Homepagina » Binnenland » Den Haag dichtgezet met grote legervoertuigen: ‘Het blijft een bizar gezicht’
den haag
Foto: Legertrucks in Den Haag (Defensie CC0 1.0)

Den Haag dichtgezet met grote legervoertuigen: ‘Het blijft een bizar gezicht’

Boeren uit het hele land hebben zich vanochtend verzameld in Den Haag om te demonstreren tegen het stikstofbeleid van het kabinet en de bijbehorende uitkoopregeling. Vanochtend vroeg kwamen de eerste trekkers aan in de binnenstad. Er is zeer veel politie aanwezig en ook is de weg naar de binnenstad van Den Haag afgesloten met grote legervoertuigen. Op de Korte Voorhout staat zelfs een waterkanon paraat.


De boeren willen een noodkreet over hun toekomst overhandigen aan koning Willem-Alexander. Een delegatie zal later een brief aan de directeur van het Kabinet van de Koning overhandigen. De boeren wilden in eerste instantie demonstreren bij Paleis Huis ten Bosch, maar dat werd door de gemeente verboden.

Aan de trekkers hangen borden met teksten als ‘Don’t f*ck with the farmer’ en ‘Wij zijn ongewenst’. Ook hebben veel boeren een omgekeerde Nederlandse vlag aan hun trekker hangen.

Sluipmoord op boeren

De boeren worden langzaam maar zeker weggepest. Eurocommissaris Frans Timmermans sprak enkele dagen geleden dreigende taal. Hij zei dat het niks wordt met de Green Deal, het grote Europese klimaatplan, als boeren ‘onvoldoende vergroenen’.

Jan Cees Vogelaar, kandidaat-Kamerlid voor FvD, twittert: “Mooi dat er zoveel boeren zijn gekomen naar de Koekamp in Den Haag. Triest dat het moet omdat politiek Den Haag en de ‘groene graaiers’ de sluipmoord op boeren niet stoppen.”

Premier Rutte liet zich eerder dit jaar tussen neus en lippen ontvallen wat Den Haag echt van plan is. “Als je huizen bouwt in een stad, dat zijn ze hier aan het doen… Als je een paar weilanden leegtrekt en je zet daar huizen neer, dat is veel makkelijker dan in een stad bouwen,” zei hij in het bijzijn van de pers.

Als de boeren zich hiertegen verzetten en in Den Haag willen demonstreren, dan staan iedere keer de legervoertuigen en waterkanonnen klaar. Zelfs de journalisten verbazen zich hierover. “Het blijft een bizar gezicht,” reageert AD-verslaggever Lex de Jonge.

4.7 30 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
5 maanden geleden

17 maart 2021

Ali
Ali
Reactie op  wolfje168
5 maanden geleden

Als je daar nog in gelooft, word nou alstjeblieft wakker…

Bricks
Bricks
Reactie op  wolfje168
5 maanden geleden

Stemmen = instemmen met wat ze doen volgens hun. eter als er juist niemand meer gaat stemmen.
https://www.youtube.com/watch?v=xEhAvSFnCwQ

Erik
Erik
5 maanden geleden

Het leger is ter bescherming van de burger, hoezo is nederland een k*t land geworden

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Erik
5 maanden geleden

Deze opmerking hoor ik hier veel, blijkbaar denken veel mensen dat.
Politie en leger zijn er om de staat te beschermen, dus de koning en de regering, meer niet. Daar leggen militairen ook de eed of belofte op af.
Er zijn maar weinig landen in de wereld waar de bevolking beschermd wordt door een gewapende macht. De staat wordt beschermd tegen gevaren van buitenaf, maar ook tegen het eigen volk als dat moet.
Het ligt aan de ethiek van de militair/agent of ze ook daadwerkelijk tegen het eigen volk zullen gaan optreden. Ik denk dat een groot deel dat helaas wel zal doen, maar zeker niet iedereen.
Dit is al duizenden jaren zo geweest. Het volk is er in feite alleen voor arbeid en belastingen. Ze lopen zonder blikken of blozen gewoon over je heen.

