Homepagina » Mens en Dier » Deze mensen leven al 9 jaar zonder te eten. Hoe is het in godsnaam mogelijk om zo te overleven?
Deze mensen leven al 9 jaar zonder te eten. Hoe is het in godsnaam mogelijk om zo te overleven?

Deze mensen leven al 9 jaar zonder te eten. Hoe is het in godsnaam mogelijk om zo te overleven?

Studies hebben aangetoond dat periodiek vasten een heilzame werking heeft. Eén stelletje is nog een stap verder gegaan en claimt te leven zonder te eten.

Camila Castello (34) en Akahi Ricardo (36) zijn zogeheten ‘breatharians’. Ze eten slechts drie keer per week een stukje fruit of wat groentebouillon.

Het stel, dat heen en weer reist tussen Californië en Ecuador, claimt te zijn vergeten hoe het voelt om honger te hebben. Castello zei dat ze gedurende haar zwangerschap slechts vijf keer heeft gegeten, tijdens sociale aangelegenheden.

Blessings and happiness for an awesome #2016 !!!

Een bericht gedeeld door Camila Castillo (@camipranicwoman) op

Kosmisch voedsel

Castello en Ricardo zeggen te overleven op ‘de energie die in het universum en in zichzelf bestaat’ en dat ze genoeg hebben aan ‘kosmisch voedsel’.

“Mensen kunnen gemakkelijk zonder voedsel leven, mits ze verbonden zijn met de energie die in alle dingen bestaat,” zei Castello.

Het stel zegt drie jaar lang helemaal niets te hebben gegeten. “Drie jaar lang aten Akahi en ik helemaal niet en nu eten we alleen als we bezoek hebben of de smaak van fruit willen proeven.”

Licht

Castello voegde toe dat ze tijdens haar zwangerschap volledig op licht leefde en niets at. “Ik gaf geboorte aan een gezonde baby,” zei ze.

“Ik wist dat mijn zoon gevoed zou worden door mijn liefde en dat hij hierdoor in staat zou zijn om te groeien in mijn baarmoeder,” vervolgde ze.

Het stel heeft een vijf jaar oude zoon en twee jaar oude dochter, maar ze willen hun levensstijl niet opdringen aan hun kinderen.

The closer I get, the farther I’d like to go 🤸🏽‍♀️🏔💖 #flexible in #body and #soul

Een bericht gedeeld door Camila Castillo (@camipranicwoman) op

Wat ze maar willen

“Onze kinderen zijn op de hoogte van breatharianisme en de energie die in het universum en in henzelf bestaat,” zei Ricardo.

“Maar we laten onze kinderen eten wat ze maar willen, of het nu een sapje, groente, pizza of ijs is,” zei hij, toevoegende dat hij al sinds 2008 geen honger meer heeft gehad.

Reizen

Castello en Ricardo houden nu veel geld over voor reizen. “Dat is de vrijheid die je hebt als je niet afhankelijk bent van voedsel,” zei Ricardo.

Castello zei dat ze nu gezonder en gelukkiger is dan ooit. “Ik blijf nu op gewicht, heb geen last meer van PMS en voel me meer emotioneel stabiel,” legde ze uit.

Hi Fam! Happy Life <3 #imnewhere #camicastillo #pranicwoman

Een bericht gedeeld door Camila Castillo (@camipranicwoman) op


[Independent, MailOnline]Vind je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

