Homepagina » Mens en Dier » Huisarts haalt fel uit: ‘De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar jullie wilden niet luisteren’
huisarts
Foto: Unsplash

Huisarts haalt fel uit: ‘De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar jullie wilden niet luisteren’

Al die mensen die niet op hun immuunsysteem vertrouwden, die ‘de prik’ als heilige graal binnenhaalden ongeacht de bijwerkingen, die als schapen met maskers rondliepen, die de lockdowns toejuichten, die de kool en de geit wilden sparen, tegen hen zeg ik: bedankt voor de economische vernieling waardoor er geen geld is voor extra IC-bedden. Bedankt voor dat fascistische vaccinatiepaspoort. Bedankt dat de horeca in Nederland kapot is gemaakt. Bedankt dat de Big Pharma-hufters nu naar kinderen kijken om ook te vaccineren hoewel ze nooit gevaar liepen door corona, maar wel door huiselijk geweld en schoolsluiting, en nu proefkonijn zijn. Bedankt useful idiots in de Tweede Kamer. Bedankt media voor het nawauwelen van het OMT en kabinet. Bedankt namens de overledenen door de experimentele ‘vaccins’, schreef huisarts Huib Rutten op LinkedIn.

“De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar wilden jullie luisteren, in je angstbubbel? Nee. Vanaf het hier en nu komt elk drama op jullie rekening,” voegde de huisarts toe.

Mond houden, masker dragen, laat je vaccineren

Rutten, die twee jaar in Nieuw-Zeeland woonde en werkte, en sinds enkele maanden weer terug is in Nederland, zei eerder in gesprek met Nieuws.nl dat het coronabeleid ‘gewoon slecht’ is. Hij vatte het beleid als volgt samen: mond houden, masker dragen, laat je vaccineren. Het is nu toch wel duidelijk dat een aantal van de maatregelen zinloos is, aldus de huisarts.

Hij noemt corona een ‘rotgriep’ en vindt het dan ook raar dat de ziekte op de A-lijst staat. De huisarts, die soms vier keer dag iemand huilend aan zijn bureau heeft, waarschuwde dat het gevaar bestaat dat je juist door het vaccineren je immuniteit verliest waardoor je misschien straks voor elke variant een prik moet hebben. Volgens hem is er helemaal geen wetenschappelijke basis om je te laten vaccineren als je gezond bent.

4.7 185 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
160 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jolien
jolien
9 dagen geleden

Dit wordt met de tijd erger het is inderdaad niet goed dat mensen denken dat ze beschermt zijn maar is het niet dit zal niet ophouden mensen wordt wakker maar ja ze luisteren gewoon niet.

Babs
Babs
Reactie op  jolien
9 dagen geleden

Ik begrijp het totaal niet: we weten toch ook dat genetisch gemanipuleerde gewassen de naastgelegen velden beïnvloeden..
Ook al zijn ze biologisch dynamisch!!! Indien de omringende velden genetisch gemanipuleerd zijn is er geen ‘houden’ meer aan!

ProAsfalt
ProAsfalt
9 dagen geleden

Goed betoog maar 85% steunt wel het totalitaire beleid van pion Rutte & Co.

Johan
Johan
Reactie op  ProAsfalt
9 dagen geleden

Dat weten we nu wel. Een andere groef graag. Eentje zonder kritiek (dat blijft), een bijdrage naar de positieve kant. Ik ben me ervan bewust dat ook hier trollen aanwezig zijn.

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Johan
9 dagen geleden

Johan, mag iemand anders van jou niet een andere mening hebben?
Je bent eenmaal goed in schofferen. Kuis je taal aub

Johan
Johan
Reactie op  Eelke Piers
9 dagen geleden

Wie of wat schoffeer ik?

