Homepagina » Mens en Dier » Deze mensen leven al 9 jaar zonder te eten. Hoe is het in godsnaam mogelijk om zo te overleven?
Deze mensen leven al 9 jaar zonder te eten. Hoe is het in godsnaam mogelijk om zo te overleven?

Deze mensen leven al 9 jaar zonder te eten. Hoe is het in godsnaam mogelijk om zo te overleven?

Studies hebben aangetoond dat periodiek vasten een heilzame werking heeft. Eén stelletje is nog een stap verder gegaan en claimt te leven zonder te eten.

Camila Castello (34) en Akahi Ricardo (36) zijn zogeheten ‘breatharians’. Ze eten slechts drie keer per week een stukje fruit of wat groentebouillon.

Het stel, dat heen en weer reist tussen Californië en Ecuador, claimt te zijn vergeten hoe het voelt om honger te hebben. Castello zei dat ze gedurende haar zwangerschap slechts vijf keer heeft gegeten, tijdens sociale aangelegenheden.

Blessings and happiness for an awesome #2016 !!!

Een bericht gedeeld door Camila Castillo (@camipranicwoman) op

Kosmisch voedsel

Castello en Ricardo zeggen te overleven op ‘de energie die in het universum en in zichzelf bestaat’ en dat ze genoeg hebben aan ‘kosmisch voedsel’.

“Mensen kunnen gemakkelijk zonder voedsel leven, mits ze verbonden zijn met de energie die in alle dingen bestaat,” zei Castello.

Het stel zegt drie jaar lang helemaal niets te hebben gegeten. “Drie jaar lang aten Akahi en ik helemaal niet en nu eten we alleen als we bezoek hebben of de smaak van fruit willen proeven.”

Licht

Castello voegde toe dat ze tijdens haar zwangerschap volledig op licht leefde en niets at. “Ik gaf geboorte aan een gezonde baby,” zei ze.

“Ik wist dat mijn zoon gevoed zou worden door mijn liefde en dat hij hierdoor in staat zou zijn om te groeien in mijn baarmoeder,” vervolgde ze.

Het stel heeft een vijf jaar oude zoon en twee jaar oude dochter, maar ze willen hun levensstijl niet opdringen aan hun kinderen.

The closer I get, the farther I’d like to go 🤸🏽‍♀️🏔💖 #flexible in #body and #soul

Een bericht gedeeld door Camila Castillo (@camipranicwoman) op

Wat ze maar willen

“Onze kinderen zijn op de hoogte van breatharianisme en de energie die in het universum en in henzelf bestaat,” zei Ricardo.

“Maar we laten onze kinderen eten wat ze maar willen, of het nu een sapje, groente, pizza of ijs is,” zei hij, toevoegende dat hij al sinds 2008 geen honger meer heeft gehad.

Reizen

Castello en Ricardo houden nu veel geld over voor reizen. “Dat is de vrijheid die je hebt als je niet afhankelijk bent van voedsel,” zei Ricardo.

Castello zei dat ze nu gezonder en gelukkiger is dan ooit. “Ik blijf nu op gewicht, heb geen last meer van PMS en voel me meer emotioneel stabiel,” legde ze uit.

Hi Fam! Happy Life <3 #imnewhere #camicastillo #pranicwoman

Een bericht gedeeld door Camila Castillo (@camipranicwoman) op


[Independent, MailOnline]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcus
Marcus
3 jaren geleden

Wat overdenkingen: Het is wel lekker goedkoop!; Zullen dit nou die buitenaardsen zijn?; Eens een keer lekker uit eten gaan, zit er ook niet meer in…; Zo kun je natuurlijk wel veel vaker op vakantie! Johan Cruijff zei al ‘Elk nadeel heb zijn voordeel.’ 😉

Jaya
Jaya
3 jaren geleden

Ze leven op pŕana-energie.

Rene
Rene
3 jaren geleden

dat hebben de Duitsers met een hele bevolkingsgroep geprobeerd, dat pakte niet heel goed uit.

