BuitenlandGreat Reset

‘De regering-Biden heeft dit met opzet gedaan – dit is de Great Reset’

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Joe Biden sprak gisteren van een ‘moeilijke dag’ in Afghanistan, waar zeker 12 Amerikaanse militairen om het leven zijn gekomen na een aanslag bij het vliegveld van Kabul.

Biden waarschuwde de verantwoordelijken voor de aanslag. “Wij zullen jullie niet vergeven, wij zullen jullie niet vergeten, wij zullen het jullie betaald zetten,” zei de president in een toespraak vanuit het Witte Huis.

De Amerikanen blijven doorgaan met hun missie om mensen uit Afghanistan te evacueren, beloofde Biden.

Met opzet

Wat er momenteel in Afghanistan gebeurt, is niet zozeer het gevolg van de incompetentie van de regering-Biden, zei Brian Kennedy, voormalig voorzitter van denktank Claremont Institute, in Bannon’s War Room.

“Ik denk dat ze dit met opzet doen om zowel het Amerikaanse volk als het Amerikaanse leger te demoraliseren,” aldus Kennedy. “Het is niet zo dat Joe Biden één overhaaste beslissing heeft genomen en dat iedereen vervolgens besloot om zich terug te trekken.”

Miljoenen migranten

Het volledige militaire apparaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de inlichtingengemeenschap hebben hier groen licht voor gegeven, zei hij. “Men wist dat de Taliban ons zouden verjagen, zouden proberen ons te vernederen en Amerika voor schut te zetten. Wij wisten dat dit zou gaan gebeuren en we hebben het toch gedaan.”

“Dit is de Great Reset: Amerika op de meest vernederende manier laten verdwijnen op het wereldtoneel en de boel laten ontploffen in landen als Afghanistan zodat er miljoenen migranten naar Europa trekken,” benadrukte Kennedy.

Dit is geen toeval

“Je zegt vaak dat complotten niet bestaan, maar toeval bestaat ook niet,” voegde hij toe. “Dit is geen toeval. Dit is een plan van de Amerikaanse overheid: zij respecteert de Verenigde Staten niet en wil het Amerikaanse volk demoraliseren.”

4.8 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

De Taliban zijn opgeleid in Madrassas die zijn gefinancierd door Wahhabistan…in dezelfde Duivelse Leer als de Mujahideen, al-CIAda, ISIS, HTS, al-Nusra Front….De Grote Vraag op dit moment is of de Afghanen, Afghanistan weer hebben heroverd op het Westen of dat Het Westen Afghanistan weer als Broedplaats voor al hun Koppensnellende Terroristische Organisaties gaat gebruiken….

Rick
Rick
1 jaar geleden

Weliswaar een kans voor de USA om dit slim op te pakken en op een vredige manier deze regering naar huis te sturen..We zullen zien..Europa is ook aan de beurt dus we zitten er met ze alle in..Maar het hangt af wat wij gaan doen natuurlijk..Het enige echte wapen wat deze mensen hebben is onze onwetenheid hierover..

Nomen Ignotum
Nomen Ignotum
1 jaar geleden

En om de economische macht naar China te verschuiven.

Marjolein
Marjolein
1 jaar geleden

Het was toch Trump die besloten heeft dat het zou eindigen in Afghanistan..dus wat is waarheid.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x