Buitenland

Dit is pas echt een beest (en daarom houdt het Westen van hem). Ontsnapte prinses ontmaskert haar vader, emir van Dubai, in emotionele video

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mijn vader is de belichaming van het kwaad. Hij is verantwoordelijk voor de dood van zo veel mensen. Zijn imago van familieman is slechts een pr-stunt. Dat zegt prinses Latifa Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoem over haar vader, de emir van Dubai en huidige minister-president van de Verenigde Arabische Emiraten.

En daarom houdt het Westen van hem. De Britse Queen is bijvoorbeeld goed bevriend met de vijfde rijkste man ter wereld, die haar elk jaar ontmoet tijdens de Royal Ascot, het beroemdste paardenrace-evenement ter wereld.

In maart verdween Latifa plotseling van de radar. Ze plaatste een emotionele video waarin ze haar vader ontmaskert.

Urenlang gemarteld

Ze vertelt dat ze niks mag en eigenlijk als gevangene in haar eigen huis leeft. Ze mag al sinds 2000 het land niet uit en wordt continu in de gaten gehouden.

Toen ze in 2002 probeerde te ontsnappen werd ze in opdracht van haar eigen vader jarenlang opgesloten in een gevangenis en vaak urenlang gemarteld.

Dit is pas echt een beest (en daarom houdt het Westen van hem). Ontsnapte prinses ontmaskert haar vader, emir van Dubai, in emotionele video
Foto: Martin H. Wikimedia Commons

“Hij wilde mij dood hebben, maar dat is hem niet gelukt,” zegt ze.

Latifa zegt dat ze vaak dagenlang in het donker werd opgesloten, geen schone kleren kreeg en moest slapen op een dun matras dat was doordrenkt met bloed en uitwerpselen.

Bevestigen

“Wij hebben haar identiteit kunnen bevestigen,” zei advocate Radha Stirling tegen de Spaanse krant El Pais.

De organisatie van Stirling, Detained in Dubai, kreeg eerder een dringend verzoek om hulp van een voormalige agent van de Franse geheime dienst, Jean-Pierre Hervé Jaubert.

Hij zei dat hij de prinses hielp om uit het emiraat te ontsnappen. Ze gingen samen met een Finse vriendin aan boord van een jacht met Amerikaanse vlag voor de kust van India.

Ze waren van plan om via Mumbai naar de VS te vluchten, maar daar zijn ze nooit aangekomen. Het jacht werd geënterd door soldaten.

Vijf oorlogsschepen

Jaubert claimt dat ze werden ‘geblinddoekt, geboeid en geslagen’ door soldaten voordat ze werden teruggebracht naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Bij de operatie waren maar liefst vijf oorlogsschepen, twee gevechtstoestellen en een helikopter betrokken, aldus Jaubert.

De Fransman werd uiteindelijk weer vrijgelaten, maar hij vermoedt dat Latifa nog altijd vastzit.

Volgestopt met pillen

De Finse vriendin, Tiina Jauhiainem, zei dat de emir ervoor zal zorgen dat de prinses niet zal kunnen communiceren met de buitenwereld.

“Ze wordt volgestopt met pillen, iets wat normaal is in Dubai als ze niet willen dat mensen zich uitspreken,” zei ze.

Bekijk de video hieronder:

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Jeff
Jeff
4 jaren geleden

heftig verhaal dit

deze
deze
4 jaren geleden

ppff.. heftige ouwe heer zeg .. het zal je vaar maar wezen
las ooit een boek : Dood van een prinses .. super goed beschreven wat zij meemaakt nu, hoopt dat we meer van haar gaan horen alhoewel ik er niet op zit te wachten, maar goed.. alle beetjes helpen de mens wakker te schudden!
Ze zal binnenkort wel dood worden gevonden in een onderzeeboot of zo..

Sergio
Sergio
4 jaren geleden

Dit is heel erg, maar wellicht even erg is dat een westerse vorst geode vriendjes is met dit soort uitschot.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x