Lee
Lee
3 jaren geleden

‘Het stel heeft een vijf jaar oude zoon en twee jaar oude dochter’

“Onze kinderen zijn op de hoogte van breatharianisme en de energie die in het universum en in henzelf bestaat,” zei Ricardo.

Yeah right!

speedmaster
speedmaster
Reactie op  Lee
3 jaren geleden

hoogbegaafde kinderen, zonder twijfel! grapje, hoor.

Edward
Edward
3 jaren geleden

Dat dacht laatst die vrouw ook –
die dood gevonden is bij zo’n clubje doorgeslagen Groen Linksers – dat ze kon overleven op lucht en licht. En wat zien ze er gezond uit?! Weer zo’n New Age hype.

flardinga
flardinga
Reactie op  Edward
3 jaren geleden

U haalt denk ik vooroordelen met gebeurtenissen door elkaar, ik weet niet waar u het over heeft hoor, vind die vrouw er inderdaad prima uit zien op de foto, mooi lichaam, maar zij eten wel maar wel heel weinig dus dat zij nooit eten is niet de waarheid wat het artikel zegt, je kunt beter niet veel eten dan te veel.

Herman
Herman
3 jaren geleden

L.S.,

Volgens mij belazeren ze de boel.
Denk aan Mozes op de Berg en vooral aan de vastperiode van Jezus: 40 dagen (getal der beproevingen).
Let op: 7 x 6 weken = 35 dagen + 5 x 1 dag.
Op de 41 dag werd Hij door Johannes gedoopt en ontving Hij als de Allereerste de de volheid van de Heilige Geest, waarbij God zèlf zijn zegen uitsprak. Niet iedereen die getuige was verstond deze woorden of zag de duif neerdalen -sommigen hoorden enkel gedonder enz. Deze 41e dag kun je weer zien als de 6e dag van de week (zaterdag) en op zondag rustte God en hield zijn rustdagen Jezus was vol van Geest… Hiermee begon meteen al de oorlog tegen de Satan en zijn nageslacht (bijv. Kajafas en Judas). De 10 Geboden zijn 2 x uitgeschreven door Mozes: de ene getuigt over de Uittocht uit Egypte (was op een :Goede Vrijdag met als Rustdag de zaterdag. De andere getuigt over het houden van de Rustdag op de zondag.
Jezus werd uiteindelijk gekruisigd op een donderdag (=1e, vrij de 2e en zat de 3e).

Dit alles hoef ik niet allemaal op te schrijven, maar ik wil enkel aangeven hoezeer en gemakkelijk je bedonderd wordt.
Bovendien vind ik ‘t maar een gevaarlijk verhaal dat roept om bevestiging van anorexia patiënten die vel over been zijn en waarvan gemiddeld 30% van de 100 hun “vasten” niet overleeft!
Hun verhaal is uit de duim gezogen en de twee willen kennelijk de aandacht trekken om eraan te verdienen! -Kijk eens goed en nuchter naar hun uiterlijk…

AngelB
AngelB
Reactie op  Herman
3 jaren geleden

Mee eens, deze mensen eten echt wel anders zie je er niet zo uit. Een nicht van mij had anorexia en die woog op een gegeven moment nog maar 36 kilo en zag er verschrikkelijk uit! Dit zijn leugens

Bert
Bert
Reactie op  AngelB
3 jaren geleden

Anorexia is heel wat anders dan dat wat dit stel doet

emka
emka
Reactie op  Herman
3 jaren geleden

Totaal relevant jouw post.

