Homepagina » Buitenland » Japan haalt 1,6 miljoen Moderna-doses terug na meldingen over ‘vreemde materie’ die reageert op magneet
moderna
Foto: Moderna-vaccin (Presidencia de Guatemala CC0)

Japan haalt 1,6 miljoen Moderna-doses terug na meldingen over ‘vreemde materie’ die reageert op magneet

Vaccins van Moderna in Japan lijken te zijn vervuild met metaalpoeder. De Japanse omroep NHK meldt op basis van bronnen binnen het ministerie van Volksgezondheid dat een fijnstof in de vervuilde vaccins reageert op een magneet.

“Het is een stof die reageert op magneten,” zei een overheidsfunctionaris. “Het zou metaal kunnen zijn.”

Ook onderzoek in Europa

Donderdag liet Japan 1,63 miljoen doses Moderna-vaccins terughalen na meldingen over vervuilingen met een ‘vreemde materie’. De farmaceut heeft een onderzoek ingesteld en zegt dat de materie ‘geen invloed heeft’ op de veiligheid en effectiviteit van het vaccin.

Ook het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) gaat meldingen van verontreinigde Moderna-vaccins onderzoeken. Het EMA wil achterhalen of de vervuilde doses ook in Europa terecht zijn gekomen.

Vreemde filmpjes

De eerste meldingen kwamen ongeveer een week geleden binnen bij Takeda, de Moderna-distributeur in Japan. Sinds de uitrol van het coronavaccin zijn in Japan meer dan 10 miljoen doses toegediend.

Zou dit iets te maken kunnen hebben met de vreemde filmpjes die het afgelopen jaar het internet overgingen waarin magneten aan de arm van gevaccineerden blijven kleven?

[The Epoch Times, Infowars]
5 43 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kundalini
Kundalini
1 maand geleden

Wel handig als je magnetisch wordt want dan heb je bijvoorbeeld geen sleutelhanger meer nodig. Of je steekt je arm uit en de lepel komt automatisch naar je hand om soep te eten.

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
1 maand geleden

Niks aan de hand, kan geen kwaad, gewoon doorspuiten…

Blij dat er nu steeds meer naar buiten komt over de genocidetherapieinjecties, maar voor velen zal het te laat zijn. Ik denk dat het een donkere herfst en winter gaat worden met ontieglijk vele extra zwaar gewonden en doden. Sterkte aan iedereen, houd je rug recht en blijf wakker!

Siman anoniem
Siman anoniem
1 maand geleden

Het zou grafeenoxide kunnen zijn.

Annette
Annette
1 maand geleden

Och, och, och, het houdt maar niet op! Niet vanzelf!
Het wordt steeds moeilijker om nog een beetje positief in het leven te staan. Dat ervaar ik nu zo’n beetje dagelijks. Ook het slapen lukt steeds minder. Dat komt natuurlijk door alle indrukken die ik overdag ervaar. Maar toch vertik ik het om, net als zovelen, mijn kop in het zand te steken.
Ik houd mijn ogen wagenwijd open.
Nu weer het bericht op de Moderna troep, waar gewoon metaaldelen in zitten. Krankzinnig.
Trouwens, terwijl ik deze reactie aan het tikken ben, hoor ik op de achtergrond bij het nieuws (zat mijn man even naar te kijken), dat er producten vergiftigd zijn ethyleen. Als de bliksem worden die nu uit de schappen gehaald.
ALS ze dit nu ook eens hadden gedaan met die duivelse vaccins, dan zouden niet zoveel mensen met de gebakken peren zitten.

x

Check Also

moderna

Nederland gaat door met Moderna ondanks hartschade

Door Martijn Bloem, Karel Beckman. Nederland is ...

verpleegkundige

CCU-verpleegkundige: ‘Ik heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in de 24 jaar ervoor’

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

74
0
We lezen graag je reactie!x