Mens en Dier

Voormalige Pfizer-VP: ‘Vaccins niet nodig, de pandemie is praktisch voorbij’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl farmaceut Pfizer met veel fanfare aankondigde een coronavaccin te hebben dat voor 95 procent effectief is, zegt een voormalige Vice President en hoofdwetenschapper van het bedrijf dat er helemaal geen vaccins nodig zijn om een einde te maken aan de pandemie.

In een recent artikel schrijft Michael Yeadon: “Vaccins zijn absoluut niet nodig om de pandemie uit te doven. Ik heb nog nooit zulke nonsens gehoord over vaccins. Je moet geen mensen vaccineren die niet het risico lopen om ziek te worden. Je moet ook geen plannen maken om miljoenen gezonde mensen een vaccin te geven dat niet uitvoerig is getest.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Yeadon merkt verder op dat coronavirussen niet nieuw zijn. Er zijn ‘er minstens vier die vrij rondwaren in Groot-Brittannië en elders, en die verkoudheid veroorzaken’. En mensen die in het verleden zijn besmet met één van deze virussen, ongeveer 30 procent van de bevolking, hebben immuniteit opgebouwd, ook tegen verwante virussen zoals Sars-CoV-2 (het nieuwe coronavirus).

De coronatest is volgens hem dan ook erg onbetrouwbaar, aangezien mensen die positief testen ook gewoon een verkoudheidsvirus onder de leden kunnen hebben. Al die mensen zijn voor niets in quarantaine gegaan, zegt Yeadon.

Hij schat dat op dit moment ongeveer 65 tot 72 procent van de bevolking immuun is tegen Covid-19. “De pandemie is praktisch voorbij,” concludeert hij. “We moeten per direct terug naar normaal.”

Hoewel we volgens dr. Yeadon groepsimmuniteit hebben bereikt, is in de Verenigde Staten Operation Warp Speed opgestart om alle 328 miljoen Amerikanen het vaccin van Pfizer of andere farmaceuten te geven.

Dit kan niet worden gezien als bewijs dat het vaccin veilig en effectief is

Hoewel er nog nooit een succesvol vaccin is ontwikkeld tegen corona en het normaal gesproken jaren duurt om een veilig vaccin te ontwikkelen, heeft medicijnwaakhond FDA groen licht gegeven voor een spoedprocedure. Dat betekent dat farmaceuten de vaccintests bij dieren mogen overslaan.

Proefpersonen die meededen aan de vaccinonderzoeken kregen last van hoofdpijn, koorts, spierpijn en misselijkheid. De New York Times benadrukte dat Pfizer in een persbericht heeft beweerd dat zijn vaccin meer dan 90 procent effectief is, niet in een medisch tijdschrift. Dit kan dus niet worden gezien als bewijs dat het vaccin veilig en effectief is, aldus de krant.

Tijdens een onderzoek naar griepvaccins bij 65-plussers kreeg ongeveer 1 procent van de proefpersonen last van ernstige bijwerkingen. Als dat bij het coronavaccin ook het geval is in dezelfde leeftijdscategorie (54 miljoen mensen), zullen alleen al 540.000 Amerikanen medische zorg nodig hebben nadat ze het vaccin hebben gekregen.

22 procent

Het lijkt erop dat Groot-Brittannië zich al voorbereidt op een groot aantal bijwerkingen als gevolg van de vaccinatiecampagne. De Britse gezondheidsautoriteit MHRA is namelijk op zoek naar een ‘softwaretool die het grote aantal bijwerkingen dat verwacht wordt als gevolg van het Covid-19-vaccin kan verwerken’.

Uit een recente peiling blijkt dat slechts 22 procent van de Amerikanen het vaccin gelijk zal nemen zodra het beschikbaar is.

“Voorstellen om de hele bevolking in te enten zijn niet alleen volstrekt onnodig, maar zelfs illegaal als mensen op de één of andere manier worden gedwongen,” zei Yeadon nog.

[LifeSite]

4.7 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Neen, de pandemie is nog lang niet voorbij.
Er is maar één uitweg: iedereen aan de vaccinatie, aldus Herr De Junge alias herr Mengele.

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Maar Rutte & de Jonge blijven gewoon doorgaan met hun achterlijke en criminele beleid van intimidatie.

Reverse
Reverse
3 jaren geleden
Pipojipo
Pipojipo
3 jaren geleden

Het enige wat helpt is massaal in opstand komen en de boel plat leggen. Want uit zichzelf zullen Rutte en de Jonge er niet mee stoppen.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x