Homepagina » Mens en Dier » Voormalige Pfizer-VP: ‘Vaccins niet nodig, de pandemie is praktisch voorbij’
pfizer
Foto: CC0

Voormalige Pfizer-VP: ‘Vaccins niet nodig, de pandemie is praktisch voorbij’

Terwijl farmaceut Pfizer met veel fanfare aankondigde een coronavaccin te hebben dat voor 95 procent effectief is, zegt een voormalige Vice President en hoofdwetenschapper van het bedrijf dat er helemaal geen vaccins nodig zijn om een einde te maken aan de pandemie.

In een recent artikel schrijft Michael Yeadon: “Vaccins zijn absoluut niet nodig om de pandemie uit te doven. Ik heb nog nooit zulke nonsens gehoord over vaccins. Je moet geen mensen vaccineren die niet het risico lopen om ziek te worden. Je moet ook geen plannen maken om miljoenen gezonde mensen een vaccin te geven dat niet uitvoerig is getest.”

Yeadon merkt verder op dat coronavirussen niet nieuw zijn. Er zijn ‘er minstens vier die vrij rondwaren in Groot-Brittannië en elders, en die verkoudheid veroorzaken’. En mensen die in het verleden zijn besmet met één van deze virussen, ongeveer 30 procent van de bevolking, hebben immuniteit opgebouwd, ook tegen verwante virussen zoals Sars-CoV-2 (het nieuwe coronavirus).

De coronatest is volgens hem dan ook erg onbetrouwbaar, aangezien mensen die positief testen ook gewoon een verkoudheidsvirus onder de leden kunnen hebben. Al die mensen zijn voor niets in quarantaine gegaan, zegt Yeadon.

Hij schat dat op dit moment ongeveer 65 tot 72 procent van de bevolking immuun is tegen Covid-19. “De pandemie is praktisch voorbij,” concludeert hij. “We moeten per direct terug naar normaal.”

Hoewel we volgens dr. Yeadon groepsimmuniteit hebben bereikt, is in de Verenigde Staten Operation Warp Speed opgestart om alle 328 miljoen Amerikanen het vaccin van Pfizer of andere farmaceuten te geven.

Dit kan niet worden gezien als bewijs dat het vaccin veilig en effectief is

Hoewel er nog nooit een succesvol vaccin is ontwikkeld tegen corona en het normaal gesproken jaren duurt om een veilig vaccin te ontwikkelen, heeft medicijnwaakhond FDA groen licht gegeven voor een spoedprocedure. Dat betekent dat farmaceuten de vaccintests bij dieren mogen overslaan.

Proefpersonen die meededen aan de vaccinonderzoeken kregen last van hoofdpijn, koorts, spierpijn en misselijkheid. De New York Times benadrukte dat Pfizer in een persbericht heeft beweerd dat zijn vaccin meer dan 90 procent effectief is, niet in een medisch tijdschrift. Dit kan dus niet worden gezien als bewijs dat het vaccin veilig en effectief is, aldus de krant.

Tijdens een onderzoek naar griepvaccins bij 65-plussers kreeg ongeveer 1 procent van de proefpersonen last van ernstige bijwerkingen. Als dat bij het coronavaccin ook het geval is in dezelfde leeftijdscategorie (54 miljoen mensen), zullen alleen al 540.000 Amerikanen medische zorg nodig hebben nadat ze het vaccin hebben gekregen.

22 procent

Het lijkt erop dat Groot-Brittannië zich al voorbereidt op een groot aantal bijwerkingen als gevolg van de vaccinatiecampagne. De Britse gezondheidsautoriteit MHRA is namelijk op zoek naar een ‘softwaretool die het grote aantal bijwerkingen dat verwacht wordt als gevolg van het Covid-19-vaccin kan verwerken’.

Uit een recente peiling blijkt dat slechts 22 procent van de Amerikanen het vaccin gelijk zal nemen zodra het beschikbaar is.

“Voorstellen om de hele bevolking in te enten zijn niet alleen volstrekt onnodig, maar zelfs illegaal als mensen op de één of andere manier worden gedwongen,” zei Yeadon nog.

[LifeSite]
4.7 59 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
10 maanden geleden

Neen, de pandemie is nog lang niet voorbij.
Er is maar één uitweg: iedereen aan de vaccinatie, aldus Herr De Junge alias herr Mengele.

Petrus
Petrus
10 maanden geleden

Maar Rutte & de Jonge blijven gewoon doorgaan met hun achterlijke en criminele beleid van intimidatie.

Reverse
Reverse
10 maanden geleden
Pipojipo
Pipojipo
10 maanden geleden

Het enige wat helpt is massaal in opstand komen en de boel plat leggen. Want uit zichzelf zullen Rutte en de Jonge er niet mee stoppen.

x

Check Also

corona

Kabinet zinspeelt op strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden: ‘Waar zijn we mee bezig?!’

Het kabinet gaat zich beraden op nieuwe ...

document

In dit document van de Europese Commissie uit 2018 wordt al gesproken over een Europees vaccinatiebewijs

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x