Realistic
Realistic
Reactie op  Bas Norden
5 maanden geleden

Wij,het volk,zijn de staat.

Onnavolgbare reptielenbreinkronkels
Onnavolgbare reptielenbreinkronkels
Reactie op  Erik
5 maanden geleden

Voor de bescherming van burgers? Ik betwijfel het. Het is algemeen bekend en erkend dat het mondkapje de burger niet beschermt en toch zou het leger ingezet kunnen worden tegen “terroristische” burgers, die hun medeburgers zogenaamd in gevaar brengen, omdat die “terroristen” geen mondkapje willen dragen.
Toppunt van logica.
Demonisch overschaduwde regenten hoeven zich nooit te verontschuldigen of te rechtvaardigen. Zij kunnen lachend met je doen, wat zij willen.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Onnavolgbare reptielenbreinkronkels
5 maanden geleden

Huh,” Het is algemeen bekend en erkend dat het mondkapje de burger niet beschermd”. Nee precies, maar zo is het ook duidelijk geworden dat afstand houden belangrijk is als je even buiten bent geweest. Je dan zou ik ten alle tijden mijn handen wassen met dit virus. Het voorkomt namelijk dat je een ander kan besmetten terwijl je zelf misschien nog niet in de gaten had dat je al besmet was. Zo besmettelijk is covid-19 namelijk. En weet je wat? Ik heb er soms ook moeite mee om alle regels na te leven. Het valt soms ook niet mee natuurlijk maar we moeten het er wel mee doen. Zo moet ik het bijvoorbeeld doen met een groep mensen die vinden dat het allemaal wel meevalt. Het liefst morgen alweer open willen gaan met hun horeca en begrijpelijk, maar als zij nou ook eens gaan beseffen dat het virus daar wel weer raad mee weet, een volgende keer nog harder toe kan slaan. Ja het aantal lock downs stapelt zich vanzelf zo wel weer op. Ja dan zijn we in 2022 nog steeds bezig om het virus van ons af te schudden. Op die fiets kunnen we ons dan gaan opmaken voor een volgende lock down.

Openjeogen
Openjeogen
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Vreemd, ik ken 11 mensen met kanker en geen een persoon met corona, door mijn werk ken ik ontzettend veel mensen. Monsanto, Roundop en chemtrails zijn wel toegestaan en handen wassen en afstand deed ik voor de crisis al. Ook op mijn werk, maar dat was niet gewenst, ik moest niet zo zeuren als iemand in mijn nek stond te proesten en te hoesten. De doden die vallen door de corona honger in de andere landen is hartverscheurend, het brood uit de mond van de horeca, maar je mag wel opgepropt in een vliegtuig zitten of in de bus. Dat dit heel ergens anders omgaat is de meeste mensen wel duidelijk, maar nog niet iedereen kan het zien. Je ziet het pas als je het doorhebt., J. Kruijf, RIP.

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Jij bent al niet meer te redden.

Ali
Ali
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Er bestaat geen virus zolang je niet ingespoten word met een stof waarvan het lichaam denkt, dit moet er uit en dat die iets gaat ontwikkelen om het te neutraliseren.
Dat de stof voor het neutraliseren dan voor het lichaam desatreus lijkt te zijn, word der halve maar even niet genoemd.
Het lichaam kan zichzelf helen, maar ook kapot maken.

Het is gewoon uitzoeken mensen, en dan een conclusie trekken, heel simpel….
oh wacht!!