Jeff
Jeff
Reactie op  Johan
9 dagen geleden

Wat Eelke bedoeld, is dat je blij zou moeten zijn, met deze vorm van kritiek i.p.v. in je eigen herhalingen te vallen. Je geeft blijk van je frustratie, wat niet niet zo raar is, maar wat ook niks toevoegt. We zijn n.l. allemaal slachtoffer van wat eraan de hand is en niet alleen jij. Als er morgen idioten opstaan, zoals Kuipers, die eindelijk toegeeft dat de avondklok niks gedaan heeft, dan is dat een positief geluid, etcetcetc

Stefan
Stefan
Reactie op  Johan
9 dagen geleden

Hoe bedoel je “een andere groef graag”? Is het niet zo dat juist de overheid en het OMT in dezelfde groef blijven hangen en wars zijn van alles dat niet PRO Corona is? Je wordt dood gegooid met spotjes op radio, tv en internet, dat we maar vooral mee moeten lopen in de (ganzen)pas. Veel OMT leden hebben een ongezonde financiële verstrengeling met Corona en onze domme overheid (Rutte en de Jonge) lopen blind achter die OMT leden aan. Wie zijn die leden, is dat al eens onderzocht? Er MOET juist herhaald worden, keer op keer, dat er een andere wind moet gaan waaien om het kleine beetje economie dat we nog hebben te redden. ALLE Corona maatregelen hebben NIETS geholpen tegen dit virus. Naar welk land je ook kijkt en naar welke maatregelen die ook hebben getroffen, OVERAL is het doden cijfer door of met Corona gelijk. Onze overheid en alle anderen hebben helemaal voor niets de economieën van ons en hun land verkloot met een enorme puinhoop tot gevolg. Een puinhoop dat we waarschijnlijk niet te boven gaan komen. De grote klap moet nog komen.

H.J.
H.J.
Reactie op  ProAsfalt
9 dagen geleden

Ik geloof er niets van, 85% is wat de Linkse media ons wilt laten geloven.
Kijk dat een meerderheid nog steeds geen andere mening durft te ventileren als die van het Linkse Rutte Kartel geloof ik ook, maar de werkelijke procenten liggen denk ik, rond de ca 60 % voor Rutte en ca 40 % tegen Rutte.

Jeff
Jeff
Reactie op  H.J.
9 dagen geleden

Werkelijke percentages liggen volgens mij is al een loze kreet en gebaseerd op 1 vandaag of zo. Kom met feiten en niet met gokjes.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  H.J.
8 dagen geleden

Ga maar eventjes vragen aan je buren, collega’s, kennissen wat ze gestemd hebben en waarom. Je zou nog wel eens van de koude kermis thuis kunnen komen.

Vergeet ook niet dat 60% van de mensen jou een dodelijke elektrische schok zou toedienen als een man in een witte jas zegt dat het goed is.

Alex
Alex
Reactie op  ProAsfalt
9 dagen geleden

Propaganda! 85% That’s what they want you to believe! Don’t you get it.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Alex
8 dagen geleden

You’re the one who doesn’t get it. People are stupid.

hans
hans
Reactie op  ProAsfalt
8 dagen geleden

Nee, want fraude weet je nog! 85 procent steunt dit helemaal niet. Door wie word je betaalt om lekker alles de grond in te boren.Dat defaitisme is onuitstaanbaar.

Pieter
Pieter
9 dagen geleden

Goede gezonde mensen met een normaal immuunsysteem gaan prikken met een (experimenteel) ‘vaccin’ is ziekelijk. Mensen die dit doen, moeten worden opgepakt en behandeld voor een psychische stoornis.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Pieter
9 dagen geleden

Zie Greet Riezet van meneer Schwab en de machthebbers (the great reset).

Triniton
Triniton
Reactie op  Pieter
9 dagen geleden

De mens heeft van nature alles in zijn lichaam. Als iedereen naar zijn/haar lichaam zou luisteren, gezond zou eten en bewegen dan kan niet de helft maar driekwart (75%) van alle huisartsen en van alle specialisten annex het aanverwante personeel worden afgevoerd ontslagen danwel te werk worden gesteld op de hoognodige boerderijen, gezonde bio-kwekerijen en moet je dan eens zien.

