Homepagina » Binnenland » Kamervragen over dure reclamecampagne om falende coronabeleid te promoten
kamervragen

Kamervragen over dure reclamecampagne om falende coronabeleid te promoten

Kamerlid Wybren van Haga heeft Kamervragen gesteld aan minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid over de met belastinggeld gefinancierde reclamecampagne om zijn falende coronabeleid te promoten. Het ministerie betaalde voor deze campagne een slordige 70.000 euro.

Van Haga wil van minister De Jonge weten waarom deze kosten zo hoog zijn in verhouding tot de bedragen die normaal gesproken betaald worden voor dergelijke campagnes. “Het zou toch niet nodig moeten zijn om zulke exorbitante bedragen uit te geven, wanneer u van mening bent dat uw beleid gegrond en logisch is?”

Schijn van belangenverstrengeling

Van Haga stelt nog een zeer terechte vraag: “Waarom besteedt uw ministerie zulke hoge bedragen, betaald door de Nederlandse belastingbetaler, terwijl een groot deel van die Nederlandse belastingbetalers momenteel zo hard in de portemonnee wordt getroffen?”

Het Kamerlid wijst De Jonge erop dat er ook vragen heersen in de samenleving met betrekking tot de hoge bedragen die betaald zijn aan het managementbureau van Ali B, die vervolgens een filmpje opnam met het verzoek op de minister te stemmen als nieuwe lijsttrekker van het CDA.

“Kunt u uitleggen op welke wijze u de schijn van belangenverstrengeling heeft geprobeerd te vermijden?” wil Van Haga weten.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
1 maand geleden

De liegende politici krijgen het steeds benauwder door vragen zoals Hage stelt.

Teun
Teun
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

Nee hoor, het volk krijgt het steeds benauwder. Er wordt ons aan alle kanten angst ingeboezemd.

Petrus
Petrus
Reactie op  Teun
1 maand geleden

Positief blijven is goed voor jezelf Teun.

Willem
Willem
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

Het boeit ze helemaal niks Petrus, ze gaan gewoon door, over 2 jaar krijgen we het laatste zetje met 5G als wapen en dan hebben ze hun zin, 500 miljoen mensen op aarde zoals vermeld op de Georgia quidestones.

Petrus
Petrus
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Willem,
De DeepState, Cabal, hoe je ze ook noemen wilt, verliezen steeds meer de grip over de Wereld.
Dat gaat ook in Nederland doorwerken.

Teun
Teun
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

Waar baseert u deze overtuiging op? Toch geen Q-anon?

Jan
Jan
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

Heeft Q-anon dat gezegd😫

Arnoud
Arnoud
1 maand geleden

en….. wat was het antwoord.

Petrus
Petrus
Reactie op  Arnoud
1 maand geleden

Het antwoord was wartaal.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Kan iemand Rutte vertellen dat een virus niet levend is, het is geen levend organisme dus een virus kan NIET springen van mens naar mens ! `Tjonge jonge,..misschien moet Rutte een spoed cursus biologie volgen..
https://www.youtube.com/watch?v=Lu4cXKdsC9c

rrr
rrr
1 maand geleden

Kosten noch moeite wordt gespaard om de bevolking op een verkeerd been te zetten cq te misleiden.

Jan
Jan
Reactie op  rrr
1 maand geleden

Volgens de MSM kan het virus een hersenbeschadiging teweegbrengen. Wat is de volgende stap? Dat men onvruchtbaar kan worden. Dat men kleptomaan kan worden?

Rob
Rob
Reactie op  Jan
1 maand geleden

Wat ik zo gelezen heb is het de test waar mensen hersenbeschadiging door oplopen. Ze zitten met dat lange wattenstaafje in het zeefbeen te porren. Dat is een bot met veel gaatjes waar zenuwen doorheen lopen. Dat zou ook met de reuk te maken hebben. Achter het zeefbeen zitten de hersenen, waar die zenuwen dan blijkbaar ook mee te maken hebben. Via dat zeefbeen hebben ze toegang tot de hersenen. Dan zijn er mensen die door dat gepor in dat bot hersenbeschadiging opgelopen hebben. Uiteraard wordt dat in alle toonaarden ontkend, zoals een goed leugenaar betaamt.

Lab
Lab
1 maand geleden

Over de zinloosheid van de PCR-test als diagnose tool is hier de uitvinder Kary Mullis aan het woord ten tijde van het HIV-virus:
https://www.youtube.com/watch?v=iWOJKuSKw5c

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Lab
1 maand geleden

Heel goed, aandacht vragen voor hetgeen heer Mullis destijds zelf heeft verklaard. De beste manier om de medemens wakker te krijgen. Het doel heiligt de middelen in de strijd tegen het ‘tekenfilm virus’.