Ayla Anna
Ayla Anna
Reactie op  Herman
3 jaren geleden

weer een sprookjes boek er bij halen (bijbel) we leven niet meer in de middeleeuwen

Richard
Richard
Reactie op  Herman
3 jaren geleden

Raar dat men zegt dat ze niet eten terwijl ze dat gewoon wel aangeven. Lezen is schijnbaar nog moeilijker dan iets geloven. Als je iets omschrijft als een leugen dan heb je dit blijkbaar gecontroleerd bij de bewuste mensen. Zo niet, hoe weet jij dat dit een leugen is?
Dat je niet alles kan en wil begrijpen in deze wereld wil nog niet zeggen dat alles wat je niet begrijpt een leugen is. De huidige wereld is in verandering, dat zul je ongetwijfeld wel zien en geloven. Maar niet alles wat jij ziet en gelooft is waarheid, ik weet namelijk zeker dat jij weldegelijk sommige leugens gelooft.
Zo lang je hierover oordeelt en het ook nog eens veroordeelt dan heb je nog lang niet het niveau bereikt dat je zonder eten kan, dan heb je nog een lang bewustzijnsproces nodig.

Baal Lucifer
Baal Lucifer
Reactie op  Herman
3 jaren geleden

Kom we pakken de bijbel er bij…laten we dit refereren naar een prehistorisch sprookjesboek. Er was eens een MoZes…hij had 2 broers moZeven en MoAcht. Zn zusjes telde niet mee want die waren minder waars dan de man en moesten gestenigd worden door de slaven die onze lieve heer geregeld had. Daarna gingen ze op oorlogspad met de lieve heer aan hun zijde en kwamen Abraham tegen…Abraham hoorde stemmen die hem vertelde dat hij zijn zoon moest vermoorden van onze lieve heer. Dus die man was vast heilig. En Satan? Ja die was slecht want die gaf de mensen vrijheid en kennis van GOED en kwaad….kwaad had God zelf geschapen en hij zag dat dat wel goed was.

Kom op mensen…is het wel de GOEDE God die jullie aanbidden? Zou de vader des leugens dit niet met elkaar verwisseld hebben en christenen op een gigantisch dwaalspoor zetten? Of komt dat niet binnen in die gekrompen en geïndoctrineerde hoofdjes?

Zij die dansen worden voor gek verklaard door hen die de muziek niet horen.

john
john
3 jaren geleden

Goh, wat leuk….dan kunnen ze beslist ook overal cursusjes “Living on Cosmic Food” gaan aanbieden en zo helpen ze het wereld hongerprobleem definitief op te lossen.

Herman
Herman
3 jaren geleden

Herstel: het moet zijn 5 x 7 dagen = 35 + 5 x 1 = totaal 40 dagen. Vraag: werd Jezus op zaterdag òf zondag gedoopt???
De zondag spreekt mij het meeste aan. Op die dag stond Hij ook op.

Peter
Peter
3 jaren geleden

Alles in het menselijk lichaam wijst op een proces om substantieel voedsel (groente en misschien een beetje vlees) te verteren en te verwerken. Daarover te beweren dat dat lichaam helemaal nergens voor nodig is -want dat doen deze lieden eigenlijk- is flauwekul. Ik denk dat Larken Rose erg hard de ‘new age bullshit’ knop zou indrukken. Ik ben zelf best wel bereid om één en ander te geloven, maar dit niet.
Ik zou het zeker niet willen uitproberen in ons stadse milieu.

Peter
Peter
Reactie op  Peter
3 jaren geleden

Ik bedoelde niet Larken Rose maar Mark Passio.
allebei goed om te kijken overigens.

Kees Vermeulen
Kees Vermeulen
3 jaren geleden

Ja hoor , wat een stel fakers , geen mens kan zonder voedsel en drinken dus ook hun niet , het lichaam is geen perpetium mobili zoals deze gekken ons willen doen geloven . Leuk bedacht leven van de lucht , er is pas nog zo’n zelfde figuur hier in Nederland overleden dus …… zo gezond dat je de eeuwige jachtvelden gaat betreden . Compleet van het padje .
By the way , we zijn gemaakt met spijsverterings organen en de hele verdere boel dus dan had dat allemaal wel achterwege kunnen blijven , tjonge wat een door geslagen idioten zijn er op de wereld .

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

dorp

Het mysterieuze Poolse dorp waar alleen maar meisjes worden geboren

In het Poolse dorp Miejsce Odrzanskie zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

48
0
We lezen graag je reactie!x