Kan de helft van het drogisterij-inventaris/repertoire ook de vlikobak in.

Exegese
Exegese
Reactie op  Triniton
9 dagen geleden

Het menselijk lichaam heeft nooit een tekort aan chemisch nep spul, vaccinaties of soortgelijke troep ! Maar hooguit een tekort aan vitamines, mineralen, nutriënten en/of genoeg beweging dan wel een goede mind set. Zorg dat dat in orde is en je hebt die bedriegers geen van allen meer nodig. Neem je verantwoording voor je eigen gezondheid. Daar heeft verder niemand iets mee te maken.

Monica
Monica
Reactie op  Exegese
9 dagen geleden

Je snijdt een supergoed punt aan. Je vitaminen, mineralen etc. maar let op, de ADH op de potjes is minimaal. Als je de kans hebt het boek van Gabor Lenkei – censuur en wat je niet mag weten over je gezondheid- te bemachtigen (bibliotheek) dan weet je dat je veel meer nodig hebt. Een super boost voor je lijf.

mikkie
mikkie
Reactie op  Monica
8 dagen geleden

Is niet altijd zo. Had 15 jaar een multivitamine van Orthica. Toen werd ik heel erg ziek. Na weken naar huisarts. Goed uitgezocht. Bleek dat de vitamine b6 veel en veel te hoog was in het potje. Kan dezelfde verschijnselen geven als een b12 tekort. Heftig dus.
Met als risico dat te hoog b6 gehalte uiteindelijk risico op neuropathie kan geven.
Gestopt met die multivitamine en vrijwel direct weer beter.

Vroon
Vroon
Reactie op  mikkie
8 dagen geleden

Vit. B6 staat er bekend om dat je daar niet teveel van binnen moet krijgen. Een tekort kan overigens ook vervelende symptomen geven.

mikkie
mikkie
Reactie op  Triniton
9 dagen geleden

Te beginnen bij borstvoeding van een moeder die: niet gevaccineerd is, biologisch voedsel eet, en stabiel in het leven staat, en zelf haar kinderen opvoedt.

Niemand.
Niemand.
Reactie op  mikkie
9 dagen geleden

En zelf haar kinderen opvoed?!? Mag ik mij als vader ook nog met de opvoeding bemoeien Mikkie? 🙂

mikkie
mikkie
Reactie op  Niemand.
8 dagen geleden

Tuurlijk!!!! Graag zelfs!!!!

Niemand.
Niemand.
Reactie op  mikkie
8 dagen geleden

🙂

PvdB
PvdB
Reactie op  mikkie
9 dagen geleden

Stop ook maar met dat biologisch voedsel. Ook zo nep als de pest.

mikkie
mikkie
Reactie op  PvdB
8 dagen geleden

Ooit was biologisch voedsel idd dubieus. Maar nu wordt het voedsel , welliswaar met steekproeven, getest. En ik verbouw zelf heel veel. Dus, bemesting, zaaigoed, regenwater, de kippen ( die ook biologisch voer krijgen) er op in het voorjaar, als verticuteermachientjes. Nou,,,daar heb ik een aardig goed gevoel bij.

Locke
Locke
Reactie op  Triniton
9 dagen geleden

Waarbij deze vergeten schakel doorslaggevend is om terug te keren naar het aardse contact. Waardoor ziektes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

https://www.youtube.com/watch?v=EcHEWH8Eh0Q

Nanda
Nanda
Reactie op  Pieter
9 dagen geleden

Mensen met een onderliggende ziekte of een niet goed functionerend immuunsysteem prikken met een experimenteel vaccin is nog veel erger,die hebben de grootste kans om binnen een paar maanden tot een jaar te overlijden aan de meest vreselijke aandoeningen.
Juist deze mensen zouden zich wel tien keer moeten bedenken voordat ze deze rotzooi in zich laten spuiten.

