CoronaBinnenland

Slachtoffers prikschade gaan langs bij ministerie van VWS: ‘Wil je meedoen? Pak je kans’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Begin volgende maand gaat Magdalena Dzambo samen met Iris de Boer en Sara Peters naar het ministerie van Volksgezondheid in Den Haag om voor en namens slachtoffers van prikschade het woord te doen.

Ze mogen van het ministerie in ieder geval absoluut niet over schadevergoedingen praten, want dan breken ze het gesprek af. Magdalena gaat het vooral hebben over onderzoek, openheid, erkenning, hulp en een einde aan de censuur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het drietal wil iedereen die er niet bij kan zijn de gelegenheid geven om toch een boodschap aan het ministerie te geven in de vorm van een filmpje. Vertel in ongeveer 30 seconden wat jou is overkomen en wat je het ministerie zou willen meegeven. Dit kan ook anoniem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magdalena Dzambo (@magdalenadzambo)

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen minderheid

“Hopelijk realiseert VWS zich dan dat we mensen zijn, en geen minderheid, zeldzame meldingen, collateral damage of batchnummertjes,” aldus Magdalena. Je kunt haar hier bereiken op Instagram.

Haar leven is door de coronaprik, in dit geval één Pfizer-prik, totaal verwoest. Ze was kerngezond voor de prik en is nu een schim van zichzelf. Er trad een heftige auto-immuunreactie op.

Verkracht

Magdalena moet dagelijks dealen met: tinnitus, een keiharde piep in haar oren, neuropathie, pijnlijke spieren in haar benen, heftige menstruatie, een slaapstoornis, slechte bloedcirculatie en cognitieve problemen.

“Ik voel me verkracht. Niet door een familielid of een goede kennis, een trainer of een eng persoon uit de bosjes. Nee, door de overheid. Een overheid die mij gehersenspoeld heeft dat de coronavaccinaties veilig zijn,” zei Magdalena onlangs tijdens een manifestatie in Den Haag.

4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

Wanneer eindelijk diepgaand onderzoek naar de onverklaarbare oversterfte sinds begin 2021 (aanvang spuitcampagne)?

johan
johan
10 maanden geleden

Goeie actie! Nu maar hopen dat er ook geluisterd wordt.

Anja Heij
Anja Heij
10 maanden geleden

Ik hoop dat die film dan niet alleen bij VWS te zien is maar op zoveel mogelijk publieke kanalen in Nederland.

Hugo
Hugo
10 maanden geleden

Wat een krachtige vrouw, om dat aan te kaarten, en wat laf van VWS om eisen te stellen aan mensen die zwaar beschadigd zijn door dat zogenaamde veilige vaccin. Van mij mogen ze (de regering) zeer zwaar boete doen voor het leef dat zij veroorzaakt hebben. Sterkte gewenst voor alle mensen die lijden door deze terreur.

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x