Homepagina » Mens en Dier » Voormalige Pfizer-VP: ‘Vaccins niet nodig, de pandemie is praktisch voorbij’
pfizer
Foto: CC0

Voormalige Pfizer-VP: ‘Vaccins niet nodig, de pandemie is praktisch voorbij’

Terwijl farmaceut Pfizer met veel fanfare aankondigde een coronavaccin te hebben dat voor 95 procent effectief is, zegt een voormalige Vice President en hoofdwetenschapper van het bedrijf dat er helemaal geen vaccins nodig zijn om een einde te maken aan de pandemie.

In een recent artikel schrijft Michael Yeadon: “Vaccins zijn absoluut niet nodig om de pandemie uit te doven. Ik heb nog nooit zulke nonsens gehoord over vaccins. Je moet geen mensen vaccineren die niet het risico lopen om ziek te worden. Je moet ook geen plannen maken om miljoenen gezonde mensen een vaccin te geven dat niet uitvoerig is getest.”

Yeadon merkt verder op dat coronavirussen niet nieuw zijn. Er zijn ‘er minstens vier die vrij rondwaren in Groot-Brittannië en elders, en die verkoudheid veroorzaken’. En mensen die in het verleden zijn besmet met één van deze virussen, ongeveer 30 procent van de bevolking, hebben immuniteit opgebouwd, ook tegen verwante virussen zoals Sars-CoV-2 (het nieuwe coronavirus).

De coronatest is volgens hem dan ook erg onbetrouwbaar, aangezien mensen die positief testen ook gewoon een verkoudheidsvirus onder de leden kunnen hebben. Al die mensen zijn voor niets in quarantaine gegaan, zegt Yeadon.

Hij schat dat op dit moment ongeveer 65 tot 72 procent van de bevolking immuun is tegen Covid-19. “De pandemie is praktisch voorbij,” concludeert hij. “We moeten per direct terug naar normaal.”

Hoewel we volgens dr. Yeadon groepsimmuniteit hebben bereikt, is in de Verenigde Staten Operation Warp Speed opgestart om alle 328 miljoen Amerikanen het vaccin van Pfizer of andere farmaceuten te geven.

Dit kan niet worden gezien als bewijs dat het vaccin veilig en effectief is

Hoewel er nog nooit een succesvol vaccin is ontwikkeld tegen corona en het normaal gesproken jaren duurt om een veilig vaccin te ontwikkelen, heeft medicijnwaakhond FDA groen licht gegeven voor een spoedprocedure. Dat betekent dat farmaceuten de vaccintests bij dieren mogen overslaan.

Proefpersonen die meededen aan de vaccinonderzoeken kregen last van hoofdpijn, koorts, spierpijn en misselijkheid. De New York Times benadrukte dat Pfizer in een persbericht heeft beweerd dat zijn vaccin meer dan 90 procent effectief is, niet in een medisch tijdschrift. Dit kan dus niet worden gezien als bewijs dat het vaccin veilig en effectief is, aldus de krant.

Tijdens een onderzoek naar griepvaccins bij 65-plussers kreeg ongeveer 1 procent van de proefpersonen last van ernstige bijwerkingen. Als dat bij het coronavaccin ook het geval is in dezelfde leeftijdscategorie (54 miljoen mensen), zullen alleen al 540.000 Amerikanen medische zorg nodig hebben nadat ze het vaccin hebben gekregen.

22 procent

Het lijkt erop dat Groot-Brittannië zich al voorbereidt op een groot aantal bijwerkingen als gevolg van de vaccinatiecampagne. De Britse gezondheidsautoriteit MHRA is namelijk op zoek naar een ‘softwaretool die het grote aantal bijwerkingen dat verwacht wordt als gevolg van het Covid-19-vaccin kan verwerken’.

Uit een recente peiling blijkt dat slechts 22 procent van de Amerikanen het vaccin gelijk zal nemen zodra het beschikbaar is.

“Voorstellen om de hele bevolking in te enten zijn niet alleen volstrekt onnodig, maar zelfs illegaal als mensen op de één of andere manier worden gedwongen,” zei Yeadon nog.