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Erik
5 maanden geleden

Ja als je het zo bekijkt. Maar als je dan bedenkt dat er in die legertruck geen nazi’s zitten die elk moment je vader, of grootvader komen ophalen, omdat ze ergens in het nazi rijk verplicht te werk moesten worden gesteld. Arbeitseinsatz noemde ze dat destijds, ja dan valt het dus weer reuze mee als je gewoon een paar legertrucks ziet staan. En zo werd mijn opa toen destijds te werk gesteld in Großdeutschland. Zo werd hij eerst op transport gezet naar Bochum. Daarna Munchen en uiteindelijk naar Dunaburg. We weten dit omdat hij toen nog een kistje heeft meegekregen die Russische krijgsgevangen hem hadden geschonken. Mijn opa werd daar in Dunaburg goed behandeld en dat gold voor de meeste Nederlanders wel, zo lang je maar niet liet weten dat je tegen ze was. Ja de nazi’s zagen de Nederlanders des te meer ook als halve broeders. Het merendeel was blond en had dan ook blauwe ogen, het ideale beeld volgens Hitler. We hoorden volgens Hitler en zijn handlangers er dan ook wel een beetje bij. En voor de rest was het luisteren wat Der Führer te vertellen had natuurlijk. Deed je dat niet, dan hoorde je vast en zeker bij het andere kamp. Dan werd je op zijn slechts afgevuurd. Maar goed, de meeste Nederlanders moesten het daar mee doen. Ook mijn opa. En omdat hij uit Nederland kwam mocht hij in Dunaburg pakketten naar zijn familie sturen. De brieven die hij schreef werden dan weliswaar gecontroleerd, dan stond er een stempel op met de tekst geöffnet, terwijl hij ook voedsel mocht versturen naar zijn gezin in Nederland. Naar zijn vrouw en drie dochters. Ja qua voedsel kwamen ze daar in Dunaburg kennelijk niet te kort behalve als je dan Russisch krijgsgevangen was. Die zaten er ook. En als je toevallig dat was, dan was je aan de beurt. Dan was je een Untermensch, een communist. Mijn opa had daar schijt aan en deelde in zijn tijd dat hij in Dunaburg verplicht moest werken voedsel uit aan de die zogenaamde untermenschen waarvan de meesten al vel over bot waren. Ze werden uitgehongerd. Hoeveel Russische krijgsgevangen mijn opa precies in leven wist te houden, nou ja, daar zijn niet exact de cijfers van bekend, maar hij deed het mooi wel. Het cadeau wat deze mensen terug gaven ziet er ook heel simpel uit. Het is gewoon een kistje. Op de onderkant van dat kistje staat dan un het duits geschreven nach, en 8 inch en 9 inch. En bovenop staat dan de tekst Dunaburg 1943 Holland met een hartje. Dat hartje lijkt dan weer gemaakt van stro net als de versiersels aan de zijkanten. En welke handige harrie dan zo slim is geweest om zoiets te maken, Joost mag het weten? Maar het staat er wel. Niet om dat het veel zou kunnen opleveren. Nee integendeel, het verhaal er achter is natuurlijk voor ons veel belangrijker dat we zoiets nooit weg zullen doen. Maar goed, terug naar de afbeelding van een legertruck. Ik kan er alleen maar om lachen als ik dit voorbij zie komen. Fijne dag allemaal. Achter de pc bijvoorbeeld met misschien wel een lekker bak koffie er bij. Het beste allemaal.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Nou dat is dan alvast een stem tegen zonder antwoord. En dat mag en is prima. Hopelijk heb je voor de rest de tekst wel goed tot je laten doordringen. Besef je nu en dan ook des te meer waar je zelf precies in dit verhaal had kunnen zijn, of staan. Groeten Gezinusk.

Saskia
Saskia
Reactie op  Erik
5 maanden geleden

Degenen die een duimpje omlaag gegeven hebben, vinden dus dat het leger NIET voor de burger is en dat Nederland een fijn land is. Het is maar wat je lekker vindt he, gevangen leven zonder rechten en een leger die tegen jou is, of gewoon normaal leven. Je kunt hier niet anders uit concluderen dat deze mensen niet meer logisch kunnen nadenken en gebrainwashed zijn. Geen enkel levend wezen wil namelijk van zijn vrijheid en voeding beroofd worden.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Saskia
5 maanden geleden

