CoronaBuitenland

Deze grafiek ‘vertelt het hele verhaal’: sterfte onder gevaccineerden tot 145% hoger

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

De Amerikaanse senator Ron Johnson organiseerde woensdag een rondetafelgesprek over de coronavaccins en de risico’s die ze met zich meebrengen. Onderzoeksanalist Josh Stirling was één van de sprekers. Hij toonde een grafiek die ‘het hele verhaal vertelt’.

Tot de zomer publiceerde de Britse overheid cijfers over de relatieve sterfte onder gevaccineerden en ongevaccineerden per dosis. Stirling analyseerde de data en kwam tot de conclusie dat de sterfte onder gevaccineerde Britten 26 procent hoger ligt in vergelijking met ongevaccineerden.

600.000 sterfgevallen meer dan normaal

De sterfte onder mensen jonger dan 50 jaar die het vaccin hebben genomen, is 49 procent hoger. En erger nog: de sterfte onder mensen die slechts één prik hebben gehaald, ligt maar liefst 145 procent hoger.

Dat heeft te maken met het feit dat deze mensen na de eerste dosis zijn gestopt met vaccineren omdat ze vaccinatieschade hadden opgelopen, legde Stirling uit. Dus als je bent beschadigd door het vaccin en hebt besloten om geen prikken meer te halen, moeten we aannemen dat de sterfte 145 procent hoger zal liggen, zei hij.

Alleen al in de Verenigde Staten zou dat volgens hem neerkomen op 600.000 sterfgevallen meer dan normaal. Per jaar.


4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
1 maand geleden

Als ze mij een fascist noemen zie ik dat als een compliment. Facsist of holocaust ontkenner, anti semiet als ze je dat noemen sta je aan de goede kant tegenwoordig. Laat ze toch doodvallen, wat ze zeggen zijn ze zelf.

Locke
Locke
1 maand geleden

Wat deze materie betreft begint het op een Clown show uit te draaien, volwassen mensen die niet meer weten waar men mee bezig is en dat ook nog uitstrijken over de Langebaan. Het is een farce waar geen begrip meer voor is op te brengen, het is crimineel vanaf het begin en het tuig van deze moord loopt nog gewoon rond. Dit is een grove schande en mens onterend, iedere dag worden er nog mensen vol gespoten en testen uitgevoerd, promoties op de radio en Tv hier is geen enkel begrip meer voor op te brengen, wie hier ook de regie nog over heeft alles is geweten en gezien. Stel uzelf de vraag wat maakt het nu anders als in het begin? men kan elders kinderen redden maar als dat gepaard gaat met de dood van andere kinderen is er niks gewonnen en zijn we terug bij af.

John Kuhles
John Kuhles
1 maand geleden

Van de 100+ verschillende bewijzen afgelopen maanden zijn ook behandeld door de massa slaap media?

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 maand geleden

Hoe moet je als overheid dit je naaste burger vertellen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x