46 reacties

 1. L.S.,

  Volgens mij belazeren ze de boel.
  Denk aan Mozes op de Berg en vooral aan de vastperiode van Jezus: 40 dagen (getal der beproevingen).
  Let op: 7 x 6 weken = 35 dagen + 5 x 1 dag.
  Op de 41 dag werd Hij door Johannes gedoopt en ontving Hij als de Allereerste de de volheid van de Heilige Geest, waarbij God zèlf zijn zegen uitsprak. Niet iedereen die getuige was verstond deze woorden of zag de duif neerdalen -sommigen hoorden enkel gedonder enz. Deze 41e dag kun je weer zien als de 6e dag van de week (zaterdag) en op zondag rustte God en hield zijn rustdagen Jezus was vol van Geest… Hiermee begon meteen al de oorlog tegen de Satan en zijn nageslacht (bijv. Kajafas en Judas). De 10 Geboden zijn 2 x uitgeschreven door Mozes: de ene getuigt over de Uittocht uit Egypte (was op een :Goede Vrijdag met als Rustdag de zaterdag. De andere getuigt over het houden van de Rustdag op de zondag.
  Jezus werd uiteindelijk gekruisigd op een donderdag (=1e, vrij de 2e en zat de 3e).

  Dit alles hoef ik niet allemaal op te schrijven, maar ik wil enkel aangeven hoezeer en gemakkelijk je bedonderd wordt.
  Bovendien vind ik ‘t maar een gevaarlijk verhaal dat roept om bevestiging van anorexia patiënten die vel over been zijn en waarvan gemiddeld 30% van de 100 hun “vasten” niet overleeft!
  Hun verhaal is uit de duim gezogen en de twee willen kennelijk de aandacht trekken om eraan te verdienen! -Kijk eens goed en nuchter naar hun uiterlijk…

  16 likes
  • Mee eens, deze mensen eten echt wel anders zie je er niet zo uit. Een nicht van mij had anorexia en die woog op een gegeven moment nog maar 36 kilo en zag er verschrikkelijk uit! Dit zijn leugens

   19 likes
  • weer een sprookjes boek er bij halen (bijbel) we leven niet meer in de middeleeuwen

   9 likes
  • Raar dat men zegt dat ze niet eten terwijl ze dat gewoon wel aangeven. Lezen is schijnbaar nog moeilijker dan iets geloven. Als je iets omschrijft als een leugen dan heb je dit blijkbaar gecontroleerd bij de bewuste mensen. Zo niet, hoe weet jij dat dit een leugen is?
   Dat je niet alles kan en wil begrijpen in deze wereld wil nog niet zeggen dat alles wat je niet begrijpt een leugen is. De huidige wereld is in verandering, dat zul je ongetwijfeld wel zien en geloven. Maar niet alles wat jij ziet en gelooft is waarheid, ik weet namelijk zeker dat jij weldegelijk sommige leugens gelooft.
   Zo lang je hierover oordeelt en het ook nog eens veroordeelt dan heb je nog lang niet het niveau bereikt dat je zonder eten kan, dan heb je nog een lang bewustzijnsproces nodig.

   6 likes
  • Totaal relevant jouw post.

   4 likes
  • Kom we pakken de bijbel er bij…laten we dit refereren naar een prehistorisch sprookjesboek. Er was eens een MoZes…hij had 2 broers moZeven en MoAcht. Zn zusjes telde niet mee want die waren minder waars dan de man en moesten gestenigd worden door de slaven die onze lieve heer geregeld had. Daarna gingen ze op oorlogspad met de lieve heer aan hun zijde en kwamen Abraham tegen…Abraham hoorde stemmen die hem vertelde dat hij zijn zoon moest vermoorden van onze lieve heer. Dus die man was vast heilig. En Satan? Ja die was slecht want die gaf de mensen vrijheid en kennis van GOED en kwaad….kwaad had God zelf geschapen en hij zag dat dat wel goed was.

   Kom op mensen…is het wel de GOEDE God die jullie aanbidden? Zou de vader des leugens dit niet met elkaar verwisseld hebben en christenen op een gigantisch dwaalspoor zetten? Of komt dat niet binnen in die gekrompen en geïndoctrineerde hoofdjes?

   Zij die dansen worden voor gek verklaard door hen die de muziek niet horen.

   3 likes
 2. ‘Het stel heeft een vijf jaar oude zoon en twee jaar oude dochter’

  “Onze kinderen zijn op de hoogte van breatharianisme en de energie die in het universum en in henzelf bestaat,” zei Ricardo.