[LifeSite]
4.7 59 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Neen, de pandemie is nog lang niet voorbij.
Er is maar één uitweg: iedereen aan de vaccinatie, aldus Herr De Junge alias herr Mengele.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

Het is natuurlijk pas echt voorbij als het ware virus uitgeroeid is: het fascisme. Extreme auroriteit is vernietgender dan welk virus dan ook want het gaat om macht. En macht wordt op 1001 manieren toegepast.

doornbos
doornbos
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

‘Heer’ Mengele was maar een kleine ‘jonge’ (woordspeling) bij de mondiale plannen anno 2020. Vanaf dinsdag breekt hopenlijk de pleuris uit. Zuurstof moeten we hebben. Dat wil niet met een luier voor je snavel.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  doornbos
5 maanden geleden

Voor deze NSB boa constrictor, het beste jongentje uit Hugos puber klasje anders niet. Wurgt gewoon even een knaap omdat ie geen masker op heeft.

https://www.naturalnews.com/2020-11-25-medical-police-state-horrors-australia-young-man-choked-mask.html#

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

Juist, en het is nou maar te hopen dat als het spulletje er is, klaar om hiermee te gaan beginnen dat dan de gehele nederlandsche bevolking weerstand gaat bieden hiertegen. (In opstand komt). En dat het niet zo gaat als met die lekkere mascarillas die een hoop bange mensen ze al zijn gaan dragen, deze zijn er namelijk voor verantwoordelijk dat we ze nu verplicht kunnen gaan opzetten in de supermarkt enzo. De volgende stap zal zijn dat we die ziekmakers straks overal verplicht zullen gaan worden. Bedankt hè schapen!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

Ik liep vanmiddag langs een computerwinkel en daar stond een bord buiten.

AKTIE!

Zodra de Corona vaccins klaar zijn, spuiten wij een hele week gratis Windows 10 professional mee.

PLUS!

Updates tot 2030!
————————————————–

Sorry, ik kon het niet laten.🤣

*Dan maar lachend ten onder*

Petrus
Petrus
5 maanden geleden

Maar Rutte & de Jonge blijven gewoon doorgaan met hun achterlijke en criminele beleid van intimidatie.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Reverse
5 maanden geleden

Precies! Gezien!

Eigenlijk heb ik er ook wat moeite mee om onderstaand te plaatsen, maar vooruit…

‘Nederland heeft SARSCoV2 groepsimmuniteit bereikt!

Er is geen reden meer voor maatregelen of vaccins. (RIVM 24 november 2020)’

https://twitter.com/patricksavalle/status/1331359108176474112

Pipojipo
Pipojipo
5 maanden geleden

Het enige wat helpt is massaal in opstand komen en de boel plat leggen. Want uit zichzelf zullen Rutte en de Jonge er niet mee stoppen.

Alex
Alex
5 maanden geleden

AstraZeneca’s COVID-19 injection, known formally as ChAdOx1, is neither safe nor effective either!

Not only that, but AstraZeneca’s COVID-19 vaccine is harming trial participants by giving them serious neurological conditions that are far worse than anything the novel virus itself could produce.

In fact, No COVID-19 vaccine will ever be safe or effective!

AstraZeneca’s ongoing clinical trial is still claiming 70 percent vaccine efficacy following 132 infection events. Meanwhile, the media is admitting that the results are “a little bit more mixed” than those put out by the likes of Pfizer and Moderna, and are also more “confusing.”

This is saying a lot, seeing as how Pfizer and Moderna’s “amazing” results are completely bogus and backed by nothing more than empty promises.

https://www.naturalnews.com/2020-11-25-astrazeneca-covid19-vaccine-will-never-be-licensed.html

Science? Pfizer, Moderna coronavirus vaccines have none! None of Pfizer or Moderna’s “science” has been peer-reviewed, and it probably won’t be…
https://www.naturalnews.com/2020-11-19-science-pfizer-moderna-covid19-vaccines-have-none.html

Pieter
Pieter
Reactie op  Alex
5 maanden geleden

Het volk moet Rutte en de Jonge op straat vangen en een AstraZeneca’s COVID-19 injection inspuiten. Want dat willen ze namelijk ook bij het volk doen. Alleen is De Jonge en Rutte niet als eerste aan de beurt.

https://www.ninefornews.nl/de-jonge-over-coronavaccin-ik-ben-niet-als-eerste-aan-de-beurt/

Alex
Alex
5 maanden geleden

We’re being assured by Pfizer and Moderna that their Covid vaccines are 95% effective and are safe enough to be injected into hundreds of millions of people. Before accepting these extremely consequential claims, let’s look at the actual testing process and results.

https://www.zerohedge.com/medical/vaccines-too-little-too-late

No matter what the consequences are, don’t let them inject you with a bogus vaccine!

