Buitenland

“Huurlingen van Blackwater achter dodelijke schietpartij in Orlando”

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De schietpartij in een nachtclub in Orlando afgelopen zondag waarbij tientallen doden zijn gevallen is een false flag-operatie geweest, uitgevoerd door huurlingen van Blackwater, niet door moslims. Dat stelt de Amerikaanse academicus dr. Kevin Barrett.

Hij zei dat de schietpartij ‘duidelijk is uitgevoerd door vijanden van de islam, niet door moslims’. De man die verantwoordelijk wordt gehouden voor de terreurdaad, Omar Mateen, is van Afghaanse afkomst en zou trouw hebben gezworen aan terreurgroep IS.

Uren na de schietpartij riep presidentskandidaat Donald Trump president Barack Obama op om af te treden. Hij noemde Obama een ‘gek’. “Onze president weet niet wat hij doet. We hebben een nieuwe leider nodig,” zei Trump.

Geen democratie

Volgens Trump weigeren Obama en Clinton de rol van radicale islam te erkennen. “We moeten de waarheid vertellen: dat de radicale islam naar ons land komt,” aldus Trump. Hij belooft als president het immigratiesysteem compleet om te gooien.

"Huurlingen van Blackwater achter dodelijke schietpartij in Orlando"
Omar Mateen (Reuters)

Zijn opponent Hillary Clinton kondigde maandag aan de verkoop van machinegeweren te willen verbieden. Hoewel schutter Omar Mateen drie keer is verhoord door de FBI en zijn naam op een terrorismelijst stond, kon hij vorige week toch probleemloos wapens aanschaffen.

Dr. Barrett reageerde: “De presidentsverkiezingen gaan alleen maar om brood en spelen. Amerika is geen democratie. Amerikanen zijn vandaag de dag niet veel intelligenter meer dan maden of wormen.”

Meerdere wapens

Volgens hem is de schietpartij in Orlando duidelijk uitgevoerd door vijanden van de islam, niet door moslims. “We leven in een Orwelliaanse wereld waarin deze false flag-aanvallen worden uitgevoerd. In sommige gevallen worden ze zelfs in scène gezet.”

“Er wordt gezegd dat iemand de deuren dicht hield om te voorkomen dat mensen konden ontsnappen tijdens de schietpartij,” ging hij verder. “Ex-CIA-officier Robert David Steele, die zelf een false flag heeft uitgevoerd, zegt dat ze hoogstwaarschijnlijk zullen ontdekken dat er meerdere wapens zijn gebruikt als ze de kogelbanen hebben bepaald.”

“Die wapens zijn niet teruggevonden omdat de aanslag is uitgevoerd door mensen van Blackwater, huurlingen,” besloot dr. Barrett. “Vervolgens wordt er een zondebok aangewezen die de schuld krijgt. Dat is wat er gebeurd is in Orlando.”

Zelf homoseksueel

Mateen zou tot zijn gruwelijke daad zijn overgegaan omdat hij een hekel zou hebben gehad aan homo’s. Het blijkt nu dat Mateen een oude bekende was in homoclub Pulse. Ook had hij een account op verschillende homo-datingapps.

"Huurlingen van Blackwater achter dodelijke schietpartij in Orlando"
Vader Seddique met congreslid Rohrabacher

Diverse bronnen melden dat zij Mateen vaker hebben gezien in Pulse. Hij was al drie jaar een frequente bezoeker. Volgens zijn ex-vrouw en een voormalige vriend was hij zelf homoseksueel. Orlando’s stadscommissaris Patty Sheehan suggereerde in een interview met CNN hetzelfde.

Beloning

De vader van de ‘Orlando-schutter’ blijkt actief te zijn voor Payam-e-Afghan, een Afghaanse zender die gevestigd is in Californië en uitzendt via YouTube. Vooral in Zuidwest-Azië geloven veel mensen dat deze zender is opgezet door de CIA en de Pakistaanse inlichtingendienst ISI. Vader Seddique staat op de foto met het Amerikaanse congreslid Dana Rohrabacher.

De Huffington Post Blogger’s Club heeft een beloning van 25.000 dollar uitgeloofd voor hard bewijs waaruit blijkt dat de schietpartij in Orlando een flase flag-operatie was.

[PressTV, Elsevier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans Verschoor
Hans Verschoor
6 jaren geleden

Een harde bewering , alhoewel ik nergens meer van sta te kijken denk ik dat de betreffende man spoken ziet . Ik zou zeggen bewijs het eens .

J. Hofmans
J. Hofmans
6 jaren geleden

“Amerikanen zijn vandaag de dag niet veel intelligenter meer dan maden of wormen.”

Voeg daar nog 90% Europeanen aan toe. Verder hoef ik niks te zeggen.

faith
faith
6 jaren geleden

Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om de mensheid dom te houden. Chemtrails, gerotzooi met eten, drinken, dommakende fluoride, dommakende televisie programma’s, emo porno, het sarcasme droop er af, de minachting voor de mens, propaganda voor nietszeggende programma’s, klink klare leugens in het onderwijs, je kan het zo gek niet verzinnen. Leugens op het nieuws, leugens in reclames. Wat je moest dragen, zeggen, eten, drinken, kortom hoe je moest leven om er bij te mogen horen. Stelletje dwazen.
Apegenen heb je als je dit nog gelooft.

Roy
Roy
6 jaren geleden

““Er wordt gezegd dat iemand de deuren dicht hield om te voorkomen dat mensen konden ontsnappen tijdens de schietpartij,””

Hier een interview met de jongen die de deur tegenhield en het antwoord waarom hij deze tegenhield.

http://www.ijreview.com/2016/06/628481-megyns-question-to-man-who-held-door-shut-on-orlando-shooter-makes-him-come-to-awful-realization/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x