Homepagina » Natuur en Milieu » Na de VN-klimaattop in Madrid is één ding zeker: klimaatakkoorden zijn onzin. Lees hier waarom
klimaattop

Na de VN-klimaattop in Madrid is één ding zeker: klimaatakkoorden zijn onzin. Lees hier waarom

In Madrid waren 29.000 mensen uit de hele wereld bijeen voor de klimaattop van de Verenigde Naties.

Maar wat Europa ook doet, er komt deze eeuw geen globale reductie van CO2-uitstoot, schrijft Leon de Winter voor De Telegraaf.

“Alles wat we doen, is een ritueel,” zegt De Winter.

CO2-duivel

“Wat geen ritueel is, is de totale controle over ons leven die overheden opeisen; tot in de kleinste details gaan ze ons reguleren om de CO2-duivel uit te bannen,” vervolgt hij.

Inmiddels heeft Frans Timmermans, de klimaatpaus van de EU wiens persoonlijke levensstijl net zoveel CO2 uitstoot als een Chinese stad, zijn klimaatplan gepresenteerd, aldus De Winter.

Dit plan zal naar verwachting ruim 11.000 miljard euro gaat kosten.

Nul

“Temperatuureffect op het toekomstige klimaat op aarde? Eerst een nul, dan een komma, en dan nog iets,” stelt De Winter.

Hij verwacht dat onze kleinkinderen gaan terugkijken op onze klimaathysterie zoals wij terugkijken op het middeleeuwse geloof in de duivel.

Overigens is het plan van Timmermans een oefening in het verplaatsen van het uitstoten van CO2.

Onzin

Zo stoten elektrische auto’s zelf geen CO2 uit, maar komt er bij de productie van zo’n auto wel een hoop CO2 vrij.

Daarnaast moeten kolencentrales CO2-neutraal gemaakt worden door CO2 onder de grond op te slaan.

Om nog maar te zwijgen over het stoken van biomassa.

“Ofwel: de klimaatakkoorden zijn onzin,” aldus De Winter in zijn stuk over de klimaattop.

[Telegraaf]


Vind je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. 29 duizend mensen komen samen, ze nemen het vliegtuig/privé jets, de boot, de trein en of de wagen (luxe wagens)
  Die mensen moeten allemaal onderdak hebben, dure hotels/kamers met airco en of verwarming, die mensen moeten ook allemaal te eten hebben, krap, kreeft, kaviaar, champagne, biefstuk, groenten en vers fruit wat van over zee komt.

  Weetje, het zijn een stelletje hypocrieten eerste Klas, wat zij daar aan CO2 hebben uitgestoten, daar doet een mondiaal gezin een heel leven over en dan komen ze daar nog niet aan!!

  27 likes
  • @philip

   juist verwoord maar dat daar 29.000 kwibussen op af komen maak niet uit, als het goddelijk plan maar uitgevoerd wordt.
   hebben die idioten niets anders te doen?

   10 likes
   • @Philip

    Die 29.000 viespeuken en opvreters hebben de kassa flink doen laten rinkelen voor prostituees en drugsdealers, misschien mocht Greta zelfs nog even meedoen.

    Dergelijke lui zijn niet alleen hypocriet, maar zelfs het grootste drek en meest vervuilende kadavervolk van deze planeet. En dan te bedenken dat het geïndoctrineerde volk ze nog gelooft en steunt ook.

    En dan die leugens van de klimaatkerk die met hel en verdoemenis preken, met leugens je geld komen roven tot je arm en ziek bent en kapot in de kou zit. Heel de klimaatangstporno, deze ziekelijke klimaatmarketing, deze anti-volk klimaathetze komt uit de tactische maffiakoker van de zionistische nep joden en hun multinationals en grote corporaties. Deze nep joden, deze voormalige Oostblokkers met vooral Duitse-oostbloknamen zijn een ster in het psychologisch bespelen van de (zichzelf domhoudende) massa.

    Deze mensen gaan over lijken en brengen ellende waar ze maar kunnen, zelfs hun eigen leugenachtige soort/familie/vrienden/kinderen/partner brengen ze nog om voor geld indien dat geldelijke voordelen biedt. Deze mensen zijn bezeten van geld en alleen maar geld en daar doen ze werkelijk alkes voor!

    Het bankenprogramma met negatieve rente en schuldenberg, het omvolkingsprogramma met massa immigratie en proxy oorlogen met huurmoordenaars, alles hun werk!!

    12 likes
    • beste lieve mensen………….schelden? kan dat ook anders? zij zijn wij en wij zijn zij en schelden e.d. is uit te leggen als onmacht.\
     ik vraag vriendeluck en beslist; asjeblieft hou hier mee op??

     een ieder mag zijn/haar mening geven, met weglating van onmachts-uitlatingen, nietwaar? hou zou dat zijn?

     0 likes
 2. natuurlijk is het allemaal onzin..alle autos rijden nog steeds op benzine,terwijl ze in werkelijkheid zelfs op water kunnen rijden en ze blijven onze de lucht dagelijks vol spuiten met troep…

  10 likes
 3. Belazer de massa, dan rinkelt de kassa.

  7 likes
 4. Nou dan betaalt die Frans Timmermans het maar lekker zelf uit zijn eigen zak , de gek .
  Ik ben niet van lotje getikt , van mij krijgt geen ene rooie stuiver .