Martin van Alderen
Martin van Alderen
5 maanden geleden

Is er überhaupt wel een pandemie geweest? Is er überhaupt wel een Spaanse griep geweest? Wat is er in onze geschiedenis allemaal gelogen?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Martin van Alderen
5 maanden geleden

Mensen zijn vergiftigd. Dat is de oorzaak van zowel de Spaanse griep als alle Corona-epidemieën. Maar dat geldt ook voor HIV, MERS en SARS. Sinds de opkomst van de farmaceutische industrie zijn er veel ziektes die er vroeger niet waren bijv. auto-immuunziektes? inentingen). Het gaat alleen maar om geld en macht! Maar het is nog nooit voorgekomen dat gehele wereld er onder te lijden had. Dat geeft aan dat hier sprake is van een veelomvattende operatie, dat tot in detail is uitgewerkt.

Mensen als Bill Gates, organisaties als het WHO, kun je dan ook niet meer serieus nemen, want zij hebben maar 1 doel. Mensen voor de gek houden en onder valse voorwendsels in te enten, om het uiteindelijke doel; reduceren van de wereldbevolking, te bereiken.

Martin van Alderen
Martin van Alderen
Reactie op  serieuze aangelegenheid
5 maanden geleden

Deze gehele wereld is fake alleen het beleid niet want die pleegt misdrijven bij de vleet.

Willem
Willem
Reactie op  serieuze aangelegenheid
5 maanden geleden

Soms denk ik dat ook idd. Dat mensen nu al als makke schapen zich naar de slachtbank laten leiden. Totaal reddeloos. Hoe kan je familie uberhaupt 2020 gehaald hebben met deze goedgelovige houding om te geloven dat dit beleid helpt. Ze houden niet eens de doden door de maatregelen in de gaten. Ja helaas ken ik er een, maar die hele familie ziet het niet eens, want het is levensgevaarlijk in het ziekenhuis, een fout kuchje en je gaat dood. Haha, tuurlijk.

Alsof je trouwens maatregelen nodig heb. Indien er echt sprake is van een dodelijk virus boven 1%.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
5 maanden geleden

Hoe zit het met het Russische vaccin, 95% werkzaam ? ! spek en bonen !

Ron
Ron
5 maanden geleden

Ondanks beweringen dat de prik 70 procent effectief is – of 90 procent effectief, afhankelijk van de scheefgetrokken dataset die je bekijkt – is AstraZeneca’s COVID-19-injectie, formeel bekend als ChAdOx1, noch veilig, noch effectief.
De medicijngigant “probeerde zijn vroege berichtgeving over de prik te verfraaien” door te beweren dat 90 procent werkzaam was bij een beperkte subgroep van proefpersonen die een “aangepaste” dosis kregen. Deze personen hadden nog niet de “volledige dosis” gekregen, die vier weken later kwam en minder geweldige resultaten opleverde.
Volgens Porges zal ChAdOx1 een CHIMPANSEE virus om een ​​aantal redenen nooit een vergunning krijgen in de Verenigde Staten, misschien wel de meest significante is dat de fundamentele FDA-drempels voor wetenschappelijk bewijs van veiligheid en werkzaamheid niet zijn en ook nooit zullen worden gehaald.Een en ander weerklonk en merkte op dat Moderna zelf in 2017 toegaf dat mRNA-vaccins, het type dat het momenteel ontwikkelt voor COVID-19, “nooit veilig genoeg zullen zijn voor gebruik bij mensen.”

