Mens en Dier

Deze mensen leven al 9 jaar zonder te eten. Hoe is het in godsnaam mogelijk om zo te overleven?

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Studies hebben aangetoond dat periodiek vasten een heilzame werking heeft. Eén stelletje is nog een stap verder gegaan en claimt te leven zonder te eten.

Camila Castello (34) en Akahi Ricardo (36) zijn zogeheten ‘breatharians’. Ze eten slechts drie keer per week een stukje fruit of wat groentebouillon.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het stel, dat heen en weer reist tussen Californië en Ecuador, claimt te zijn vergeten hoe het voelt om honger te hebben. Castello zei dat ze gedurende haar zwangerschap slechts vijf keer heeft gegeten, tijdens sociale aangelegenheden.

Blessings and happiness for an awesome #2016 !!!

Een bericht gedeeld door Camila Castillo (@camipranicwoman) op

Kosmisch voedsel

Castello en Ricardo zeggen te overleven op ‘de energie die in het universum en in zichzelf bestaat’ en dat ze genoeg hebben aan ‘kosmisch voedsel’.

“Mensen kunnen gemakkelijk zonder voedsel leven, mits ze verbonden zijn met de energie die in alle dingen bestaat,” zei Castello.

Het stel zegt drie jaar lang helemaal niets te hebben gegeten. “Drie jaar lang aten Akahi en ik helemaal niet en nu eten we alleen als we bezoek hebben of de smaak van fruit willen proeven.”

Licht

Castello voegde toe dat ze tijdens haar zwangerschap volledig op licht leefde en niets at. “Ik gaf geboorte aan een gezonde baby,” zei ze.

“Ik wist dat mijn zoon gevoed zou worden door mijn liefde en dat hij hierdoor in staat zou zijn om te groeien in mijn baarmoeder,” vervolgde ze.

Het stel heeft een vijf jaar oude zoon en twee jaar oude dochter, maar ze willen hun levensstijl niet opdringen aan hun kinderen.

The closer I get, the farther I’d like to go ??‍♀️?? #flexible in #body and #soul

Een bericht gedeeld door Camila Castillo (@camipranicwoman) op

Wat ze maar willen

“Onze kinderen zijn op de hoogte van breatharianisme en de energie die in het universum en in henzelf bestaat,” zei Ricardo.

“Maar we laten onze kinderen eten wat ze maar willen, of het nu een sapje, groente, pizza of ijs is,” zei hij, toevoegende dat hij al sinds 2008 geen honger meer heeft gehad.

Reizen

Castello en Ricardo houden nu veel geld over voor reizen. “Dat is de vrijheid die je hebt als je niet afhankelijk bent van voedsel,” zei Ricardo.

Castello zei dat ze nu gezonder en gelukkiger is dan ooit. “Ik blijf nu op gewicht, heb geen last meer van PMS en voel me meer emotioneel stabiel,” legde ze uit.

Hi Fam! Happy Life <3 #imnewhere #camicastillo #pranicwoman

Een bericht gedeeld door Camila Castillo (@camipranicwoman) op


[Independent, MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcus
Marcus
6 jaren geleden

Wat overdenkingen: Het is wel lekker goedkoop!; Zullen dit nou die buitenaardsen zijn?; Eens een keer lekker uit eten gaan, zit er ook niet meer in…; Zo kun je natuurlijk wel veel vaker op vakantie! Johan Cruijff zei al ‘Elk nadeel heb zijn voordeel.’ 😉

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Ze leven op pŕana-energie.

Rene
Rene
6 jaren geleden

dat hebben de Duitsers met een hele bevolkingsgroep geprobeerd, dat pakte niet heel goed uit.

Lee
Lee
6 jaren geleden

‘Het stel heeft een vijf jaar oude zoon en twee jaar oude dochter’

“Onze kinderen zijn op de hoogte van breatharianisme en de energie die in het universum en in henzelf bestaat,” zei Ricardo.

Yeah right!

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x