Het Complot

Deze fabelachtige voorspelling is met stip de meest opzienbarende gebeurtenis rondom 9/11

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

Op 11 september werden de Twin Towers in New York vernietigd. 22 jaar na 9/11 worden nog altijd slachtoffers in het puin herkend.

9/11 is een ‘next level’ valse vlag-operatie, schrijft 9/11-onderzoeker van het eerste uur Frank Ho in De Andere Krant. De middelen die de uitvoerders tot hun beschikking hadden en de schaal waarmee dit werd uitgevoerd, waren zonder precedent. Niet alleen vanuit militair standpunt – eigen legeronderdelen werden die dag afgeleid met zes omvangrijke militaire oefeningen – maar ook vanuit een mediastandpunt, licht hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Inlichtingendiensten die al actief waren binnen de media kregen direct na 9/11 meer bevoegdheden. Opmerkelijk was volgens Ho de mate waarin talloze burgers bewust slachtoffer werden gemaakt op eigen grondgebied. Dit om voldoende verontwaardiging en patriottisme te kunnen genereren.

Dat was niet de bedoeling

Het stelde Amerika in staat om jarenlang zogenaamde ‘preventieve oorlogen’ in het Midden-Oosten uit te voeren. Het rechtvaardigen van de hoge menselijke tol ging gepaard met een overvloedig gebruik van leugens en valse narratieven, merkt Ho op.

Het Amerikaanse Center of Public Integrity verzamelde in de twee jaar aanloop naar de oorlog tegen Irak, op zijn minst 935 gelogen verklaringen van president Bush.

Op 9/11 verliep de verslaggeving redelijk accuraat, maar dat was niet de bedoeling, aldus Ho. Tijdens de live-verslaggeving werden door diverse nieuwsnetwerken vergelijkingen gemaakt met het gecontroleerd instorten van gebouwen. Dit houdt in met gebruikmaking van explosieven.

Meest opzienbarende gebeurtenis

CNN beweerde aanvankelijk stellig dat het Pentagon niet door een vliegtuig was geraakt. Bij de crash van Vlucht 93 in Pennsylvania gaven journalisten en reddingswerkers aan dat er geen herkenbare brokstukken of lichamen te zien waren.

Opmerkelijk genoeg werd het instorten van het relatief onbeschadigde Salomon Brothers Gebouw, beter bekend als WTC7, aangekondigd terwijl het nog overeind stond. BBC meldde het instorten van WTC7 een half uur voordat het plaatsvond.

Volgens theatermaker George van Houts is deze fabelachtige voorspelling van de BBC met stip de meest opzienbarende gebeurtenis rondom 9/11.

Vergissing

Gek genoeg wist verslaggeefster Jane Stanley ruim 20 minuten voordien al aan te kondigen dat ‘building 7’ zou instorten. Ze is in de veronderstelling dat het al gebeurd is, maar had niet door dat het gebouw in de live-uitzending achter haar in beeld staat.

Als de verbinding dan abrupt wordt onderbroken begint menigeen zich af te vragen hoe de BBC wist dat dit gebouw 20 minuten later zou instorten. “Als verklaring komen ze met een vergissing die van persbureau Reuters zou komen, maar hoe kwamen zij dan aan die voorkennis?” vraagt Van Houts, die hierover met Flavio Pasquino sprak in de studio van Blckbx.

‘Nieuw fenomeen’

“Voor mij is dit incident zo duidelijk een bewijs van voorkennis en daarmee een inside job, dat je aan het complete narratief op die dag mag gaan twijfelen,” aldus Pasquino.

Het NIST, het National Institute of Standards and Technology, beweert overigens dat WTC7 is ingestort als gevolg van een ‘nieuw fenomeen’ genaamd ‘thermische uitzetting’.


4.8 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
8 maanden geleden

9/11 was opzet van George W. Bush👾 cs in opdr8 van de elite😈

Doe es normaal!
Doe es normaal!
8 maanden geleden

De meeste mensen die naar gluurkast kijken (MSM) geloven alles wat ze zien, echter de waarheid is geheel anders!

Gerard
Gerard
8 maanden geleden

Niet alleen bleek de BBC (en anderen) voorkennis over WTC-7 te hebben, het belangrijkste is misschien wel dat een halfuur voorafgaand aan het neerhalen ervan de brandweer waarschuwde met de mededeling: “Back off, they are going to pull it”.

Maar, dat ‘beslis’ je niet ff op het laatste moment en om dan zo’n gebouw gecontroleerd ineen te laten zakken met de snelheid van vrije val! Dat doe je niet ‘zomaar ff, daar gaat maandenlange voorbereidingen met specifieke explosieven op specifieke plaatsen aan vooraf.

Dus: ‘ze’ zijn daar dan al maanden van tevoren mee bezig geweest, en dan dus ook met die andere ‘aanslagen’ in het Pentagon en Pennsylvania… en dan wordt het massamoord met voorbedachte rade, op de eigen bevolking én de zg ’terroristen’ die later ook door de amerikaanse geheime diensten blijken te zijn georganiseerd, van geld, wapens, spiksplinterniewe pickup truck en satellietcomm’s zijn voorzien en werden getraind in bv Jordanië. En die noemen ze dan ISIS, wat staat voor Israeli Secret intelligence Service.

Greet Resist
Greet Resist
8 maanden geleden
Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x