Nee dat was toen kennelijk ook het idee van mij opa. Toen hij verplicht naar Dunaburg werd verplaatst omdat de nazi’s dat wilden. Hij daar mensen tegenkwam die als een untermensh werden behandeld. Russische soldaten in dit geval die vanwege honger zaten weg te creperen. En mijn opa wilde daar wat aan doen tegen de regels van de nazi’s in. Helaas heeft hij nooit de fijne details willen vertellen. Achteraf beschouwd misschien maar beter ook. Ik wil er verder ook geen voorstelling bij maken. Wat alleen nog rest is dat kistje. Of noem het maar een soort van opbergdoos. Ja dat heeft hij dan nog meegekregen van Russische krijgsgevangen. Misschien is het ook wel een goed idee om daar eens een keer een foto van te maken. Voordat er straks weer allemaal wilde verhalen over mij rond gaan. Dat ik bijvoorbeeld maar wat zit te zwammen. Of er de kans bestaat dat ik straks ook onder een nieuw soort van conspiracy ga vallen, maar dat is dus niet het geval. Wat ik namelijk verteld heb heeft plaats gevonden.

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Mijn vader moest er met 16 jaar ook heen. Maar praatte er niet vaak over. Zei alleen dat je het er wel goed had als je deed wat je werd opgedragen. Teveel leed gezien denk ik. Mijn vader leeft niet meer( god zij dank hoeven mijn ouders deze idioterie niet meer mee te maken) maar hij had het nu vreselijk moeilijk gehad met al die toestanden. Keihard gewerkt om dit land weer op te bouwen en daarna eigenlijk gewoon door de overheid vergeten. Het erge is nog dat ze vertrouwen hebben gehad in de PVDA…….de VVD hadden ze toen al geen goed woord voor over.
Nooit meer zeiden ze….maar het gaat weer aardig dezelfde kant op.

salvar
salvar
Reactie op  Erik
5 maanden geleden

wil je zeggen dat het nu fijn is hier???

Herman R Schippers
Herman R Schippers
5 maanden geleden

We zitten in n gevangenis...!

Saskia
Saskia
Reactie op  Herman R Schippers
5 maanden geleden

Straf voor het mens zijn. De zelfbenoemde alpha leeuw zegt tegen de andere leeuwen dat ze niet mogen jagen voor voedsel. De domme leeuwen sterven vrijwillig van ellende en gezonde leeuwen verstoten de alpha leeuw. Je kunt niet iemand verbieden om zijn broodwinst op te geven.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Saskia
5 maanden geleden

Nee dat is waar. We kunnen helaas leeuwen nog steeds niet duidelijk maken dat ze dit moeten doen. Dat is de realiteit en moeten we het mee doen. Zo lang deze leeuw maar per ongeluk mijn lieve gnoe niet aanvalt natuurlijk. Mijn gnoe loopt misschien en voor het moment wel rond op een savanne in Afrika, en dan bestaat er een kans dat hij morgen door een leeuw word gepakt. Ja Bambi leek niet snel genoeg te zijn maar dit is hoe de natuur werkt. Bovendien moest de leeuw eten want anders sterven die weer uit. Ik vraag me soms ook af waarom ik vegetariër ben geworden? En ik begrijp je boodschap verder wel, althans dat denk ik dan misschien? Maar de natuur zit nou eenmaal zo in elkaar. Je kunt morgen ook nog steeds geen leeuw op anderhalve meter afstand naar de supermarkt sturen bijvoorbeeld. Nee dat gaat nog even duren. Hoe vrolijk ze er ook uit zien. Wat dat aangaat hebben de mensen het al iets beter geregeld. En dat onderwerp gaat dan over huisvesting, werk, maar de meeste mensen bijten hun kinderen niet dood omdat ze weer een keertje willen paren met hun partner. Technisch gesproken zagen de leeuwen het verschil nog niet tussen het een en het ander. En ik hou ook enorm veel van dieren maar het zijn geen mensen. Op de vraag, dat we beter om zouden moeten gaan met dieren, ja daar ben ik dan ook wel weer een grootvoorstander van. In dat geval kan er veel beter maar dat is weer een andere discussie.

mee 2
mee 2
5 maanden geleden

Frans Timmermans= terrorist NR 1
vraag me af of ze in Journaal ook zullen zien
legertrucks ?

karton
karton
5 maanden geleden

Hopelijk stelt het NL-“leger” zich binnen niet al te lange tijd óók strijdvaardig op tegen de Haagse dictatuur; of is het “leger” al zodanig door de dictators ingekapseld dat het “leger” zich tegen de eigen bevolking keert ?