  Yeah right!

  23 likes
 3. Ja hoor , wat een stel fakers , geen mens kan zonder voedsel en drinken dus ook hun niet , het lichaam is geen perpetium mobili zoals deze gekken ons willen doen geloven . Leuk bedacht leven van de lucht , er is pas nog zo’n zelfde figuur hier in Nederland overleden dus …… zo gezond dat je de eeuwige jachtvelden gaat betreden . Compleet van het padje .
  By the way , we zijn gemaakt met spijsverterings organen en de hele verdere boel dus dan had dat allemaal wel achterwege kunnen blijven , tjonge wat een door geslagen idioten zijn er op de wereld .

  18 likes
 4. Dat dacht laatst die vrouw ook –
  die dood gevonden is bij zo’n clubje doorgeslagen Groen Linksers – dat ze kon overleven op lucht en licht. En wat zien ze er gezond uit?! Weer zo’n New Age hype.

  16 likes
  • U haalt denk ik vooroordelen met gebeurtenissen door elkaar, ik weet niet waar u het over heeft hoor, vind die vrouw er inderdaad prima uit zien op de foto, mooi lichaam, maar zij eten wel maar wel heel weinig dus dat zij nooit eten is niet de waarheid wat het artikel zegt, je kunt beter niet veel eten dan te veel.

   0 likes
 5. Zonder deze mensen op te sluiten zonder voedsel, is niet te controleren of zij echt niets eten, zo’n test zou ook ethisch niet door de beugel kunnen.
  Omdat hun kinderen wel gewoon eten is het makkelijk voor de ouders om stiekem met hun kinderen mee te eten.
  Let ook op dat breatharians vrijwel altijd zeggen dat ze eens per week of zo een hapje eten, just for fun. Dus als je een breatharian ziet eten dan is dat toevallig juist dat ene moment in de week.

  15 likes
 6. dat hebben de Duitsers met een hele bevolkingsgroep geprobeerd, dat pakte niet heel goed uit.

  14 likes
 7. Dr. W.J.Verbrugge

  Het universum bevat miljarden planeten. De aarde iser één van .Op ieder planeeet vinden we stoffen zoals ijzer, koper, zink etc. Dus ook op onze planeet. Op de bodem groeien plante, struiken en bomen. Die halen de ijzer, koper, zink etc. uit de grond. Is dat van belang voor de mens?
  De mens behoort tot de natuurlijke orde der eukaryoten. Daaronder de zoogdieren. De mens valt onder deze categorie. Ons lichaam moet voldoende ijzer, koper, zink bevatten. Te kort aan ijzer veroorzaakt bloedarmoede. Kopertekort heeft invloed op o.a. het bindweefsel, huid en haar. Zinktekort kan o.a. leiden tot diabetes, dusfunctie van de MAO-remmer, en slechte wondgenezing. Dit zijn slecht drie van vele stoffen die in het universum en in ons lichaam voorkomen. Om deze stoffen uit de aarde te halen staan planten, struiken en bomen ter beschikking. De mens is uitgerust met tanden en een spijsverteringssysteem. Dit zijn de gereedschappen om aan de overlevingseisen van de soort (eukaryoten), de natuur, het universum te voldoen.
  Zoordieren, zogen.Wat verlangd een pageborene? Voeding! De baby snapt het. Sommige mensen kennelijk nog niet, die menen dat ze boven natuurwetten die het leven mogelijk maakt verheven zijn. Een nogal arrogant en gespeend van enige wetenschappelijke onderbouwing. Het toverwoord is dan altijd ‘energie’.

  6 likes
  • Misschien is u ooit opgevallen dat als u er enthousiast over bent dat het u dan bijna geen energie kost,maar al u iets doet tegen heug en meug dat het af gaat van uw werk energie?

   Misschien heeft u ook wel eens gemerkt dat als u een goed gesprek heeft met iemand, dat dat heel voedend kan zijn.
   Waar komt energie vandaan ? en zou het mogelijk zijn om je op die energie af te stemmen?