Florijn
Florijn
Reactie op  Nanda
9 dagen geleden

Een immuunsysteem bestaat niet, ziek worden is niets anders dan het afscheiden van gifstoffen door het lichaam. Dat heet tereintheorie.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Florijn
8 dagen geleden

Onbewezen theorie. Een these dus.

Koetje Dr
Koetje Dr
Reactie op  Lange Fries
8 dagen geleden

Fout, deze theorie is net zo bewezen, danwel onbewezen als de germtheory, maar het onbewezene bij de germtheory is echt wel het bovenliggende tov de terrain. Nog nooit is een virus geïdentificeerd. Nog nooit is onomstotelijk bewezen dat een virus niet hetzelfde is als een exosoom. Nog nooit is een peer revieuwd onderzoek gedaan naar het 1 op 1 besmetten van personen.

Abby
Abby
Reactie op  Pieter
9 dagen geleden

Dat klopt! Ik ben boos dat er zoveel imbecielen rondlopen en maar naar de mainstreammedia luisteren. Totaal geen research. Stelletje bangeschijters!! Die lui met hun inmiddels genomen prik duwen ons de afgrond in. Ik wil niet ziek worden door iemand die die zooi in het lichaam heeft! Nee, ik ben totaal niet bang voor een griep maar wel voor die mutants! In mijn familie ook al een paar voorzien van prik daar kom ik niet meer..

Mad World
Mad World
Reactie op  Abby
9 dagen geleden

Hier ook. Ik mijd ze als de pest. En zij mij want ze zijn bang van mij als ongevaccineerde. Ik voel dat mijn leven op een kruispunt staat; ik dreig alles kwijt te raken (mijn gezin, woonplek) door deze hoax. Ik zoek naar gelijkdenkenden om straks een andere soort samenleving op te bouwen want in je eentje kom je niet ver.

an houwing
an houwing
Reactie op  Mad World
8 dagen geleden

er ontstaat al een parallelle samenleving
Kijk bv op FB bij de groep Keuzevrijheid. Ondernemers zonder vaccinatiebewijs/-plicht

Haggis
Haggis
Reactie op  Pieter
9 dagen geleden

Zulke lui hebben totaal geen geweten. Een ander zijn/haar lichaam verwoesten alleen om er zelf (financieel) beter van te worden. Hetzelfde met het “testen”. Uitslag deugt niet maar wel een ander blootstellen aan de gevaren van ethyleenoxide. Dit veroorzaakt o.a. lymfeklierkanker, leukemie, borstkanker en hersentumoren. Dit alles voor een griepje/verkoudheidje. Ben zelf positief getest op cojona en velen uit mijn omgeving en het stelde niks voor

André Snepvangers
André Snepvangers
Reactie op  Pieter
9 dagen geleden

Criminal minds!
Moeten als misdadigers worden behandeld!

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
Reactie op  Pieter
9 dagen geleden

Het is nog veel erger. Ik spreek mensen die redelijk op de hoogte zijn van wat er speelt. Mijn buurvrouw werkt in de zorg en weet dat we bedonderd worden. Ze weet ook dat het vaccin niet getest is op langer termijn. Ze weet dat de testen onbetrouwbaar zijn en dat er iets anders aan de hand moet zijn. En ze denkt dat we dat niet tegen kunnen houden.

Ondanks dat draagt ze wel een mondkapje, test ze wel en laat ze zich wel vaccineren. Motivatie? Ze wil wel op vakantie.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
9 dagen geleden

Heel goed van deze arts dat hij al die hersendode Nederlanders het spiegeltje voorhoudt en hen heel hard confronteert hoe buitengewoon destructief zij in werkelijkheid zijn, niet alleen voor hen zelf maar ook de hele samenleving.

jan
jan
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
9 dagen geleden

ja het geld ziel verkocht aan geld nieuwe Mengele

Triniton
Triniton
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
9 dagen geleden

Het probleem is dat nog geen 5 a 10% van de Neanderlandische bevolking dit leest of hoort

