Mens en Dier

Huisarts haalt fel uit: ‘De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar jullie wilden niet luisteren’

Help anderen door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al die mensen die niet op hun immuunsysteem vertrouwden, die ‘de prik’ als heilige graal binnenhaalden ongeacht de bijwerkingen, die als schapen met maskers rondliepen, die de lockdowns toejuichten, die de kool en de geit wilden sparen, tegen hen zeg ik: bedankt voor de economische vernieling waardoor er geen geld is voor extra IC-bedden. Bedankt voor dat fascistische vaccinatiepaspoort. Bedankt dat de horeca in Nederland kapot is gemaakt. Bedankt dat de Big Pharma-hufters nu naar kinderen kijken om ook te vaccineren hoewel ze nooit gevaar liepen door corona, maar wel door huiselijk geweld en schoolsluiting, en nu proefkonijn zijn. Bedankt useful idiots in de Tweede Kamer. Bedankt media voor het nawauwelen van het OMT en kabinet. Bedankt namens de overledenen door de experimentele ‘vaccins’, schreef huisarts Huib Rutten op LinkedIn.

“De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar wilden jullie luisteren, in je angstbubbel? Nee. Vanaf het hier en nu komt elk drama op jullie rekening,” voegde de huisarts toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Mond houden, masker dragen, laat je vaccineren

Rutten, die twee jaar in Nieuw-Zeeland woonde en werkte, en sinds enkele maanden weer terug is in Nederland, zei eerder in gesprek met Nieuws.nl dat het coronabeleid ‘gewoon slecht’ is. Hij vatte het beleid als volgt samen: mond houden, masker dragen, laat je vaccineren. Het is nu toch wel duidelijk dat een aantal van de maatregelen zinloos is, aldus de huisarts.

Hij noemt corona een ‘rotgriep’ en vindt het dan ook raar dat de ziekte op de A-lijst staat. De huisarts, die soms vier keer dag iemand huilend aan zijn bureau heeft, waarschuwde dat het gevaar bestaat dat je juist door het vaccineren je immuniteit verliest waardoor je misschien straks voor elke variant een prik moet hebben. Volgens hem is er helemaal geen wetenschappelijke basis om je te laten vaccineren als je gezond bent.

4.6 232 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

171 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jolien
jolien
3 jaren geleden

Dit wordt met de tijd erger het is inderdaad niet goed dat mensen denken dat ze beschermt zijn maar is het niet dit zal niet ophouden mensen wordt wakker maar ja ze luisteren gewoon niet.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Goed betoog maar 85% steunt wel het totalitaire beleid van pion Rutte & Co.

Pieter
Pieter
3 jaren geleden

Goede gezonde mensen met een normaal immuunsysteem gaan prikken met een (experimenteel) ‘vaccin’ is ziekelijk. Mensen die dit doen, moeten worden opgepakt en behandeld voor een psychische stoornis.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
3 jaren geleden

Heel goed van deze arts dat hij al die hersendode Nederlanders het spiegeltje voorhoudt en hen heel hard confronteert hoe buitengewoon destructief zij in werkelijkheid zijn, niet alleen voor hen zelf maar ook de hele samenleving.

Back to top button
171
0
We lezen graag je reactie!x