   En zou het zo kunnen zijn dat als je afgestemd bent, dat je dan allerlei onzin dingetjes, die nu zo veel energie kosten, niet meer zo belangrijk vind, zodat je ze op een natuurlijke manier los laat ?

   6 likes
 8. Ze leven op pŕana-energie.

  11 likes
 9. Dit soort claims zijn al zo vaak als leugenachtig uit de bus gekomen. Ik geloof het pas als ze die lui in een afgesloten omgeving zetten waarin precies kan worden bijgehouden wat er aan voedsel en vloeistof in gaat en wat de voedingswaarde ervan is over een minimum van 3 maanden. En wel opgezet door een onafhankelijke organisatie zodat je niet ergens een geheim luikje hebt waar stiekem de zaak mee besodemietert wordt.

  Het lijkt mij overigens typisch zo’n vrouw die haar levensonderhoud vooral via social media probeert voor elkaar te krijgen en dan is het natuurlijk wel fijn om hits te vangen met ongelooflijke claims.

  9 likes
 10. IN THE BEGINNING THERE WAS LIGHT http://www.lightdocumentary.com
  Dit is de titel van een zeer boeiende film over Licht Voeding die bewijs levert dat leven van licht wel zeker mogelijk is. Natuurlijk is er onder wetenschappers vooral veel ongeloof. Maar gelukkig zijn er ook wetenschappers/artsen die nieuwsgierig zijn en dat getuigt van een flexibele geest. In deze film worden uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek getoond en zelfs overtuigde tegenstanders van lichtvoeding moeten erkennen dat er blijkbaar meer mogelijk is dan ze (willen) geloven. Stel je eens voor wat voor mogelijkheden je krijgt als je niet meer hoeft te eten! Wat een vrijheid! Dus geen dogma maar vrij van verplicht moeten eten. Wil je meer weten? We delen graag onze ervaringen met je.

  9 likes
 11. Volgens mij is je lichaam als een motor , er moet benzine in anders loopt ie niet meer.
  In meditatieve toestand zal je uiteraard lang zonder voedsel kunnen want je gebruikt het kleine beetje energie om de motor stationair te laten draaien.
  Deze mensen claimen op vakantie te gaan en dus is hun lichaam actief.
  En laten we eerlijk zijn, als monniken in Tibet na 30 jaar mediteren het niet lukt geheel zonder voeding te leven dan vraag ik me af of twee new-age types het binnen no time onder de knie hebben.
  Ze zouden ongetwijfeld door elk ziekenhuis cq laboratorium onderzocht willen worden.
  Ik ben bang dat als je ze voor een maandje opsluit ze er niet levend vanaf komen.

  6 likes
 12. Alles in het menselijk lichaam wijst op een proces om substantieel voedsel (groente en misschien een beetje vlees) te verteren en te verwerken. Daarover te beweren dat dat lichaam helemaal nergens voor nodig is -want dat doen deze lieden eigenlijk- is flauwekul. Ik denk dat Larken Rose erg hard de ‘new age bullshit’ knop zou indrukken. Ik ben zelf best wel bereid om één en ander te geloven, maar dit niet.
  Ik zou het zeker niet willen uitproberen in ons stadse milieu.

  5 likes
 13. Het kan wel degelijk en voor yogi,s is het heel normaal om praktisch niets te eten.

  5 likes
 14. Wat overdenkingen: Het is wel lekker goedkoop!; Zullen dit nou die buitenaardsen zijn?; Eens een keer lekker uit eten gaan, zit er ook niet meer in…; Zo kun je natuurlijk wel veel vaker op vakantie! Johan Cruijff zei al ‘Elk nadeel heb zijn voordeel.’ 😉

  4 likes
 15. Goh, wat leuk….dan kunnen ze beslist ook overal cursusjes “Living on Cosmic Food” gaan aanbieden en zo helpen ze het wereld hongerprobleem definitief op te lossen.