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Ron
5 maanden geleden

Binnenkort staat de AIVD, MID, NCTV of wat voor dienst dan ook voor de deur als je kritiek hebt op dat giftige vaccin. Ook websites als deze zouden weleens kunnen worden aangepakt. Opvallend is dat ‘viruswaarheid’ de laatste dagen niet tot nauwelijks bereikbaar is. Maar hier hebben ook nogal wat DDOS aanvallen plaatsgevonden en dat zal nog wel vaker gebeuren.
Het wordt tijd om de stad vol te hangen met posters!

https://www.xandernieuws.net/algemeen/westerse-inlichtingendiensten-verklaren-oorlog-aan-vrije-media-en-vaccin-critici/

Even een paar zinnen uit bovenstaand artikel:

‘Er gaan zelfs serieuze stemmen op om vaccin critici tot ‘bedreiging voor de nationale veiligheid’ en ‘staatsvijanden’ te bestempelen.’

en..

‘De vele vaccinslachtoffers die worden verwacht, zullen waarschijnlijk allemaal valselijk aan Covid-19 (/20 / 21) worden toegeschreven, zodat het argeloze publiek de ‘noodzaak’ van vaccinaties blijft ondersteunen.

Eerste vaccins eind deze maand goedgekeurd = eerste vrije websites snel offline?’

mike
mike
5 maanden geleden

Dr Roger Hodkinson Addresses The Edmonton Council Chambers
https://youtu.be/QzF8sJPJDPw

Stukje vertaald:
“Er wordt volstrekt ongefundeerde hysterie veroorzaakt door media en politici. Het is schandalig.”
“Dit is de grootste hoax die ooit is opgelegd aan het niets vermoedende publiek.”
“Er kan helemaal niks aan gedaan worden om de verspreiding van dit virus te voorkomen anders dan het beschermen van ouderen. Het is niet veel meer dan een ernstig griepseizoen. Het is geen Ebola. Het is geen SARS. Het zijn politici die doktertje spelen.”
“Er zijn niet meer maatregelen nodig van welke aard ook, anders dan wat er in voorgaande jaren gebeurde, waar wij gewoon thuis bleven als we ziek waren, kippensoep aten, even niet op bezoek gingen bij oma en zelf konden bepalen wanneer wij weer naar ons werk gingen. Er was niemand voor nodig om ons dit te vertellen.”
“Maskers zijn volstrekt nutteloos. Er is geen enkel bewijs dat deze effectief zijn. Papieren en stoffen maskers zijn niks meer dan ‘deugdsignalering’. Ze zijn in de meeste gevallen niet effectief. Het is volstrekt belachelijk.”
“Social Distancing is ook zinloos omdat Covid wordt verspreid door aerosolen die ongeveer 30m afleggen voordat ze landen.”
“Winkelsluitingen hebben vreselijke consequenties. Alles zou morgen weer open moeten.” 
“Over het testen: ik wil benadrukken dat positieve testresultaten voor Covid geen klinische infectie bevestigen. Het drijft alleen de publieke hysterie en het testen moet stoppen! Tenzij je naar het ziekenhuis gaat met een luchtweginfectie.”
“Het enige wat gedaan hoeft worden is het beschermen van zwakkeren door hen elke dag 3000 tot 5000 international units aan vitamine D te geven. Dit is uit ervaring voldoende om de kans op infectie drastisch te verlagen.”
“Ik zou jullie allen eraan willen herinneren dat volgens de eigen statistieken van de provincie slechts 1 op 300.000 mensen onder de 65 jaar eraan overlijd.”
“Jullie moeten jezelf tot de orde roepen. De schaal waarmee jullie op deze situatie reageren, zonder enig bewijs, is volstrekt belachelijk. De consequenties van jullie maatregelen veroorzaakt vele zelfmoorden, faillissementen, verziekte bruiloften, het is simpelweg schandalig.”
“Het is niet meer dan een ernstige griep. Laat dat op je inwerken.”
 “Laat de mensen hun eigen beslissingen nemen.’
“Jullie moeten je niet bemoeien met onze gezondheidszorg.”
“Jullie worden om de tuin geleid door de minister van volksgezondheid.”

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  mike
5 maanden geleden

Dit kun je beter niet naar Hugo en Mark sturen, maar wel naar de andere politici.

x

Check Also

omt

Huisarts: ‘Ik hoop dat we OMT en regering ter verantwoording gaan roepen. Dit mag nooit meer gebeuren’

Eerder dit jaar bleek dat het Duitse ...

pfizer

Pfizer stuurt ‘meest zieke tweet van de 21e eeuw’ de wereld in

Hugo de Jonge, de buikspreekpop van Pfizer, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x