Verontruste
Verontruste
Reactie op  Triniton
9 dagen geleden

Dat is waar. Zij zijn door die onbenullen die wij msm noemen er van af houden door het label complotdenken, en het idee fixe dat datgene wat wij overheid noemen het goed met ons voor heeft.

mikkie
mikkie
Reactie op  Triniton
9 dagen geleden

Stuur het naar FVD!!! Ik heb al meermalen gemerkt dat Van Haga in de Tweede Kamer argumenten op tafel gooit die hier besproken worden. Ik stuur alles van belang iig naar FVD maar ook naar alle andere grotere partijen en NL dagbladen. Wat mij betreft kunnen ze NOOIT zeggen: wir haben es nicht gewusst.

Thom
Thom
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
9 dagen geleden

Ik wil ook zo’n huisarts !

RJF
RJF
9 dagen geleden

Wil je het nog 1x uitleggen aan Rufte en Co.

Eddy
Eddy
Reactie op  RJF
9 dagen geleden

MKUltra slachtoffers zijn geprogrammeerd om hier niets bij te voelen. Dit gaat werkelijk geen effect hebben indien dit uitgelegd gaat worden.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
Reactie op  Eddy
9 dagen geleden

Ik vrees dat je hier gelijk in hebt. Als je het boek : “Thanks for the memories” van Brice Taylor hebt gelezen weet je hoe de mens kan worden gemanipuleerd.

Carola
Carola
Reactie op  Eddy
8 dagen geleden

Wat op dit moment wereldwijd gebeurt, is juist de bedoeling. Heeft niets met onkunde o.i.d. te maken. Ontvolking, onteigening, ontmenselijking en totale A.I.-controle staan op de agenda van het WEF en de VN. De volgende big step is een wereldwijde, gecreëerde schaarste aan werkelijk ALLES. Zie de a.s. simulatie van een cyber-aanval toelevering van voedsel, brandstof, electriciteit etc. (Cyber Polygon 2021). De gevolgen laten zich raden. In oktober 2019 vond ook een simulatie-event van een pandemie plaats (Event 201) en hoppa, twee maanden later begon die ellende. Ik ben niet religieus, maar overeenkomsten met de vier apokalyptische ruiters dringen zich op.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  RJF
9 dagen geleden

Die weten heel goed waar ze mee bezig zijn

Klaas Schonewille
Klaas Schonewille
9 dagen geleden

Dit is de waarheid. Ik sta 100% achter deze arts

Annette
Annette
9 dagen geleden

Bedankt Huib Rutten voor je o zo duidelijke uitleg. Ook het compliment aan ons, de wappies, kan ik heel erg waarderen. Ik kan wel zeggen, dat het best heel moeilijk en vaak eenzaam is om een wappie te zijn. Je moet constant opboksen tegen de rest van de maatschappij, die jou als gek beoordeelt. Ik mag het misschien niet zeggen, maar ik WACHT gewoon tot het moment dat de eerste hier in het gebouw ziek wordt van die prik. DAN bekijken ze mijn man en mij misschien met andere ogen. Tot die tijd blijft het afwachten. Trouwens, net als Huib Rutten ben ik ervan overtuigd dat die prik je hele immuunsysteem om zeep helpt. Wat mij betreft: geef mijn portie maar aan Fikkie!

Jacky
Jacky
Reactie op  Annette
9 dagen geleden

Annette, misschien kan je gelijkgestemden in je buurt vinden, wij hebben bv een groep waarmee we afspreken in een park. Doet zo goed te kunnen praten met mensen die er hetzelfde over denken.
Vandaag was de “NSB” blijkbaar actief, want we kregen bezoek van auto’s van handhaving.
Ze hadden een melding gehad.
Ben meteen met de jongste van de twee een gesprek aangegaan, gevraagd of hij al gevaccineerd was. Dat was niet zo, heb hem meteen gewaarschuwd en wat bewijsmateriaal op mijn telefoon onder zijn neus geschoven.
Toen hij wegging zei ik: pas goed op je gezin!!
Heb hem nog het advies gegeven zelf goed onderzoek te doen.

