Gezondheid

De positieve gezondheidseffecten van aarden

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is niet gezond dat we door onze moderne leefstijl van de aarde geïsoleerd zijn geraakt. Dat stelt elektrotechnicus Clinton Ober. Hij ontdekte de positieve gezondheidseffecten van aarden, oftewel onszelf met de negatieve elektronen van het aardoppervlak verbinden.

De gepensioneerde elektromonteur zat op een bankje in de mooie omgeving van Sedona in de Amerikaanse staat Arizona, toen hij een eureka-moment had dat hij inmiddels beschouwt als de belangrijkste gezondheidsontdekking aller tijden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Zijn medestanders denken dat zijn ontdekking een ontbrekende schakel is in onze kennis over ziektes. En zijn theorie wordt ondersteund door tientallen persoonlijke verhalen en een aantal onderzoeken.

De positieve gezondheidseffecten van aarden
Clinton Ober

Ober zag dat de meeste voorbijgangers sport- of gymschoenen droegen met een rubberen zool. Omdat hij kabeltechnicus is geweest, begon hij zich af te vragen of die zolen soms de epidemie aan chronische ziektes in de hand werkten. Het rubber verhindert immers dat de dragers van de schoenen met de aarde verbonden zijn.

Aangezien ons lichaam voornamelijk uit water en mineralen bestaat, is het een natuurlijke geleider van elektriciteit. Daarom moeten we ons elektrisch systeem wellicht af en toe stabiliseren door onszelf met de negatieve elektronen van het aardoppervlak te verbinden – net zoals elk elektrisch toestel met de aarde moet zijn verbonden om zonder haperen te kunnen functioneren.

De grond onder je voeten is niet zomaar gras, zand, aarde of beton, maar een alomaanwezige bron van natuurlijke helende energie, aldus Ober. Om gezond te blijven zou je elke dag op blote voeten buiten moeten lopen. Door direct huidcontact met de aarde neem je de vrije elektronen van de aarde in je op.

Deze elektronen helpen je ontstekingen – die de oorzaak zijn van veel ziektes – te voorkomen of te genezen. Omdat blootsvoets buiten lopen bijna niet mogelijk is, zijn er speciale producten ontwikkeld waarmee je jezelf binnenshuis met de helende aarde-energie kunt verbinden. Deze producten zijn ook in Nederland en België verkrijgbaar.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
9 jaren geleden

“Deze producten zijn ook in Nederland en België verkrijgbaar.”
Kunnen jullie aangeven wat er zoal is en waar dit te koop is. Wij als lezers hebben geen toegang tot het “Medisch Dossier”?
Ik ben bijvoorbeeld wel geïnteresseerd in schoenen, die goed aarden.

garriet60
garriet60
9 jaren geleden

Wim hier ben ik het met jou eens ze schrijven mooie verhalen maar zetten er soms geen adressen bij ?? waar je iets kunt halen of kopen .dat die persoon er over schrijft kan ik me indenken .maar moet hij ook opnoemen waar er iets te halen valt

RRR
RRR
9 jaren geleden

Beste lezers,

Ik zelf ben hier al enige tijd mee bekend en probeer dan ook zo veel als mogerlijk op blote voeten te lopen echter beperkt het zich meestal tot de vloer thuis en de veel al betegelde tuin, helaas.
Ik ben afgelopen week een week in zuid frankrijk geweest en zat daar op de camping en/of op het strand en heb dus heel erg veel op blote voeten gelopen…. geloof het of niet ik voelde me merkbaar steeds lekkerder in mn vel zitten ! en de verbintenis met de (moeder) aarde werd ook met de dag sterker.
IK MIS HET, wel heb ik thuis al een paar jaar een ”aarde-plaat” liggen van Leliveld gekocht op http://www.heerlijk-water.nl van Harmen Uiterwaal.
Deze leg je naast je of op de grond en daar zet je je blote voeten op of je legt je hand erop, gek genoeg geeft dit vrijwel het zelfde gevoel als dat je de aarde raakt.

Wat ik vaak doe is tijdens een bos wandeling ergens een rustig plekje zoeken en om daar te gaan zitten zonder schoenen aan, en mn handen en voeten op de aarde te leggen.

Klarinette
Klarinette
9 jaren geleden

Sinds een maand gebruik ik de aardingsprodukten van Clinton Ober tot volle tevredenheid van mijzelf en mijn man.
Ze zijn te koop op earthingnederland.nl

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x