UFO

De UFO met ‘Saturnusring’ boven Da Trindade (video)

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 16 januari 1958 maakte het Braziliaanse schip Almirante Saldanha rond het middaguur aanstalten om te gaan vertrekken uit de haven van Da Trindade, het grootste eiland van de archipel Trindade en Martim Vaz.

Aan boord waren fotograaf Almiro Baraúna, kapitein José Teobaldo Viegas, een luchtmacht-werknemer, verschillende wetenschappers en een groep verkenners.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Kapitein Viegas bevond zich samen met enkele wetenschappers op het dek toen hij plotseling een vliegend object zag dat net als de planeet Saturnus werd omgeven door een ‘ring’.

Het object naderde het eiland vanuit het oosten, maakte een scherpe bocht en vloog met hoge snelheid richting het noordwesten. Fotograaf Baraúna wist enkele foto’s van het object te maken.

De afbeeldingen werden grondig onderzocht door de Braziliaanse marine. Na het onderzoek kwam men tot de conclusie dat de foto’s echt waren.

Op het moment dat Juscelino Kubitschek, de toenmalige president van Brazilië, het materiaal in handen kreeg speelde hij het door aan de pers, waarna de UFO van Da Trindade wereldnieuws werd.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
11 jaren geleden

Wat ik altijd moeilijk vind aan die oude ‘bewijzen’, is dat bekend is dat er in die tijd ook vliegende schotelvormen waren die door de legers hier zelf werden geproduceerd. Voor mij daarom geen enkel bewijs. Alhoewel ik buitenaardse aanwezigheid geen moment betwijfel.

yasien trabih
yasien trabih
11 jaren geleden

beste niburu hebben jullie mijn mail gezien? ik wil heel graag met jullie ufo’s (lichtbollen zoeken) jullie mogen mij altijd mailen

wolfje
wolfje
11 jaren geleden

de ’trinidadschijf’ wordt nog altijd gezien als een van de meest geloofwaardige ufo foto’s. raar maar waar

BdeD
BdeD
11 jaren geleden

[quote name=”Linda”]Wat ik altijd moeilijk vind aan die oude ‘bewijzen’, is dat bekend is dat er in die tijd ook vliegende schotelvormen waren die door de legers hier zelf werden geproduceerd. Voor mij daarom geen enkel bewijs. Alhoewel ik buitenaardse aanwezigheid geen moment betwijfel.[/quote]

Hetzelfde is met ufo’s van tegenwoordige tijd.. Het zijn wel degelijk ufo’s omdat het niet bekend is wat het is, maar ik denk dat veel ufo’s die gespot worden Black Ophs gerelateerd zijn. Net als de flying triangle die de laatste jaren veel gespot is..

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x