‘Orlando-schutter’ blijkt actief te zijn voor Payam-e-Afghan, een Afghaanse zender die gevestigd is in Californië en uitzendt via YouTube. Vooral in Zuidwest-Azië geloven veel mensen dat deze zender is opgezet door de CIA en de Pakistaanse inlichtingendienst ISI. Vader Seddique staat op de foto met het Amerikaanse congreslid Dana Rohrabacher.

De Huffington Post Blogger’s Club heeft een beloning van 25.000 dollar uitgeloofd voor hard bewijs waaruit blijkt dat de schietpartij in Orlando een flase flag-operatie was.

[PressTV, Elsevier]


Vond je dit leuk? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om de mensheid dom te houden. Chemtrails, gerotzooi met eten, drinken, dommakende fluoride, dommakende televisie programma’s, emo porno, het sarcasme droop er af, de minachting voor de mens, propaganda voor nietszeggende programma’s, klink klare leugens in het onderwijs, je kan het zo gek niet verzinnen. Leugens op het nieuws, leugens in reclames. Wat je moest dragen, zeggen, eten, drinken, kortom hoe je moest leven om er bij te mogen horen. Stelletje dwazen.
  Apegenen heb je als je dit nog gelooft.

  35 likes
  • Ze? Er is alleen maar wij… wij mensen. Denken in termen van wij en zij is niet constructief en draagt alleen maar bij aan de steeds groter wordende kloof tussen mensen. Wij/zij denken legt de verantwoordelijkheid buiten jezelf. Je hoeft dus ook niks te doen want een ander is de oorzaak van jouw (geprecipieerde) ellende.
   Nee… er is alleen maar wij!

   4 likes
   • ”Er is alleen maar wij, wij mensen…”
    Die steeds wordende kloof wil de cabal en hun handlangers, de ‘bevoorrechten’, anders graag in stand houden en het liefst doelbewust nog groter maken, hoe kunnen ze anders in ons geld zwemmen, dus wat je bedoel je met er is alleen maar ‘wij”?

    2 likes
    • De “cabal” dat zijn wij ook. Jij en ik zijn niet beter dan de rest. We zijn dezelfde mensen die in andere omstandigheden opgegroeid zijn en daardoor andere keuzes maken.

     0 likes
     • Soms zegt een song meer dan 100 reacties.
      Komt ie nog een keer

      https://www.youtube.com/watch?v=MnTWE8nXtKY

      1 likes
     • Maar het is waar dat ze er in geboren zijn en als vanzelfsprekend vinden dat ze boven de rest staan. Het is het domme groepsdenken dat ze allemaal hetzelfde denken ook al klopt er niets van. Doordenken ho maar. Niet een. Hoezo dom.
      Dat je in andere omstandigheden opgegroeid bent en daardoor andere keuzes maakt, maakt crimineel gedrag nog niet legaal.

      0 likes
   • Er is wel degelijk een deel van WIJ dat ons vergiftigd en misbruikt….

    1 likes
 2. ““Er wordt gezegd dat iemand de deuren dicht hield om te voorkomen dat mensen konden ontsnappen tijdens de schietpartij,””

  Hier een interview met de jongen die de deur tegenhield en het antwoord waarom hij deze tegenhield.

  http://www.ijreview.com/2016/06/628481-megyns-question-to-man-who-held-door-shut-on-orlando-shooter-makes-him-come-to-awful-realization/

  10 likes
  • Die jongen is Luis Burbano, een acteur. Zit ook in het “complot”

   https://www.youtube.com/watch?v=GMlpKHfnJyg

   14 likes
   • Je hebt vast gelijk want homoseksuele B-acteurs uit Orlando gaan vast niet stappen in een club, zucht.

    Het gaat hier over Orlando Florida, daar heb je enorm veel wannabee acteurs rondlopen die werkzaam zijn bij o.a. Universal Studio’s en Disneyworld.

    Als ze mensen zouden inhuren, zouden ze dan echt mensen inhuren die bij IMDB te boek staan als zijnde acteur?

    11 likes
  • Luis Burbano gaat er vanuit dat deze deur kogelvrij was.
   Mocht dit zo zijn, dan is zijn verklaring plausibel.
   Mocht het om een gewone deur gaan klopt er iets niet aan zijn verhaal.

   0 likes
   • “Luis Burbano gaat er vanuit dat deze deur kogelvrij was.
    Mocht dit zo zijn, dan is zijn verklaring plausibel.”

    Ik denk dat je daar pas over kan oordelen als je zelf achter die deur had gestaan in zo’n situatie en als het jouw vrienden waren die je de mogelijkheid wilde geven om te ontsnappen. En dan nog reageert iedereen anders in een stress situatie

    4 likes
   • Als jij mensen aan een deur hoort bonken weet ik zeker dat je kan vertellen of deze mensen in nood zijn of dat het iemand is die jou kapot wil schieten…

    0 likes
    • “Als jij mensen aan een deur hoort bonken weet ik zeker dat je kan vertellen of deze mensen in nood zijn of dat het iemand is die jou kapot wil schieten…”

     “En dan nog reageert iedereen anders in een stress situatie “

     3 likes
 3. “Amerikanen zijn vandaag de dag niet veel intelligenter meer dan maden of wormen.”

  Voeg daar nog 90% Europeanen aan toe. Verder hoef ik niks te zeggen.

  31 likes
  • “Amerikanen zijn vandaag de dag niet veel intelligenter meer dan maden of wormen.”
   Voeg daar nog 90% Europeanen aan toe. Verder hoef ik niks te zeggen.

   Ho ho, meneer (of mevrouw) Hofmans! Ik vind het anders behoorlijk respectloos ten opzichte van die maden en wormen!

   7 likes
 4. Een harde bewering , alhoewel ik nergens meer van sta te kijken denk ik dat de betreffende man spoken ziet . Ik zou zeggen bewijs het eens .

  11 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Corrupte Obama en Biden moeten 50 jaar de gevangenis in’

Donald Trump heeft geëist dat oud-president Barack ...

michael pilarczyk

Michael Pilarczyk heeft vragen over corona: ‘Zit er een veel groter plan achter deze poppenkast?’

Michael Pilarczyk, bekend van radio en tv, ...