Bas
Bas
1 maand geleden

Bepaalde Nederlanders zijn nodig effectieve reclamecampagne te voeren voor een effectief coronabeleid inclusief het vaccin. Zij hebben immers fans. Als hun idool het iets beweert, dan doet een groot aantal dat ook. Gaan zij een mondkapje dragen, dan doet een groot aantal van de fans dat ook.

salvar
salvar
1 maand geleden

prima mr. haga.
we moeten blijven onderzoeken waar ze mee bezig zijn.
blijven bombarderen met vragen om hun zelfgenoegzaamheid te breken.

ik geef het duo opdracht (als burger) om weer normaal aan het werk te gaan en op te houden met het corona circus.
nederland , economie en de burger zijn vele malen belangrijker dan waar jullie mee bezig zijn , namelijk de leugen in stand houden voor eigen gewin.

ik zou zeggen werk ze.

politiek = virus
politiek = virus
1 maand geleden

Volgende ‘grap’ is alles zeggend,

Vraagt iemand aan de huisarts: “hoelang duurt het corona virus nog?”
Huisarts: “geen flauw idee, ik heb geen verstand politiek”.

jenne
jenne
Reactie op  politiek = virus
1 maand geleden

Beste mensen, ik dacht dat jullie wel zouden begrijpen dat deze voorstelling, wordt gespeeld om iets anders te verbloemen, en wel de overname van de landen door de NWO, de Reset door Blackrock is in volle gang, het aantal veroveraars uit noord Africa neemd toe, de Islamisatie gaat door, wij Europeanen zijn gedoemd, door de ons hatende zionistische tuig, dit Coronavirus spel heeft zijn doel bereikt, angst onwetendheid verdeeldheid, onze vrijheid beknot, waar is het wachten op, alleen digitaal geld = betalen, 5G straling, vaccin met chip, en we zijn niet meer !

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Florida net als in Sweden gooit alles open om economie te redden, en Trump will geen lockdown, en steunt Florida.
-In Cambodja geeft niemand om maskers, sociale afstandelijkheid of wat dan ook. Mensen verzamelen zich, leven hun normale leven. Covid-dodental? Zelfs geen enkele persoon! Laat dat bezinken”

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

http://www.xinhuanet.com/english/2020-09/26/c_139399224.htm

Dit bericht uit Cambodja, door het chinese nieuwsmonster Xinhua maar dan toch, zet je erg aan het denken over testen (totaal onbetrouwbaar en nutteloos) en over het aantal doden (nul) in Cambodja…

Cambodja is buddistisch, minder stress in de ziel. Zal dat er wat mee te maken hebben…?

Tony
Tony
1 maand geleden

De dames en heren politici die voorstander zijn van de door te voeren Coronamaatregelen, maar ook voor de al genomen Coronamaatregelen, moeten toch eens goed gaan nadenken. Wij zitten wereldwijd in een situatie die niets met vrijheid en democratie te maken hebben. Zowel gezonde als ongezonde mensen worden beperkingen opgelegd, die nergens op slaan.

Zij houden niet alleen zichzelf, maar ook elke andere Nederlander voor de gek. Politici zijn er voor de mensen, maar blijkbaar is het nu omgedraaid.

Laat alle mensen die politiek bedrijven, naar artikelen kijken van dr. Stefan Lanka. Het zou ook goed zijn wanneer alle medewerkers, inclusief doctoren, in de gezondheidszorg dat ook deden. Virussen bestaan niet en daar zijn alle genomen maatregelen op gebaseerd. Dat is niet voor te stellen. Het bewijs wordt geleverd op http://WWW.BURGERFRONT.NL en in andere artikelen van dr. Stefan Lanka.

Daarnaast geeft de site: http://www.stopworldcontrol.com een goed overzicht van wat er daadwerkelijk aan de hand is.

Ik heb deze 2 sites op een formulier (soort van flyer) gezet en aan mensen op diverse plekken uitgedeeld. Wanneer iedereen dat doet, op het werk, in de supermarkt, andere winkels, overal waar je komt, etc. dan is het een goedkope en snelle manier om onwetende mensen wakker te maken.

Mensen kunnen dan zelf op onderzoek gaan en hun eigen mening vormen. Het leidt vaak wel tot discussie, maar dat is meestal met mensen die de berichtgeving van radio, TV, media en gezondheidsindustrie als waarheid ervaren. Dan komt het dus op de goede plek terecht.

Tony
Tony
Reactie op  Tony
1 maand geleden

Zo, ik ben weer terug.
Mijn conclusie: de wereld is vol met zombies, die geindoctrineerd zijn door onze overheid en de media.

Wanneer de doelstelling van de overheid is om mensen angst aan te jagen en onder controle te krijgen, dan is dat aardig gelukt. Het is toch ook zo’n braaf volkje, maar dat zij hun eigen ondergang bewerkstelligen hebben zij niet in de gaten. Zij zijn al slaven van de overheid, maar hebben dat zelf niet door. En dat terwijl onze koning zelf beweerd heeft dat het Coronavirus niet bestaat. Dan deelt onze koning dus de mening van Dr. Lanka.

Het is diepbedroevend.

x

Check Also

huisarts

Boze en verdrietige huisarts: ‘Nee, de IC’s liggen niet vol’

Op de website van neuroloog Jan B. ...

coronawet

Boris Dittrich (D66) tijdens debat coronawet: ‘Het volk begrijpt het niet’

In de Eerste Kamer wordt sinds vanochtend ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x