Buitenland

Franse burgemeester ontzegt apocalyps-types toegang tot Bugarach

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De burgemeester van het Franse dorpje Bugarach gaat alle bezoekers de toegang tot zijn dorp ontzeggen.

Sommigen denken dat je in Bugarach wordt gespaard voor de aangekondigde ondergang van de wereld in 2012.

Op een steenworp afstand van het dorp ligt de Pic de Bugarach, de Heilige Berg die diende als inspiratie voor de film Close Encounters of the Third Kind van Steven Spielberg en het boek A Journey to the Center of the Earth van Jules Verne.

New Age’ers

Sommigen geloven dat op 21 december buitenaardse ruimteschepen uit de berg zullen komen en dat iedereen die op dat moment op de berg staat wordt gered.

De lokale autoriteiten houden rekening met een toeloop van New Age’ers, ramptoeristen en journalisten. Er worden ter bescherming van het dorp en de berg 100 extra politieagenten en brandweerlieden ingezet.

Volgeboekt

Hoeveel mensen zich op 21 december aanstaande willen verzamelen op de berg naast het 200 inwoners tellende dorpje is niet precies duidelijk, wel zijn alle hotels in een straal van 30 kilometer helemaal volgeboekt. Bugarach bevindt zich midden in de bergen en is niet gemakkelijk bereikbaar.

Volgens de Guatemalteekse Maya-alliantie Oxlaljuj Ajpop, waarvan de helft van de Maya’s afstamt, is alle ophef ongegrond. “De nieuwe tijdscyclus houdt in dat er grote veranderingen aankomen voor iedereen, zowel persoonlijk als op familie- en gemeenschapsniveau,” legde Felipe Gomez van de alliantie uit. “Zo ontstaat er weer harmonie tussen mens en de natuur.”

Bron: NOS.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
deheusch els
deheusch els
9 jaren geleden

dat geloof je toch niet ?

Michel
Michel
9 jaren geleden

Ach, hebt altijd van die goed gelovige mensen. Ik durf te wedden dat dit ook mensen zijn die heel lang in sinterklaas gegeloofd hebben.

Michel
Michel
9 jaren geleden

Ach, je hebt goed gelovige mensen. Ik durf te wedden dat dit ook altijd mensen zijn die heel lang in sinterklaas gegeloofd hebben.

Westbound
Westbound
9 jaren geleden

Het is vast en zeker een stunt van het VVV om meer touristen naar het desbetreffende plaatsje te lokken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x