Het Complot

Eustace Mullins – Wie besturen onze leiders (video)

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste mensen zullen het er vast over eens zijn dat er iets goed mis is met het rechtssysteem van de Verenigde Staten.

Eustace Mullins bracht de ware machthebbers aan het licht die onze zogenaamde leiders instrueren met als doel de wereldpolitiek te controleren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Door de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger werd Mullins eens bestempeld als ‘de gevaarlijkste man van Amerika’. Hij schreef vele boeken die vandaag de dag nog maar moeilijk verkrijgbaar zijn.

Mullins overleed in februari 2010 en was één van de meest vooraanstaande experts op het gebied van de Amerikaanse geschiedenis. Zijn onthullingen zijn altijd op brute wijze onderdrukt en ontkracht door de gevestigde orde.

Hij spreekt onder meer over de samenzwering van de Federal Reserve, de Nieuwe Wereldorde, George W. Bush, de neoconservatieven, de CIA, de FBI, 9/11 en de wereldpolitiek.

Zeven jaar na het interview wordt eens te meer duidelijk dat de oude garde niet langer in staat is om haar doel te bereiken. De bevolking ontwaakt en doorziet steeds vaker de leugens en het bedrog.

E-boeken van E. Mullins: Secrets of the Federal Reserve en The World Order

Bron: Nomorecensorship.com

Lees ook: Het (ongeziene) Rothschild Imperium

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x