Spiritueel

Zangkunsten 9-jarige Amira geven inzicht in vorige levens

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De auditie van de 9-jarige Amira in Holland’s Got Talent verpletterde niet alleen de jury. Na de uitzending waren miljoenen anderen wereldwijd in de ban van de prestatie die ze neerzette.

Het filmpje waarin het meisje de aria ‘O mio babbino caro’ brengt, is wereldwijd al miljoenen keren bekeken, en dat aantal groeit nog elke dag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Amira vertelt dat ze zichzelf heeft leren zingen via YouTube. De jury was zo onder de indruk van haar optreden dat ze een golden ticket kreeg en meteen door mocht naar de liveshows van het programma.

André Rieu

De jonge ‘operazangeres’ mag samen met haar twee jaar oudere broer Vincent, die viool speelt, optreden met André Rieu. De violist nodigde broer en zus Willighagen uit in de talkshow RTL Late Night.

Amira roept al herinneringen op aan Susan Boyle, de Schotse zangeres die in 2009 doorbrak in het programma Britain’s Got Talent. Nationale en internationale media hebben inmiddels aandacht besteed aan het Nederlandse meisje.

Oude ziel

Jurylid Gordon zei in het programma, na het horen van de operastem van Amira, dat ze een oude ziel heeft. Amira weet wat hij daarmee bedoelde. “Hij noemde Maria Callas, dat ik iets van haar in mij heb,” zei Amira. “Dat is heel erg mooi dat hij dat zegt. Normaal zegt hij niet van zulke dingen.”

“Ik heb geen zangles gehad, ik luister en deed het gewoon,” aldus Amira na afloop van haar optreden. “Het heeft niet met je keel te maken, maar ook met je buik, en een beetje de rillingen enzo. Ik heb het gewoon nagezongen van het YouTube-filmpje.”

Hoe kan een 9-jarige meisje al zo mooi zingen als Callas? Waarom zingt ze speciaal dit operalied? Was Amira in haar vorige leven Maria Callas?

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andre
Andre
10 jaren geleden

Amira…je hutselt de letters door elkaar en inderdaad… je hebt Maria

SytseFlyge
SytseFlyge
10 jaren geleden

Na het lezen van de titel en daarna het stuk vraag ik me nog steeds af hoe haar zangkunsten nou inzicht hebben gegeven in vorige levens.

Wel een mooi stuk hoor. Voor op Shownieuws.

kenn
kenn
10 jaren geleden

Amira is een arabische naam ,betekent prinses in het nederlands.

sander
sander
10 jaren geleden

Wat.. kom op zeg, het niveau daalt hier met de dag. Kan niemand meer aanleg/gave voor een bepaald iets hebben? Zijn de mensen tegenwoordig zo slecht dat ze niet uit zichzelf aanleg/gave voor een bepaald iets (in dit geval zang) kunnen hebben?

Dat slaat werkelijk waar nergens op. Dit meisje kan gewoon goed zingen, punt.

”Hoe kan een 9-jarige meisje al zo mooi zingen als Callas?”
Zo werkt de wereld, je kan iets of je kan iets niet. Punt.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x