BinnenlandCorona

Kamervragen over dure reclamecampagne om falende coronabeleid te promoten

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Wybren van Haga heeft Kamervragen gesteld aan minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid over de met belastinggeld gefinancierde reclamecampagne om zijn falende coronabeleid te promoten. Het ministerie betaalde voor deze campagne een slordige 70.000 euro.

Van Haga wil van minister De Jonge weten waarom deze kosten zo hoog zijn in verhouding tot de bedragen die normaal gesproken betaald worden voor dergelijke campagnes. “Het zou toch niet nodig moeten zijn om zulke exorbitante bedragen uit te geven, wanneer u van mening bent dat uw beleid gegrond en logisch is?”

Schijn van belangenverstrengeling

Van Haga stelt nog een zeer terechte vraag: “Waarom besteedt uw ministerie zulke hoge bedragen, betaald door de Nederlandse belastingbetaler, terwijl een groot deel van die Nederlandse belastingbetalers momenteel zo hard in de portemonnee wordt getroffen?”

Het Kamerlid wijst De Jonge erop dat er ook vragen heersen in de samenleving met betrekking tot de hoge bedragen die betaald zijn aan het managementbureau van Ali B, die vervolgens een filmpje opnam met het verzoek op de minister te stemmen als nieuwe lijsttrekker van het CDA.

“Kunt u uitleggen op welke wijze u de schijn van belangenverstrengeling heeft geprobeerd te vermijden?” wil Van Haga weten.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
2 jaren geleden

De liegende politici krijgen het steeds benauwder door vragen zoals Hage stelt.

Arnoud
Arnoud
2 jaren geleden

en….. wat was het antwoord.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Kan iemand Rutte vertellen dat een virus niet levend is, het is geen levend organisme dus een virus kan NIET springen van mens naar mens ! `Tjonge jonge,..misschien moet Rutte een spoed cursus biologie volgen..
https://www.youtube.com/watch?v=Lu4cXKdsC9c

rrr
rrr
2 jaren geleden

Kosten noch moeite wordt gespaard om de bevolking op een verkeerd been te zetten cq te misleiden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x