Homepagina » Mens en Dier » Dit deed minister Grapperhaus terwijl alle ogen waren gericht op zijn bruiloft
grapperhaus
Foto: EU2018BG Bulgarian Presidency CC BY 2.0

Dit deed minister Grapperhaus terwijl alle ogen waren gericht op zijn bruiloft

Argos deed een jaar lang onderzoek naar slachtoffers van satanisch ritueel misbruik. Het gaat hierbij om seksueel misbruik met heel macabere kanten. Satanische handelingen bij kaarslicht, martelingen, zelfs het ritueel offeren van baby’s. Argos analyseerde de soms schokkende overlap in de verhalen van de honderden slachtoffers. De uitzending over de onderzoeksresultaten maakte veel los en leidde zelfs tot Kamervragen aan minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid.

Hij liet in eerste instantie weten dat hij de Kamervragen over ritueel misbruik niet binnen de gebruikelijke termijn kon beantwoorden. Op donderdag, toen alle ogen waren gericht op de beelden van zijn bruiloft, zei hij dat hij geen onderzoek instelt naar satanisch ritueel misbruik.

Grapperhaus schrijft: “Uit de – veelal uitvoerige – opsporingsonderzoeken die in de afgelopen decennia zijn uitgevoerd naar aangiften of meldingen van ritueel misbruik, is tot op heden geen ondersteuning gevonden voor ritueel misbruik.”

Hij voegt toe: “Gelet op het verloop van het (geringe aantal) opsporingsonderzoeken in de afgelopen jaren zie ik geen noodzaak om nu een dergelijk onderzoek te initiëren.”

Satanisch misbruik bestaat wel degelijk

Het is in Nederland zo geregeld dat aangiftes met rituele kenmerken moeten worden doorgestuurd naar de LEBZ (landelijke expertisegroep bijzondere zedenzaken). De LEBZ is echter van mening dat noch in Nederland, noch elders in de wereld ooit bewijs is gevonden voor ritueel misbruik. Grapperhaus lijkt het standpunt van de LEBZ over te nemen.

Dit is aperte onzin. Uit een rapport dat is opgesteld door het Britse ministerie van Volksgezondheid blijkt dat kinderen in Groot-Brittannië worden misbruikt tijdens satanische rituelen. Zelfs het ANP berichtte over dit rapport.

De conclusie van dit overheidsonderzoek is dat satanisch misbruik wel degelijk bestaat en dat de slachtoffers de herinneringen niet bewust of onbewust verzinnen, meldde de Britse Independent.

Werk aan de winkel

Eén van de opstellers van het rapport zei dat veel kinderen tijdens satanische rituelen onder water worden gehouden tot ze bijna stikken. Ook krijgen ze te horen dat ze medeplichtig zijn aan de moord op baby’s waardoor ze in de macht komen van de satanisten.

Er is dus werk aan de winkel, minister Grapperhaus.

4.8 17 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
7 maanden geleden

Dat LEBZ is er juist om alles in de doofpot te houden. Als er één misdadige club is die dit alles NIET gaat onderzoeken/onthullen, dan is het Justitie/OM, omdat zij daders zijn.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Mikkel
7 maanden geleden

Ik wist niet eens dat deze groep bestond, maar nu ik er van hoor verbaasd het mij niks…

Rob
Rob
Reactie op  Mikkel
7 maanden geleden

Er is al vaak gezegd dat iedereen op topposities betrokken is. Zo ook het koningshuis. Beatrix blijkt lid van de negende cirkel te zijn. En dat is geen café die je in de zoekmachines vindt. Ik hoorde iemand in een podcast uitleggen dat de bloedlijn families in de top (in ieder geval de Rothschilds) hun eigen kinderen door de hel jagen om net zo te worden als zij. Satanisme is in wezen hetzelfde, kinderen door de hel jagen door verkrachting, marteling enz. Ze doen het alleen met andermans kinderen in plaats van hun eigen kinderen. Dat is een wereldwijd netwerk. Kinderen worden ook gebruikt voor adrenochrome af te tappen, orgaanhandel enz. Waarom kinderen? Die zijn het meest kwetsbaar, machteloos en het gemakkelijkst volledig te traumatiseren. Er wordt wel gezegd dat de top daar de ultieme macht aan ervaart. Maar dan zijn ze wel ook volledig van God los en de grootste lafaards.