Rob
Rob
Reactie op  karton
5 maanden geleden

Nederland is lid van de NAVO. Over de NAVO is al gezegd dat het het privé leger is van de Rothschilds. En de militairen maar geloven dat ze voor landsbelang staan. Nope, ze vechten mee in het belang van de globalistische agenda en dus ook tegen eigen bevolking.

Ana
Ana
5 maanden geleden

Blijkbaar is de pot met overheidsgeld (allemaal van ons geconfisqueerd, want zelf verdienen ze helemaal niets) zo vol, dat ze enorm veel uit kunnen geven om de Nederlandse bevolking die het geld voor hen verdient, tegen te werken, zodat ze hun onzinnige op onwaarheden gebaseerde beleid door kunnen voeren. Ze besteden echter niets aan het werkelijke probleem, de open grenzen en de gevolgen daarvan.

Just me
Just me
5 maanden geleden

En als dit niet werkt gewoon de stukken land die ze willen inpikken bezet houden.iig geen vrachtwagens met materiaal erop laten komen.

Laura
Laura
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

De reden dat de boeren nu zo weggepest worden heeft niet zozeer met stikstof te maken, ze willen het boerenland veranderen in een metropool verlengstuk waaronder huizen,flats enzovoorts!

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Laura
5 maanden geleden

Klopt, de Jonge zei het al. Binnen een jaar komen er 1 miljoen nieuwe bewoners, helaas zei hij niet wat voor mensen dat waren of waar ze vandaan kwamen. Dat zijn er nogal wat!

Laura
Laura
Reactie op  Bas Norden
5 maanden geleden

Het is nu namelijk trendy om te zeggen dat er momenteel een groot gebrek is aan woningvoorzieningen en dat er te weinig wordt gebouwd in Nederland, zoals laatst het geval was tijdens een praatprogramma op de NPO. Waar dit naartoe leidt kun je misschien wel raden.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Laura
5 maanden geleden

Al dat land wordt bouwgrond voor Afrikanen.
Nederlanders komen pas op de tweede plaats, maar dat wilde zij toch ook al die jaren.
Zwart = Goed
Wit = slecht

Atma
Atma
Reactie op  Laura
5 maanden geleden

Yep en vergeet de massa immigratie /marrakech2.0 pact niet!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Laura
5 maanden geleden

Getto’s zul je bedoelen, vol geramt met van die heerlijke stemrechtige vluchtelingen die opgedragen zijn op de vvd te stemmen wat ze ook zullen doen omdat ze gratis kost en inwoning van ze krijgen.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Laura
5 maanden geleden

Tri-state City. Plannetje van VNO-NVW.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Laura
5 maanden geleden

Dat denk ik ook Laura. Het probleem met Nederland is dat we maar klein behuisd zijn. De ruimte die we hebben is niet groot. Misschien wel de reden dat ze destijds al veel boeren naar Canada hebben laten vertrekken? Ik ben overigens geen boer, laat staan dat ik mensen ken die een boerenbedrijf hebben. Ik speculeer dan ook maar een beetje maar zag al wel in dat vechten voor de rest geen enkele zin heeft. Dat de boeren boos zijn hebben ze wel een gegronde reden voor. Ze werden namelijk met allerlei spartaanse regels al een tijd weggepest. Als ik er tussen zat zou ik er waarschijnlijk ook voor staan, maar niet op een platte kar om mijn frustraties te uiten. Nee dan moet je uiteindelijk toch om de tafel gaan zitten met zijn allen. En zou de regering duidelijker moeten zijn richting de boeren van wat dan nog wel mag, of niet. Ook op dit gebied zien we geloof ik dat de boeren meer bezig zijn om te registreren van wat ze vandaag de dag allemaal hebben gedaan, dan dat ze prettig verder konden boeren. Het pest gehalte vanuit Den Haag was in ieder geval zo groot dat de boeren voor de zoveelste keer richting Den Haag wilde trekken, en ik vermoed dat het niet bij deze ene keer blijft. Die staan er morgen gewoon weer als het niet anders kan, omdat ze hun zaak overeind willen houden natuurlijk. Maar goed en zoals ik al zij, ik ben niet volledig geïnformeerd. Minister Schouten gaat hier uiteindelijk over. Onlangs vertelde ze nog dat ze was opgegroeid op een boerderij. Dat heb ik dan nog wel meegekregen. Ergens hoop je dan ook dat ze de boeren een keer gaat begrijpen. Ik wens haar veel sterkte toe als ik naar de waslijst van klachten van de boeren kijk. En laat voor de rest de mariniers maar thuis. Die hebben we in dit geval niet nodig. Dit onderwerp kan dan ook gewoon uitgepraat worden om een tafel. Ik wens tot slot iedereen sterkte toe met de situatie.

