Partnerbijdragen

Deze misverstanden bestaan er over mediums

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mediums behoren tot de meest onbegrepen professionals die er zijn. Ze krijgen veel kritiek van sceptici, maar ze ervaren ook vaak een stroom van boodschappen van geesten die met hen willen praten.

Omdat er zoveel misvattingen over mediums bestaan, is hier een nuttig artikel om een aantal veel voorkomende misverstanden uit de weg te ruimen en uit te leggen hoe het nu echt is om een medium te zijn.

Ze zijn altijd overbelast met werk

Je hebt misschien gehoord dat mediums zo populair is, dat ze altijd overladen worden met werk. Dit is niet waar. Mediums werken volgens hun eigen schema en kiezen zelf met wie ze willen werken. Ze kunnen ook kiezen hoeveel werk ze willen aannemen, wat betekent dat het moeilijk kan zijn voor een beginnend medium om klanten te krijgen totdat hun reputatie groeit.

Ze hebben duizenden berichten van geesten, die willen praten

Mediums hebben geen duizenden boodschappen van geesten die willen praten. Je weet waarschijnlijk wel dat mediums mensen zijn die met de doden kunnen communiceren, maar je zou verbaasd kunnen zijn over hoe weinig geesten er eigenlijk zijn. De waarheid is dat mediums en paragnosten zeer weinig gesprekken met geesten hebben, vooral in vergelijking met het aantal mensen dat een beroep doet op hun diensten.

Je kunt niet kiezen met wie je praat

Als je van een geliefde hoort, kan het voelen alsof hij de berichten onder controle heeft. Maar dat is niet waar. De geesten kiezen niet wat ze je sturen of wanneer – het komt allemaal van jou.

Je kunt niet kiezen met wie je praat; er zal altijd iemand voor je zijn als er iets in je leven gebeurt waardoor je met hen moet praten. En als ze er nog niet zijn, wacht dan maar af: ze zullen vroeg of laat komen, want iedereen heeft ons dingen te zeggen en te leren over onszelf en onze wereld.

Mediums zijn net als helderzienden

Mediums en paragnosten zijn niet hetzelfde. Een medium is iemand die met geesten communiceert, terwijl een helderziende mensen leest.

Paragnosten zijn geen mediums. Zij behoeven niet op dezelfde wijze te worden opgeleid als een medium, en zij zijn niet noodzakelijkerwijs verbonden aan een bepaalde godsdienst of praktijk.

Mediums zijn mensen zoals jij en ik. Ze zijn niet perfect, ze hebben hun eigen worstelingen en uitdagingen in het leven, maar ze hebben ook gaven die ze met de wereld kunnen delen.

Wil jij een keer een lezing proberen? Dan kan je ook online tarot proberen. We hopen dat dit artikel een aantal misvattingen over mediums en wat hun werk echt inhoudt, uit de weg heeft geruimd.

2 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Partnerbijdragen

Deze partnerbijdrage wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd gast-artikel. De inhoud van partnerbijdragen valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x