Mededelingen

Niburu.nl krijgt een nieuwe naam

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kleine websites worden groot en dat geldt ook voor Niburu.nl. In relatief korte tijd zijn we een begrip geworden in Nederland. We hebben besloten dat het tijd is om de vleugels uit te slaan. Achter de schermen werd hier al enige tijd aan gewerkt en de nieuwe website was daar een onderdeel van.

Met het oog op verdere groei, toekomstvisie en internationalisering zal Niburu een andere naam gaan krijgen. De naam Niburu zal langzaam maar zeker overgaan in NineForNews. Dezelfde vertrouwde website, hetzelfde vertrouwde nieuws, alleen een nieuwe naam!

Waarom NineForNews? ‘Nine’ is een samenvoeging van NI-buru NE-ws en ‘nine’ is 9 in het Engels, het hoogste getal in de numerologie.

Pas alvast je favorieten en/of snelkoppelingen aan omdat Niburu.nl binnenkort alleen nog maar een archief zal zijn. Het actuele nieuws zal dan alleen nog op Ninefornews.nl verschijnen. Klik hier om naar onze nieuwe website te gaan en klik vervolgens op de knop ‘Maak Favoriet’.

Maak je gebruik van de Niburu RSS-feed? Verander deze dan in de Niburu RSS-feed. De Niburu-newsfeed zal binnenkort stoppen en voortgezet worden als de Niburu-feed. Klik hier voor onze nieuwe RSS-feed.

Ook op de sociale media zijn we actief, o.a. op Facebook, Twitter, Google+, Pinteres en er zullen er nog meer volgen.

Klik hier om onze vernieuwde Facebookpagina te liken.

Klik hier om ons te volgen op Twitter.

Ninefornews.nl heeft een visie. Wij willen onze lezers alternatief kwaliteitsnieuws bieden. Op NineForNews krijg je voorgeschoteld wat de reguliere media doorgaans voor je verborgen houden.

NineForNews is het logische vervolg op Niburu.nl en schudt het oude Niburu-imago van zich af. NineForNews richt zich op serieuze en interessante zaken, zoals je van ons gewend bent.

De redactie.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lees ook
Close
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x