Buitenland

Japan haalt 1,6 miljoen Moderna-doses terug na meldingen over ‘vreemde materie’ die reageert op magneet

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vaccins van Moderna in Japan lijken te zijn vervuild met metaalpoeder. De Japanse omroep NHK meldt op basis van bronnen binnen het ministerie van Volksgezondheid dat een fijnstof in de vervuilde vaccins reageert op een magneet.

“Het is een stof die reageert op magneten,” zei een overheidsfunctionaris. “Het zou metaal kunnen zijn.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Ook onderzoek in Europa

Donderdag liet Japan 1,63 miljoen doses Moderna-vaccins terughalen na meldingen over vervuilingen met een ‘vreemde materie’. De farmaceut heeft een onderzoek ingesteld en zegt dat de materie ‘geen invloed heeft’ op de veiligheid en effectiviteit van het vaccin.

Ook het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) gaat meldingen van verontreinigde Moderna-vaccins onderzoeken. Het EMA wil achterhalen of de vervuilde doses ook in Europa terecht zijn gekomen.

Vreemde filmpjes

De eerste meldingen kwamen ongeveer een week geleden binnen bij Takeda, de Moderna-distributeur in Japan. Sinds de uitrol van het coronavaccin zijn in Japan meer dan 10 miljoen doses toegediend.

Zou dit iets te maken kunnen hebben met de vreemde filmpjes die het afgelopen jaar het internet overgingen waarin magneten aan de arm van gevaccineerden blijven kleven?

[The Epoch Times, Infowars]

5 43 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kundalini
Kundalini
2 jaren geleden

Wel handig als je magnetisch wordt want dan heb je bijvoorbeeld geen sleutelhanger meer nodig. Of je steekt je arm uit en de lepel komt automatisch naar je hand om soep te eten.

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
2 jaren geleden

Niks aan de hand, kan geen kwaad, gewoon doorspuiten…

Blij dat er nu steeds meer naar buiten komt over de genocidetherapieinjecties, maar voor velen zal het te laat zijn. Ik denk dat het een donkere herfst en winter gaat worden met ontieglijk vele extra zwaar gewonden en doden. Sterkte aan iedereen, houd je rug recht en blijf wakker!

Siman anoniem
Siman anoniem
2 jaren geleden

Het zou grafeenoxide kunnen zijn.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Och, och, och, het houdt maar niet op! Niet vanzelf!
Het wordt steeds moeilijker om nog een beetje positief in het leven te staan. Dat ervaar ik nu zo’n beetje dagelijks. Ook het slapen lukt steeds minder. Dat komt natuurlijk door alle indrukken die ik overdag ervaar. Maar toch vertik ik het om, net als zovelen, mijn kop in het zand te steken.
Ik houd mijn ogen wagenwijd open.
Nu weer het bericht op de Moderna troep, waar gewoon metaaldelen in zitten. Krankzinnig.
Trouwens, terwijl ik deze reactie aan het tikken ben, hoor ik op de achtergrond bij het nieuws (zat mijn man even naar te kijken), dat er producten vergiftigd zijn ethyleen. Als de bliksem worden die nu uit de schappen gehaald.
ALS ze dit nu ook eens hadden gedaan met die duivelse vaccins, dan zouden niet zoveel mensen met de gebakken peren zitten.

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x