Het Complot

Eustace Mullins – Wie besturen onze leiders (video)

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste mensen zullen het er vast over eens zijn dat er iets goed mis is met het rechtssysteem van de Verenigde Staten.

Eustace Mullins bracht de ware machthebbers aan het licht die onze zogenaamde leiders instrueren met als doel de wereldpolitiek te controleren.

Door de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger werd Mullins eens bestempeld als ‘de gevaarlijkste man van Amerika’. Hij schreef vele boeken die vandaag de dag nog maar moeilijk verkrijgbaar zijn.

Mullins overleed in februari 2010 en was één van de meest vooraanstaande experts op het gebied van de Amerikaanse geschiedenis. Zijn onthullingen zijn altijd op brute wijze onderdrukt en ontkracht door de gevestigde orde.

Hij spreekt onder meer over de samenzwering van de Federal Reserve, de Nieuwe Wereldorde, George W. Bush, de neoconservatieven, de CIA, de FBI, 9/11 en de wereldpolitiek.

Zeven jaar na het interview wordt eens te meer duidelijk dat de oude garde niet langer in staat is om haar doel te bereiken. De bevolking ontwaakt en doorziet steeds vaker de leugens en het bedrog.

E-boeken van E. Mullins: Secrets of the Federal Reserve en The World Order

Bron: Nomorecensorship.com

Lees ook: Het (ongeziene) Rothschild Imperium

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x