  4 likes
 16. Maarten Vananderoye

  Fake News zou ik dit met grote overtuiging benoemen.
  Ze laten zich wellicht ook niet wetenschappelijk onderzoeken. Als je de meest sceptische wetenschapper kan overtuigen van dit gedoe dan wil ik het wel geloven.

  [ Als ik mij goed herinner was er in Australië enkele decennia geleden ook een vrouw geweest die zich enkel en alleen door het zonlicht liet voeden, maar ze viel door de mand door het onderzoek van de wetenschappers. Zij beweerde dat het de negatieve energie van die wetenschappers dat haar “energie” had verstoord. … ]

  4 likes
 17. Eerst van nabij controleerbaar (24/7) meemaken dan pas geloof ik ze .Ik ben er wel van overtuigd dat de mens meer eet dan nodig is,maar een kind laten volgroeien /zwanger zijn zonder voldoende te eten…???

  4 likes
 18. Snakeoil beste vrienden, ze flessen je waar je bij staat… en waarom ook zo iets lekkers als voedsel laten staan? We zijn ervoor gebouwd, erdoor opgegroeid, we hebben ‘t gewoon nodig.

  Hier een beetje recent bewijs

  https://www.pressreader.com/netherlands/de-telegraaf/20170613/281517931102542

  3 likes
 19. Volgens mij is die hun hoofd zoals de aarde : zo hol als maar kan….
  zeg als ze lucht eten, moeten ze dan niet vaak boeren ?

  2 likes
 20. Tjonge wat een hoop commentaar; ze zeggen toch dat ze NIET ETEN, dus kunnen ze zoveel als ze willen WEL DRINKEN!! Een paar smoothies met 3 miljoen calorieën en je komt er ook hoor (niet dat ik dat kan aanraden)
  Maar energie uit licht en dat soort bagger gelooft natuurlijk niemand en slaat volkomen nergens op tenzij je de hele dag op je bed blijft liggen en geen energie verbruikt. Ja dan maak je jezelf ook wel lekker onnuttig, duh.

  2 likes
 21. yeah sure.. wat een grapjassen! als dit zo is ga dit dan aan mensen en hongerige kinderen in BIafra toepassen geef ze les hierin energie eten van de universum hahahaha! mensen verinnen de mafste dingen voor aandacht!

  2 likes
 22. Herstel: het moet zijn 5 x 7 dagen = 35 + 5 x 1 = totaal 40 dagen. Vraag: werd Jezus op zaterdag òf zondag gedoopt???
  De zondag spreekt mij het meeste aan. Op die dag stond Hij ook op.

  1 likes
 23. Dus al dit schrijven hierboven van woorden en woorden en woorden en woorden is totaal zinloos!
  Omdat ze niet doordacht zijn maar totaal afhankelijk van wat je op school, tv, telefoon hebt gelezen, aangenomen, etc. Woordenstroom, woordenstroom!

  1 likes
 24. Dat proberen ze al tientallen jaren in Afrika maar tevergeefs.

  1 likes
 25. Domme aandacht trekkers

  1 likes
 26. Gel*l, je hoeft ook niet bijster veel of supergezond altijd te eten. Maar je moet wel eten op het moment dat je lichaam er om vraagt. En ook de voedingstoffen die je lichaam nodig heeft op dat moment.Dus niet s’avonds om half 8 voor dat je naar bed gaat ff een bord stamppot wegwerken. Je lichaam is een biologische machine waarvan de cellen brandstof nodig hebben om te kunnen draaien, doe je dat niet stoppen ze met delen verouderen en sterven en op den duur JIJ ook.

