UFO

De UFO-persconferentie die ‘plots uit de lucht kwam vallen’ (video)

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hooggeplaatste militairen en overheidsfunctionarissen waren op 12 november 2007 in Washington DC getuige van een historische gebeurtenis.

Tegenover de aanwezige pers deden zij uitspraken over UFO’s en buitenaardse afgezanten die momenteel in contact treden met aardbewoners.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In onderstaande video Out of the Blue van filmmaker James Fox is de historische persconferentie terug te kijken. Naast journalisten van Reuters, de Washington Times, CNN en Fox News waren ook Canadese, Europese en Afrikaanse verslaggevers aanwezig.

Onder de aanwezigen waren onder meer: oud-gouverneur van de Amerikaanse staat Arizona Fife Symington; oud-generaal-majoor van de Belgische luchtmacht Wilfried de Brouwer; ingenieur, astronoom en astrofysicus Dr. Claude Poher; oud-Air France-piloot Jean-Charles Duboc; astrofysicus Dr. Jean-Claude Ribes; oud-generaal van de Iraanse luchtmacht Parviz Jafari; kapitein van het Chileense leger Rodrigo Bravo Gamido; oud-commandant van de Peruaanse luchtmacht Oscar Santa Maria Huertas; oprichter van de Peruaanse onderzoeksgroep voor ongewone luchtfenomenen OIFAA Dr. Anthony Choy; Aurigny Airlines-piloot Ray Bowyer; oud-medewerker van het Britse ministerie van Defensie Nick Pope; oud-sergeant van de Amerikaanse luchtmacht James Penniston; oud-kolonel van de Amerikaanse luchtmacht Charles Halt en oud-afdelingschef van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA John Callahan.

Bekijk hier ook de gehele productie van James Fox.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Verwante artikelen:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bez
Bez
11 jaren geleden

Hey deze film en toespraak van Parviz Jafari ex generaal van Iraanse luchtmacht support mijn verhaal en mijn ervaring met buitenaardse wezens op 18-09-1976.
Ik zei altijd dat ik 5 of 6 jaar oudwas toen het gebeurde 07-09-1970 is mijn geborte datum.

Sonnie
Sonnie
11 jaren geleden

Ik heb de video helemaal bekeken en mijn conclusie is dat er in 2007 zowel bij verschillende overheden als bij de verslaggevers een grote hoeveelheid kennis en bekendheid is over onze buitenaardse vrienden. Er zijn door de verslaggevers directe en scherpe vragen gesteld. Er zat pit in de ogen van deze mensen. Teleurstellend dat deze vragen en de antwoorden niet naar buiten zijn gebracht.
De pers is in mijn beleving op dit punt heftig onder druk gezet.

Sonnie
Sonnie
11 jaren geleden

Vervolg van mijn eerdere reactie.
Nu komt deze documentaire van 2007 naar buiten. De vraag is waarom nu ineens wel? Waar wij voor moeten waken, is dat deze informatie niet TEGEN de buitenaardsen wordt gebruikt. Bij sommige sprekers is meerdere keren het woordje ‘hostile’ gezegd en ‘burnings’, wat onbedoeld impliceert dat deze bezoeken niet van goede aard zouden kunnen zijn. Mijn mening is dat deze bezoeken van goede wil zijn (in de jaren 50 niet allemaal). Steeds wordt er aangehaald dat mensen bang zijn en dat er een massa hysterie zou komen. Als je dit maar vaak genoeg herhaald… dan kan het wel eens een eigen leven gaan leiden. De meesten onder ons zijn echt niet bang, dus dit is een bad excuse om de waarheid achter te houden.

anouk
anouk
11 jaren geleden

Waarom oude koeien uit de sloot halen Niburu?

Opzich is het een heel goed filmpje, maar heel veel mensen kennen het al.
Is er een meer gedateerd filmpje/info over ufo,s? en wie kan het mij iets aanraden?
Ik heb zelf enorm veel filmpjes gezien over ufo,s aliens, oude beschavingen.
mijn conclussie is dat de mens ouder is dan wat er in de boeken staan geschreven, Dat er waarschijnlijk contact is tussen hooggeplaatste mensen en de et.
Dat de ET niet bij machte zijn om ons te helpen/of het niet willen (nog).

Ik snap de connexie tussen groen/vrijeenergie/aliens/spiritueel wel maar er zijn hier zoveel stromingen van dat het duizeld om te onderscheiden wie het goed bedoeld en wie het alleen om de euro,s doet.
Mensen willen graag geloven in iets. zo erg dat je er makkelijk misbruik van kunt maken.
Maar over dit filmpje hierboven, veel kijkplezier, het zet je aan het denken. en ik twijfel er niet aan. of wel..

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x