  6 likes
 5. Ook niet van mij tjonge stelletje kwiebussen trouwens wij zijn arm geen cent te makke ha ha…

  5 likes
 6. je kan als bevolking een hele hoop doen maar schijnbaar is een groot deel van de bevolking niet bereid om een einde aan de tirannie te maken.
  1). zo min mogelijk reizen.
  2). zo economisch mogelijk eten.
  3). de auto gebruiken alleen wanneer het nodig is.
  4). kleren kopen alleen bij noodzaak.
  5). alleen contant betalen.
  6). zoek mensen die elkaar helpen of dingen kunnen maken zoals een timmerman of loodgieter etc.

  ik weet dat dat verschrikkelijk moeilijk is maar zo krijg je ze op de knieen.

  4 likes
 7. het is niet de Co2 of NoX en het is de o2 die voor de opwarming zorgt..

  de o2 moet dus vermindert worden de c wordt opgeslagen in alles wat groeit en bloeit de zee en in mineralen dus sinds er op de aarde meer zuurstof kwam en komt gaat de temperatuur om hoog.. je gaat me toch niet vertellen dat de 2 % C die er altijd al is, voor de opwarming zorgt terwijl het zuurstof gehalte zich steeds maar verhoogt.. als de zon schijnt verdwijnt er zelfs veel C uit de lucht die door de o2.. dat is dan weer de voeding voor de hele natuur en alle 7 miljard mensen .. daar die 2% leven wij mensen en dieren van! zie je wel het mooie van de natuur toen er 1 miljoen mensen op aarde waren was er genoeg te eten en nu er 7 miljard zijn is er nog steeds genoeg.. dus ieder die Co2 wil reduceren is een natuurhater en in ergere maten een dieren en mensen hater, in ieder geval Co2 activisten hebben een niet leven wens voor allen inkl. hun zelf.. duidelijker kan ik het niet maken..

  hier een stukje uit de wetenschap, in wat feiten aan voeren, die hun te weerleggen, als je anders van mening bent ook feitelijk aan toont dat het niet zo is.. maar zoveer is greta nog niet, eerst leren en dan spreken..

  Fotosynthese en ademhaling :
  Fotosynthese splitst water in waterstof H2 en zuurstof O2 en neemt CO2 op.
  In de natuur, wordt vrije zuurstof geproduceerd door het licht-aangedreven splitsing van water tijdens fotosynthese. Volgens schattingen, hebben groene algen en cyanobacteria in maritieme omgevingen ongeveer 70% van de vrije zuurstof geproduceerd op aarde en de rest geproduceerd wordt door landplanten. Oceanen produceren circa 45% van de zuurstof in de aardse atmosfeer per jaar. Een vereenvoudigde algemene formule voor fotosynthese is:

  6 CO2 + 6 H2O + fotonen → C6H12O6 + 6 O2

  In woorden:

  koolstofdioxide + water + zonlicht → glucose + Zuurstof

  Moleculaire zuurstof O2, essentieel voor cellulaire ademhaling, bevindt zich in alle aerobe organismen. Zuurstof in mitochondriën genereert adenosine trifosfaat (ATP). De reactie voor aerobe ademhaling in wezen het omgekeerde van de fotosynthese en wordt vereenvoudigd weergegeven als:

  C6H12O6 + 6 O2 → 6 CO2 + 6 H2O + 2880 kJ/ mol

  Reactieve zuurstofsoorten, zoals oxide-ion (O2) en waterstofperoxide (H2O2), zijn gevaarlijk bijproducten van zuurstofgebruik in organismen. Delen van het immuunsysteem echter maken peroxide, superoxide en singlet zuurstof om microben te vernietigen.
  Een volwassen mens in rust die 28000 maal per dag ademt, inhaleert 1,8-2,4 gram zuurstof per minuut. Dit komt neer op meer dan 6 miljard ton zuurstof ingeademd door de mensheid per jaar.

  De atmosfeer bevat 2% van de op aarde aanwezige CO2 en de oceanen 98%. De meeste CO2 die de mens uitstoot, lost in de oceanen op.

  3 likes
  • dat oplossen is nog maar de vraag, adrianus, hoi! door de toenemende vervuiling waar ik hier aan voorbij ga, is de zee steeds minder bereid om die co2 op te nemen, simpel uitgelegd

   0 likes
 8. De uitkomst staat toch al vast. Met de afvalligen wordt later afgerekend. US gaat na Trump ook overstag en doen dan gewoon wat ze altijd deden … doorgaan met uitstoten. Want iedereen weet, dat dit een grote grap is.

  1 likes
  • De NASA zegt dat CO2 goed is voor vergroening. Daar hoor je de media niet over. Wetenschappers met een andere kijk worden monddood gemaakt. Gekke Gretha daarentegen mag haar woordje doen en Bergoglio oftewel de neppaus wil dat we gehoorzamen aan de VN en de EU en vindt het fantastisch wat dat kind doet. De EU maakt ons allemaal straatarm met deze klimaathoax. En de mensen maar GL en D666 stemmen. Propaganda en nog eens propaganda, Goebbels zou jaloers zijn.

   7 likes
 9. Spanje is een verader naar europa. ALTIJD AL GEWEEST. JULLIE KENNEN JE GESCHIEDENIS NIET EENS. Spanjaarden en marrokanen. Spanjaarden en portugezen en hun varkens. Spanjaarden en nazis. Spanjaarden en moren. Tempeliers? Malta? Ik denk dat nederland net zon verader is ja

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

warmtepomp

Amsterdammers worden helemaal gek van herrie warmtepomp: ‘én meer CO2 én niet warm te krijgen én meer lawaai’

Veel klimaatbewuste Amsterdammers hebben een warmtepomp op ...

Frans Timmermans

Hoe de zoon van Frans Timmermans ‘papa’s vernietigende agenda uitvoert’

Eurocommissaris Frans Timmermans presenteerde onlangs zijn ambitieuze ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.