Buitenland

Hongaarse buitenlandminister: “George Soros probeert onze regering ten val te brengen”

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft de aanval ingezet op miljardair George Soros (86) en zijn Open Society Foundations (OSF).

“Het aankomende jaar zal gaan over het uitdrijven van Soros en de krachten die hem symboliseren,” zei Orban.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Met Donald Trump als nieuwe president zien Hongaarse politici kansen. “Ik vind dat ze eruit gegooid moeten worden,” zei vicevoorzitter van de Fidesz-partij Szilard Nemeth over de ngo’s die door Soros worden gesteund.

Antidemocratisch

In Rusland staat de OSF sinds 2015 op een lijst van ongewenste organisaties. In Macedonië is een organisatie opgezet met de naam Stop Operation Soros (SOS).

De ngo’s van Soros besmetten als Trojaanse virussen, aldus de krant Magyar Idök in een artikel waarin wordt uitgelegd hoe de organisaties gebruikt werden om Amerikaanse invloed te verspreiden tijdens de Arabische Lente in het Midden-Oosten.

De activiteiten van Soros in Hongarije zijn ‘antidemocratisch’ omdat ze de regering in Boedapest ondermijnen, zei minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto.

Beschermen

“Soros wil deze regering zien falen omdat hij zich niet kan vinden in onze benadering en ons beleid,” zei hij.

“We vinden het heel antidemocratisch dat iemand uit het buitenland Hongaarse kiezers probeert te beïnvloeden,” voegde hij toe.

Hij zei dat zijn land het recht heeft om zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Oekraïne

Szijjarto verwees naar inlichtingenrapporten over organisaties die illegale migranten helpen om Hongarije binnen te komen en die worden gefinancierd door Soros.

Groepen die worden aangestuurd door Soros worden er ook van beschuldigd achter de staatsgreep in Oekraïne in 2013 te zitten.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J. Hofmans
J. Hofmans
7 jaren geleden

Normaal gesproken zou ik nooit (echt nooit) iemand de dood toewensen. Maar George Soros mag vandaag rond etenstijd wel afscheid nemen. Deze man is verantwoordelijk voor zoveel ellende. Zoek maar op.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Loki
Loki
7 jaren geleden

Deze gek Soros heeft ook in Nederland voet aan de grond en het zou mij niet verbazen als hij achter heel veel zaken zit, wat ook is gebleken met het Oekraïne referendum. Vandaag dan demonstraties op het Malieveld tegen Trump. Daar zijn ook de Bilderbergpartijen PvdA en D666. Er zijn nog steeds een hoop mensen die niet inzien met dit soort demonstraties, die georganiseerd worden door een bepaald slag mensen, zij gewoon voor een karretje worden gespannen om totale anarchie te veroorzaken. Soros financiert ontzettend veel van dit soort demonstraties om zijn New World Order vriendjes een handje te helpen. Zo doet hij dat ook omdat Hongarije zijn grenzen heeft gesloten tegen moslims. Een regering trachten ten val te brengen om haar beleid, bewijst de Agenda van georkestreerde overspoeling van Europa met vluchtelingen en zogenaamde vluchtelingen. Ik heb medelijden met die stumperds die straks allemaal zonder diepe kennis op het Malieveld staan en zich laten leiden door een stel gekken die zich zogenaamd druk maken over het beleid van Trump. Dream on en blijf vooral slapen.

sara
sara
7 jaren geleden

We hebben in deze tijd allemaal een soort besef van gevaar, we zoeken uit een natuurlijk instinkt naar verdediging tegen gevaar, of grijpen naar zekerheid.
collectief gezien geeft dit politiek gekleurde groepen mensen of gelijk gestemde die oplossingen zoeken om veilig en zekerheid te vinden.
Gek genoeg gaan deze groepen elkaar bestrijden of bevechten.

Hier kan je weinig aan doen om dat we nu eenmaal zo ontworpen zijn.
Maar het kan anders.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x