Mens en Dier

Huisarts haalt fel uit: ‘De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar jullie wilden niet luisteren’

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al die mensen die niet op hun immuunsysteem vertrouwden, die ‘de prik’ als heilige graal binnenhaalden ongeacht de bijwerkingen, die als schapen met maskers rondliepen, die de lockdowns toejuichten, die de kool en de geit wilden sparen, tegen hen zeg ik: bedankt voor de economische vernieling waardoor er geen geld is voor extra IC-bedden. Bedankt voor dat fascistische vaccinatiepaspoort. Bedankt dat de horeca in Nederland kapot is gemaakt. Bedankt dat de Big Pharma-hufters nu naar kinderen kijken om ook te vaccineren hoewel ze nooit gevaar liepen door corona, maar wel door huiselijk geweld en schoolsluiting, en nu proefkonijn zijn. Bedankt useful idiots in de Tweede Kamer. Bedankt media voor het nawauwelen van het OMT en kabinet. Bedankt namens de overledenen door de experimentele ‘vaccins’, schreef huisarts Huib Rutten op LinkedIn.

“De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar wilden jullie luisteren, in je angstbubbel? Nee. Vanaf het hier en nu komt elk drama op jullie rekening,” voegde de huisarts toe.

Mond houden, masker dragen, laat je vaccineren

Rutten, die twee jaar in Nieuw-Zeeland woonde en werkte, en sinds enkele maanden weer terug is in Nederland, zei eerder in gesprek met Nieuws.nl dat het coronabeleid ‘gewoon slecht’ is. Hij vatte het beleid als volgt samen: mond houden, masker dragen, laat je vaccineren. Het is nu toch wel duidelijk dat een aantal van de maatregelen zinloos is, aldus de huisarts.

Hij noemt corona een ‘rotgriep’ en vindt het dan ook raar dat de ziekte op de A-lijst staat. De huisarts, die soms vier keer dag iemand huilend aan zijn bureau heeft, waarschuwde dat het gevaar bestaat dat je juist door het vaccineren je immuniteit verliest waardoor je misschien straks voor elke variant een prik moet hebben. Volgens hem is er helemaal geen wetenschappelijke basis om je te laten vaccineren als je gezond bent.

4.6 232 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
171 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jolien
jolien
1 jaar geleden

Dit wordt met de tijd erger het is inderdaad niet goed dat mensen denken dat ze beschermt zijn maar is het niet dit zal niet ophouden mensen wordt wakker maar ja ze luisteren gewoon niet.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Goed betoog maar 85% steunt wel het totalitaire beleid van pion Rutte & Co.

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Goede gezonde mensen met een normaal immuunsysteem gaan prikken met een (experimenteel) ‘vaccin’ is ziekelijk. Mensen die dit doen, moeten worden opgepakt en behandeld voor een psychische stoornis.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
1 jaar geleden

Heel goed van deze arts dat hij al die hersendode Nederlanders het spiegeltje voorhoudt en hen heel hard confronteert hoe buitengewoon destructief zij in werkelijkheid zijn, niet alleen voor hen zelf maar ook de hele samenleving.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

171
0
We lezen graag je reactie!x