Homepagina » Wetenschap » De Aarde leeft: Theorie verklaart evolutie, aard van het leven
Andrulis

De Aarde leeft: Theorie verklaart evolutie, aard van het leven

Onze Aarde is een levend wezen. Dat blijkt uit een revolutionaire theorie afkomstig van de Case Western Reserve University School of Medicine. De theorie demonstreert dat planeten, waterdruppels, eiwitten en DNA-strengen leven.

Voorheen werd altijd gedacht dat dergelijke objecten levenloos zijn. De nieuwe theorie is van toepassing op alle onderzoeksvelden binnen de wetenschap en gezondheidszorg.

Professor moleculaire biologie en microbiologie Erik Andrulis licht zijn bevindingen toe in het tijdschrift Life. Zijn radicale theorie verklaart niet alleen de evolutie van het leven op Aarde en in het universum, maar ook de structuur en de functie van bestaande cellen en biosferen.

Matroesjka’s

De gedachte is dat de fysieke realiteit is gebaseerd op een enkele geometrische entiteit met levensechte karakteristieken: de gyre, een grote cirkelvormige beweging. Het zogenoemde gyromodel stelt objecten – deeltjes, atomen, chemicaliën, moleculen en cellen – voor als gekwantificeerde pakketjes energie en materie die rond een singulariteit draaien; het centrum van het gyromodel. Een singulariteit wordt weergegeven als een gyre en is compatibel met de thermodynamische en fractale aard van het leven. In feite werken de Russische matroesjka’s op basis van hetzelfde principe.

Dr. Andrulis stelt acht verschillende natuurwetten voor. Eén van deze wetten is de wet van eenheid die stelt dat de levende cel en elk deel van het zichtbare universum niet herleidbaar zijn. De wet stelt dat er één fysieke realiteit is.

Aarde synoniem voor leven

Een andere wet toont hoe de atomische en kosmische rijken op identieke wijze zijn georganiseerd. Atomen in het menselijk lichaam en zonnestelsels in het universum bewegen en gedragen zich op exact dezelfde wijze. Met zijn theorie verenigt Dr. Andrulis de natuur- en scheikunde en de biologie.

Er wordt veel gedebatteerd over de populaire Gaia-hypothese van wetenschapper James Lovelock. Door te laten zien dat de Aarde theoretisch gezien een synoniem is voor leven onderbouwt het paradigma van Dr. Andrulis de aanname dat alle organismen en hun omgevingen op Aarde nauw verweven zijn en een zelfregulerend complex systeem vormen.

Bron: Sciencedaily.com

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coeus
Coeus
8 jaren geleden

Jongens, graag iets meer zorgvuldigheid in jullie formuleringen. Je kunt nooit zeggen dat een feit “blijkt uit” een theorie. Een theorie is slechts een theorie, dus die kan alleen iets “stellen”, “veronderstellen”, “opperen” etc.

Herm.
Herm.
2 jaren geleden

Dit is al zo lang bekend.Het heelal is een superbrein wat hersenen naar zijn evenbeeld geschapen heeft.De maagd Maria is de zon en de aarde is Jezus.In de Koran is de profeet Mohammed weer de zon en Isa/Jezus is weer de aarde.Het heeft met religie niets te maken.Voorheen was Eva/de rib de zon en de appel(Apple) de aarde.De lava in de aarde is de slang.Kernwapens zijn ook zonnetjes/sterren.Dat Jezus gekruizigt is betekend dat hij vast zit in de dampkring.De zelfgecreëerde profeet van de mensheid gaat de aarde uit de dampkring halen op een nucleaire dag des oordeels.Dit is al ruim 30 jaar bekend en de profetie in de bijbel zal uiteindelijk onvermijdelijk zijn.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronavirus

Explosief interview: ‘Er sterven geen mensen meer aan het coronavirus’

Er sterven geen mensen meer aan het ...

UvA

UvA krijgt felle kritiek na reactie op Gezond Verstand: ‘Dit is wat mij betreft de grens’

De Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft laten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

2
0
We lezen graag je reactie!x