BuitenlandGreat Reset

Great Reset: ‘Ze willen een onderklasse van ons maken en niemand komt hiertegen in verzet’

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse politiek commentator en beleidsadviseur Calvin Robinson zei op de Britse nieuwszender GB News dat hij zich zorgen maakt over Build Back Better, ‘dat onderdeel is van de Great Reset’. Hij vindt deze slogan ‘misselijkmakend’ en ‘sinister’.

“Alle wereldleiders zeggen nu: laten we beter terugbouwen. Wat houdt ‘beter’ in? Het is een subjectieve term. En door wie zijn ze gekozen om dingen beter te maken, op hun manier?” vroeg Robinson. “Niet door ons.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij roept op tot een open en eerlijk gesprek over de Great Reset.


Excuus

Ze gebruiken deze pandemie als excuus om een kapitalistisch-communistisch systeem in te voeren, benadrukte hij.

“Al die leiders ontmoeten elkaar in Davos. Ze ontmoeten elkaar op het World Economic Forum en bespreken daar hoe ze tot de elite kunnen blijven behoren, terwijl ze van de rest van ons een onderklasse maken. Dat is wat we nu zien gebeuren, en niemand komt hiertegen in verzet,” aldus Robinson.

4.7 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Deze uitspraken van Calvin Robinson zouden breeduit op de BBC vertoond moeten worden. Ik denk zomaar dat het merendeel van de Britten, net zoals de meeste Nederlanders nog steeds naar de NPO kijken, niet en masse naar deze zender GB News kijken. Ik hoop van harte dat ik het verkeerd heb.
Hij heeft uiteraard 100% gelijk met zijn beweringen. Satanisten hebben namelijk TOCH nog een bepaalde erecode en die zegt: je moet duidelijk aangeven wat je van plan bent.
Dat DOEN zij ook. Alleen zijn die plannen zo krankzinnig, dat het merendeel van de mensheid ze simpelweg niet KAN geloven.
Calvin praat over het creëren van een onderklasse. Dat is natuurlijk nadat het grootste deel van de wereldbevolking is weggevaagd. Ik vind het woord onderklasse nog veel te eufemistisch. Ik zou liever praten over een “slavenklasse”. Iedereen weet wat het woord slaaf inhoudt. Je bent bezit van een ander in de ruimste zin van het woord.
ZELF bezit je absoluut helemaal niets. Vroeger (trouwens in bepaalde delen van de wereld nog steeds) was een slaaf ook bezit en moest precies doen wat hem of haar werd opgedragen). Vreselijk…. maar de slaaf had in ieder geval nog zijn of haar eigen geest. DAT konden de slavenhouders niet afpakken.
NU, met de huidige technieken, is dat ook geen probleem meer. Ze kunnen nu niet alleen het lichaam, maar ook de geest van de slaaf bezitten. Wat een horror!
Eén ding staat voor mij (en mijn man natuurlijk) als een paal boven water: wij zullen NOOIT de slaaf van wie dan ook worden.
TOCH vind ik het hartstikke goed, dat er nu wel steeds meer aandacht voor dit duistere toekomstbeeld (WEL de zeer nabije toekomst) is. Hoe meer hoe beter.
Nog even terugkomend op dat filmpje van de rijksoverheid wat betreft de “vaccinatie” van jongeren: Ik heb net nog even de filmpjes bekeken. ALS jongeren dit over de streep trekken, dan kan dat alleen betekenen, dat ze door indoctrinatie al niet eens meer zelfstandig kunnen nadenken. Dat vermogen is er dan de afgelopen jaren op de school al uitgehaald.
En ALS ze dan zo nodig een propagandafilmpje willen maken… dan had ik in ieder geval gezorgd voor wat gezonder uitziende mensen. Dit leek meer een filmpje om reclame te maken voor obesitas.
Waarschijnlijk waren er zeer moeilijk GGD-artsen te vinden om deze “show” op te voeren.

Ruud
Ruud
2 jaren geleden

Het is schrikbarend als ik om mij heen kijk en jongeren hoor praten over bv de QR code.
Triest onze jongeren snappen helemaal niet wat er echt aan de hand is.
Alleen aan uitgaan en stappen denken ze daarvoor zijn ze zelfs bereid om meerdere spuiten te nemen.
Het gaat straks doden regenen.
Al deze meelopers zullen een heel hoge tol betalen.
Allemaal onder het mom van deze geplande Nep Virus Plandamie.

Ruud
Ruud
2 jaren geleden

Het is heel triest maar misschien moet het doden gaan regenen misschien dat de mensen san eens WAKKER worden dat deze MRNA Spuiten een doel hebben!!
Depopulatie Wereldbevolkingen.
Covid 19 us een Agenda geen Virus!!!
De WHO/WEF/NWO
Elite wil de Wereldbevolking Reduceren en onder TOTALE CONTROLE brengen!!
En de Schapen slapen na 2 jaar nog steeds!!
Ik kan wel janken hoeveel mensen compleet hun verstand zijn verloren en zich hebben laten chanteren.

Geert-Jan
Geert-Jan
2 jaren geleden

Slavernij maatschappij
Mischien wordt het tijd dat Mozes weer komt opdagen ??

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x