CoronaBuitenland

‘Het is overduidelijk dat kabinet gezondheidsbeleid uit handen gaat geven aan WHO’

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Minister Kuipers van Volksgezondheid heeft de Kamer per brief geïnformeerd over de stand van zaken van het proces rond het tot stand komen van een internationaal pandemie-instrument.

In de brief staan enkele opmerkelijke passages. Kuipers schrijft: “Op dit moment worden vooral nog inhoudelijke elementen verzameld die de kern kunnen vormen van het instrument. Op basis hiervan zal een eerste zogenaamde ‘working draft’ worden opgesteld. Deze working draft zal tijdens de tweede bijeenkomst van de INB (eind juli) worden besproken, waarbij ook de juridische vorm van het uit te onderhandelen instrument op de agenda zal staan.”

In 2024 vastgesteld

Met INB verwijst hij naar het ‘Intergovernmental Negotiating Body’ waar alle 194 WHO-lidstaten en regionale economische organisaties als de Europese Unie lid van zijn.

“In het najaar zullen naar verwachting de daadwerkelijke onderhandelingen van start gaan. Het is de bedoeling dat het instrument in 2024 wordt vastgesteld door de WHA, de jaarvergadering van de WHO,” vervolgt minister Kuipers.

Globalisme

“Het kabinet is van mening dat het voor een effectieve mondiale gezondheidsarchitectuur belangrijk is fragmentatie van gremia, regelingen en structuren tegen te gaan, zodat de internationale gemeenschap bij toekomstige ernstige grensoverschrijdende gezondheidsbedreigingen beter is voorbereid. Hierbij is een centrale rol weggelegd voor de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die daarvoor door de lidstaten voldoende geëquipeerd moet worden om die rol naar behoren te kunnen vervullen,” aldus Kuipers.

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen spreekt van ‘globalisme’. “Het is overduidelijk dat het kabinet ons gezondheidsbeleid uit handen gaat geven aan de WHO,” stelt hij.


4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rutte de rat
Rutte de rat
1 maand geleden

Het is wachten tot de eerste VN troepen ingezet worden om geforceerde vaccinaties te zetten. Of zouden toch nederlandse troepen ingezet worden tegen hun eigen volk?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Oops….dan heeft Führer Rüttler na zijn Coup d’Etats, ernstige overtreding van de Code van Neurenberg & ZIJN OORLOGSVERKLARING aan Rusland nu dus nog een keertje HOOGVERRAAD gepleegd….hoe lang duurt het eigenlijk om al het Bewijsmateriaal rond te Krijgen want ik roep nu al meer dan 10 Jaar dat dit stuk Nazi-Ongedierte een vuile vieze Landverrader is…is Defensie Stekeblind & Doofstom ofzo??!! WTF!!!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Dan kunnen we gerust op twee oren slapen, toch?

Jaco
Jaco
1 maand geleden

NO COMPLY! NEVER!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

121
0
We lezen graag je reactie!x