Feng Chsang (95 jaar oud)
Feng Chsang (95 jaar oud)
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Ga eens naar Blue Tiger Studio – YouTube kijken, misschien wordt je daar wakker

Rene
Rene
Reactie op  Laura
5 maanden geleden

idd en erg handig die natura 2000 gebieden die ze ernaast potten…dan schermen met natuur en stickstof enz enz en als ze 1-maal de boeren uitkopen, doen ze dat makkelijk met belastinggelden, ze kunnen dus kopen wat ze willen en stickstoffen/Co2 laten verdwijnen als sneeuw voor de zon als het hun uitkomt, immers wie schrijft die blijft en zij schrijven de regels/wetten… veels te veel macht naar hun en steeds minder voor het volk, terwijl het juist andersom moet zijn, politiek, verdeel en heers.

Casper
Casper
5 maanden geleden
Gerard
Gerard
5 maanden geleden

De boeren hebben het grootste recht tot demonstreren! De afgelopen 30 jaar zijn keer op keer de voorwaarden om een boerenbedrijf te kunnen exploteren gewijzigd. De schulden zijn bij velen torenhoog, om maar aan de Europese en Haagse eisen te kunnen voldoen. Nu weer stikstof, pfas en CO2 eisen. Het water staat velen tot aan de lippen. Natuurlijk demonstreren ze! Regering luister naar onze boeren, kom met een lange termijn planning en handhaaf die. Dan ontstaat er rust en perspectief.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Gerard
5 maanden geleden

Nee Gerard, dit is waar het om gaat:

https://www.tristatecity.nl/

30 miljoen inwoners in NL. Daarom moeten de boeren weg.

https://www.burgerfront.nl/dit-is-waarom-de-boeren-worden-aangepakt-tristatecity/

Democratie bestaat niet
Democratie bestaat niet
Reactie op  Veterans_Resistance
5 maanden geleden

Ik heb ergens gelezen, dat het allemaal in te zien is bij het Centraal Planbureau.
Denk ook eens aan de fantasieën betreffende de smartcity. 1+1=2. Het is geen complotdenken van mij en zelfs niet hun complotdenken. Zij vinden het vanzelfsprekend en nog vanzelfsprekender dat zij die plannen maakten zonder ons.
Maar maak dat een herkauwer van het NOS-journaal maar eens wijs.

Ana
Ana
Reactie op  Democratie bestaat niet
5 maanden geleden

Het is belangrijker wat ze niet communiceren naar ons dan dat ze wel zeggen! En daar is de media een onderdeel in. Ze regelen alles naar hun wensen, zonder het volk te informeren of te consulteren, maar met het geld van het volk!

Manja
Manja
5 maanden geleden

De linkse BBB globalistische droom: iedereen moet afhankelijk gemaakt worden van de staat (financieel, voedsel etc.) zodat de staat (NWO) alle MACHT krijgt en wij zo tot hun ‘onderdanige slaven’ ZONDER VRIJHEID worden gereduceerd.

Just me
Just me
Reactie op  Manja
5 maanden geleden

Precies.

x

Check Also

vvd

Politicus stopt bij de VVD: ‘Coronaregels voelen als klap in ieders gezicht’

Imke Emons, nummer twee van de VVD ...

huisarts

Ontgoochelde huisarts: ‘Regering heeft allang met Europa bekokstoofd dat we vaccinatiesamenleving gaan inrichten’

Het kabinet wil mensen met een negatief ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

89
0
We lezen graag je reactie!x