Mens en DierCorona

De Jonge reageert neerbuigend op kritische coronavraag

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Coronaminister Hugo de Jonge is in opperbeste stemming, want we gaan beginnen met vaccineren. “Heb nu al het mooiste telefoontje van het jaar gehad. Gisteren sprak ik met Sanna, verzorgende bij verpleeghuis Het Wereldhuis in Boxtel, om haar te feliciteren. Morgen krijgt zij de eerste coronavaccinatie op de GGD-priklocatie in Veghel,” schreef hij vanochtend op social media.

Volgens De Jonge is corona ‘echt een naar virus’. Maar als je de minister een kritische vraag stelt, dan slaat zijn stemming snel om. Op 18 december jongstleden ontweek hij een lastige vraag op het Binnenhof. Een jongeman vroeg zich af waarom de maatregelen voor iedereen gelden terwijl 98% weinig tot geen klachten krijgt.

“Je moet niet alles geloven wat je op Facebook leest hoor,” was het antwoord van de minister. “Het is echt een naar virus, jongen. Dus we moeten toch ons best doen om dat virus eronder te houden.”

Grafiek

De jongeman zei dat ‘2,5% er iets ergs aan overhoudt of komt te overlijden’. “Nee joh, weet je, echt waar. Je moet niet alles geloven wat je op internet leest,” zei De Jonge hoofdschuddend.

Hugo de Jonge heeft mogelijk de briefing van 9 december gemist. Daarin liet RIVM-baas Jaap van Dissel deze grafiek zien waaruit blijkt dat 98% ‘weinig ziek wordt of vrijwel geen klachten krijgt’. De overige 2% komt in het ziekenhuis terecht of belandt op de IC, aldus Van Dissel.

Rond 1:30 krijgt de minister de vraag:

[H/t Meldpunt Nederland]

4.7 34 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geoffrey
Geoffrey
1 jaar geleden

Deze man schuwt er zelfs niet voor om zijn 13-jarige dochter te gebruiken voor een charme offensief toch..?

Wat zou dochter lief er van vinden, dat haar papa een doorgesnoven junk is, die zijn ziel aan de duivel heeft verkocht en ons landje naar zijn ratten helpt..

ine
ine
1 jaar geleden

En nu maar hopen dat Sanna niet iets ernstigs gaat overkomen Hugo, want dat zou jou in een lastig parket brengen, toch?

Jeroen
Jeroen
1 jaar geleden

Wij moeten jouw gifspuit niet Hugo.
Ga jezelf, je vrouw én je kinderen maar inspuiten
met die troep ???

Robert
Robert
1 jaar geleden

Deze doorgesnoven rat gaat zijn streken thuis krijgen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x