Charles
Charles
Reactie op  Annette
9 dagen geleden

Je staat niet alleen, maar misschien wel in je directe omgeving. Dat ervaren velen,zoals ik.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Charles
9 dagen geleden

Dat lijkt me een juiste constatering. Ik schat in dat 10 tot 20% acief wakker is. Dat betekent ongeveer 1 a 2 op de 10 mensen. Uiteraard kan dat op deze of gene familie/populatie enigzins verchillen. In mijn eigen familie sta ik samen ment mijn vrouw alleen als wappie te boek. Dat geeft niet. Ik kan mensen niet dwingen om een ander standpunt in te nemen. Net zoals andersom ook niet, Wat wel jammer is dat je constant voor van alles en nog wat wordt uitgemaakt door je eigen familie/vrienden. Beschuldigd van dingen die zij zelf juist begaan. Het punt is JIJ maakt je beslissing ZELF en zij niet doordat zij het denken uit hebben besteed aan de media.

Tom
Tom
9 dagen geleden

Nog maar ‘n keer: WAP = Waarheid Achterhalend Persoon.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Tom
9 dagen geleden

👌👍👍

Verontruste
Verontruste
Reactie op  Tom
9 dagen geleden

Top

Charles
Charles
Reactie op  Tom
9 dagen geleden

Een slimme vondst!

Loeske
Loeske
9 dagen geleden

Wauw, ik hou van die man.

Elise
Elise
9 dagen geleden

Hoe vond Huib het in New Zeeland? Ik weet dat het daar heel anders aan toe gaat dan hier.(vriend dochter) Het leven gaat gewoon door. Af en toe even de boel dicht en daarna gewoon alles weer open. Mondkapje is alleen verplicht in openbaar vervoer/bus. Met zo weinig nevenschade dus.
Wij hier drollen leven al meer dan een jaar in een gevangenis.
Als ik weg kon uit Europa, dan ging ik toch op zoek naar waar het leven nog vrij normaal is. En die kranten hier maar enge berichten schrijven over het buitenland, wat helemaal niet waar is.

Just me
Just me
Reactie op  Elise
9 dagen geleden

Kon dat maar hè, ergens waar de natuur nog ongerept is ,groot stuk glooiend landschap ,watervalletje erbij ,fruitbomen ,blokhut ,en waar de honden vrij kunnen rondrennen, rust ,vrede ..geen achterlijk kabinet die even voorschrijft wat je met je lichaam /leven moet doen of laten, wat zou dat heerlijk zijn.vrijheid!!

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Elise
9 dagen geleden

Mijn Nieuw Zeelandse broer zegt dit ook. Maar… vergeet niet dat NZ de zomer achter de rug heeft en griepvirussen gedurende deze tijd weinig actief zijn. De NZ premier, Jacinda Ardern, loopt ook achter de covid-gekte aan en is niet vies van zeer draconische maatregelen. Komende maanden zal duidelijk worden of daar covid (griep) weer opsteekt en hoe daarop gereageerd wordt.

Elise
Elise
Reactie op  AlbertV
9 dagen geleden

Daar heb je ook weer gelijk in.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Elise
9 dagen geleden

Main stream media : corrupte leugenaars

willy
willy
Reactie op  Elise
8 dagen geleden

Helemaal juist.
Ik ben zelf de eerste week van januari in Albanië geweest, alles open, kappers, winkels, koffiebars (vanaf 8.00 uur smorgens), en restaurants.
Mondkapjes op papier, in de praktijk weinig van gemerkt.
Sterfgevallen heel weinig, daaraan zie je, we worden gewoon belazerd.
Deze onzin moet stoppen !!!

x

Check Also

coronadode

Bijna derde van recente coronadoden niet veroorzaakt door virus

Bijna een derde van de coronadoden die ...

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

160
0
We lezen graag je reactie!x