Mens en Dier

Dappere IC-verpleegkundige: er wordt gesproken over het weigeren van zorg aan ongeprikten

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse IC-verpleegkundige Chelsea Walls werkt al vanaf het begin van de pandemie met coronapatiënten. In de Stew Peters Show doorprikte ze de leugens van de media.

Ze zei dat hydroxychloroquine en ivermectine ‘taboe’ zijn en dat patiënten enkel remdesivir krijgen toegediend, dat schade toebrengt aan onder meer de nieren.

Walls zei verder dat de directeur van het ziekenhuis waar ze werkt SEH-artsen (spoedeisende hulp) heeft gevraagd om zorg te weigeren aan ongevaccineerde patiënten. De verpleegkundige zei dat er nog geen artsen zijn die daar gehoor aan hebben gegeven.

Ontslagen

Op de vraag of ze zich laat vaccineren tegen corona antwoordde de IC-verpleegkundige: “Nee, absoluut niet. Ik heb jonge kinderen waar ik voor strijd.” Ze voegde toe dat ze voor 31 oktober volledig gevaccineerd moet zijn. Als ze de deadline niet haalt, wordt ze ontslagen. Er werken zo’n 3200 mensen in het ziekenhuis en Walls schat dat ongeveer 20 tot 30 procent zal worden ontslagen.

Ze denkt dat veel mensen op de IC liggen als gevolg van bijwerkingen van het vaccin. “Artsen zullen dat nooit erkennen, maar ik heb nog nooit zoveel beroertes – dodelijke beroertes, meerdere beroertes – gezien, bizarre huiduitslag over het hele lichaam en ik heb nog nooit zulke jonge mensen zien binnenkomen met een hartstilstand.”

Strijden

We moeten samenkomen, we moeten strijden. Want als we niet strijden, gaan we verliezen, zei Walls, zichtbaar geëmotioneerd.

4.8 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
9 maanden geleden

Ik heb wel een tip voor deze dappere verpleegkundige: jij bent vast niet de enige die zich niet wil laten prikken. Als jullie met z’n allen gezamenlijk één front vormen, laat de directie van jullie ziekenhuis het wel uit haar hoofd om jullie ALLEMAAL te ontslaan. Dan zitten ze pas echt diep in de problemen.
Ik kom daarop, omdat ik gisteren een verhaal las over een arts hier in Nederland, die werkzaam is in 2 ziekenhuizen. Hij laat zich NIET vaccineren, net als 75% van het voltallige personeel.
Nu hebben zij een afspraak gemaakt, dat als er ook maar één van hun dreigt ontslagen te worden, ze met z’n allen de ziektewet ingaan. Dan zijn de rapen pas gaar.
Met alles geldt: Eendracht maakt Macht. Samen sta je Sterk.
Dat moet veel meer naar voren komen. Iedereen denkt bij zichzelf: wat kan IK nu doen? Nee, alleen kun je niet zoveel, maar met een heleboel kun je ook een heleboel.
Wat betreft het geen hulp meer verlenen aan ongevaccineerden…. te schofterig voor woorden. Wat ZIJN dat tegenwoordig nog voor artsen en verpleegkundigen? Hebben zij werkelijk ALLEMAAL hun ziel aan de duivel verkocht? Dat moet wel, als je mensen in nood niet meer wilt helpen. Walgelijk!
Wat Nederland betreft: ALS ze zoiets hier gaan proberen, dan moeten die meer dan 2 miljoen mensen die zich niet hebben laten vaxxen, maar lekker stoppen met het betalen van hun zorgpremie. Dat zou toch van de dolle zijn, dat je premie moet betalen en je er geen zorg meer voor krijgt.

Engelbracht
Engelbracht
9 maanden geleden

Eind eindelijk,wisten wij dit al het moorden moet links of recht door gaan,de ongevaccineerde kunnen en moeten over enige tijd de wereld draaiende houden

rob
rob
9 maanden geleden

ja beter toch , ik denk niet dat de ongevaccineerden zo graag naar het ziekenhuis gaan met cojona ,, en dan die zuurstof van hun willen . . ik zet me handtekening graag ,, dat ik met cojona wel thuis blijf , met die ivertemine of zo ,, ziekenhuis DOEI DOEI ,

Lawke
Lawke
9 maanden geleden

Krapuleus gewoonweg! Dit is werkelelijk WO3, maar voor velen niet zichtbaar. Wat een circus de VS…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x