  Ik werk gemiddeld 55u en eet de hele dag door maar s’ avonds is het altijd licht eten. Mijn grote dag maaltijd heb ik meestal tussen 3 en 5 s’middags. Avond een zak chips of een entrecoteje in de pan zonder iets erbij.
  4u de wekker en om 5:30u gaat de 1ste boterham al naar binnen.
  Ondertussen ben ik 37jr. en mensen van 30 noemen me jongen 😀 Dan zeg ik “gast, bedankt maar ik ben 37” en dan krijg ik een paar grote ogen. Luisteren naar je lichaam, en geven wat het nodig heeft. Oh ja, de magnetron bij het grof vuil zetten… Beetje op je suikers en zouten letten maar niet obsessief, cholesterol en shit maakt niet uit zolang je maar beweging krijgt.

  Ik denk dat hun de smoottie machine overuren draait daar in huis, c’mon…

  1 likes
 27. Licht is iets anders dan wat in de bijbel staat over licht. Laat daar je lichtje eens over schijnen.
  De vraag is hoe verlicht ben je volgens god.
  Genesis 3 : 19
  In het zweet uws aanschijns zult gij brood eten, totdat gij
  tot de aarde wederkeert, dewijl gij daaruit genomen zijt;
  want gij zijt stof, en gij zult tot stof wederkeren.

  Éfeze 5 : 13
  13 Maar al deze dingen, van het licht bestraft zijnde, worden
  openbaar; want al wat openbaar maakt, is licht.

  Dus ik vermoed niet dat ze zolang zonder eten kunnen!

  0 likes
  • Ik liet er een waxinelichtje op schijnen en plots ging de bijbel in vlammen op. Ach met de zegen van onze lieve Heer Lucifer ben je altijd verlicht…gek eigenlijk…dat de brenger van licht geassocieerd wordt met duisternis in de bijbel…Is hetzelfde als een hond een poes noemen of wit ineens zwart. De christenen geloven alles mits het in dat achterlijke boekje staat natuurlijk.

   Lucifer, oude harpspeler, gooi er nog ff een kwartje in en schijn een lichtje op mijn pad. Satanisten moet je mijdden…die offeren babys en drinken bloed…sterk staaltje propaganda om de mensen bij de echt liefhebbende God vandaan te houdden. Yahweh komt terug! En goed kijken welke instanties aanstalten maken om hem met open armen te mogen ontvangen! De Antichrist is niemand minder dan de paus zelf…zij maken de Satan zwart…zij willen dat je Yahweh aanbidt. God van oorlog, honger en ellende.

   0 likes
   • Baaltje er zijn twee lichtsterretjes, de verlichte en de duistere. Beide staan in de bijbel omschreven dat je ze moet vermijden. De eene is te verlicht, je gaat er van zweven en je blijft zweven. De andere is te donker en word je erg materialisties van en ontken je enige god. Ben de naam van deze lichtsterretje vergeten, hariman ariman zoiets dergelijks. De weg van Yahweh is er tussen in ofte wel balans.
    Waarom de ellende en honger, waarom niet, niemand aanbid hem tegenwoordig toch. Zelf het israelische volk is de verkeerde kalender gaan volgen dus aanbidden ze de verkeerde god. En dat schijnt weer te maken te hebben met knetische energie.

    De paus is het beest, 666.

    0 likes
 28. Ik weet het niet, ik kan mij niet op de energie afstemmen dus ik eet maar, lijkt me wel makkelijk als je zonder kunt.

  0 likes
 29. Ze eten alleen in gezelschap!
  Haha, ja, ik ook! :’-)

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Eén van de grootste vragen in de moderne natuurkunde opgelost? Een gewaagde nieuwe theorie over de onzichtbare 95 procent van het heelal

Eén van de grootste vragen in de moderne natuurkunde opgelost? Een gewaagde nieuwe theorie over de onzichtbare 95 procent van het heelal

Een wetenschapper van de Oxford-universiteit en Radboud ...

Recordaantal mysterieuze signalen uit de ruimte opgepikt. Zoeken aliens contact?

Recordaantal mysterieuze signalen uit de ruimte opgepikt. Zoeken aliens contact?

Astronomen hebben met een radiotelescoop in het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+