John
John
Reactie op  Rob
7 maanden geleden

Satanisch en Satanisme zijn geen synoniemen….
Als Satanist verafschuw je het afnemen van andermans vrijheid, persoonlijke vrijheid is juist een pilaar van Satanisme, tegen de (corrupte) Christelijke en Katholieke kerken.
Luciferiaans is eerder correct, alhoewel deze “mensen” niet veel begrijpen van wat lucifer betekend….

Nick
Nick
Reactie op  Mikkel
7 maanden geleden

De wereld van Satan, waar alles omgedraaid is. Ministerie van Justitie vernietigt rechtvaardigheid, de Anti Defamation League die mensen defamet, banken vernietigen rijkdom, scholen vernietigen intelligentie.

Dat is hoe je weet of een instantie het kwaad dient en veel van de overheid doet dat, al dan niet bewust.

Nexit please!
Nexit please!
7 maanden geleden

‘Zoals het hoort’; Luister, en gehoorzaam aan je leiders…!!

… maar er komt toch een stank uit die beerput…!

Btw: Ferd’s brilletje, en z’n kale kop; Het is precies Heinrich Himmler…

Rob
Rob
Reactie op  Nexit please!
7 maanden geleden

Grappig wat je zegt over ‘der Fred’. Ik dacht hetzelfde: het lijkt wel een Nazi. Ik zag het voor me, ik kwam alleen even niet zo snel op de naam. Grapper-haus klinkt ook wel Duits.

Nexit please!
Nexit please!
Reactie op  Rob
7 maanden geleden

Jaren geleden zag ik een 2e WO docu over Heinrich Himmler; Als hij Hitler aan de telefoon kreeg, klakte hij – met een ‘Heil Hitler’ – ook met z’n laarzen.

Zie ik Ferd ook wel doen…

Jabba de Worm
Jabba de Worm
Reactie op  Nexit please!
7 maanden geleden

….als ik aan zijn voornaam al denk, dan zou hij het ook perfect met zijn anus kunnen doen…
Fart Gabberhaus…..en het wilhelmus-schetenconcert

MdeFilosoof
MdeFilosoof
7 maanden geleden

Ik hoor de echo van Demmink weerklinken.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  MdeFilosoof
7 maanden geleden

LS…

DeepFriso schijnt er ook iets mee te maken te maken hebben gehad…

Jabba de Worm
Jabba de Worm
Reactie op  Caesar Lion Cachet
7 maanden geleden

En Mabeltje Los …

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
7 maanden geleden

Dus mogen we er vanuit gaan dat Grapperhaus zelf betrokken is bij dit soort praktijken of bevriend is met personen die hierbij betrokken zijn.
Grapperhaus, je bent een smeerlap!

Willem
Willem
7 maanden geleden

Tja als meneer Grapperhaus zelf in de hoge raad zit van de Pedo elite zal die Satanische rituelen ook wel toestaan of verheerlijken .

Meneer doet niets anders dan zijn in de nesten geraakte pedovriendjes uit het gevang houden , hopelijk komt er ooit een dag dat de bewijsvoering zo waterdicht is dat deze figuren voor altijd het gevang ingaan .

Jabba de Worm
Jabba de Worm
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Misschien gebruikt hij stiekem ook adrenochrome?
Tja, wie zou het zeggen.

Nick
Nick
Reactie op  Jabba de Worm
7 maanden geleden

Dan zou hij er een stuk beter uitzien.

het leugentijdperk
het leugentijdperk
7 maanden geleden

Geen enkele misdaad verricht in die richting, niet één? Het bestaan van snuff movies is ook altijd ontkent, maar bestaan doen ze, de meest afgrijselijke misdaden die om welke reden dan ook niet naar buiten gebracht mogen worden om de eenvoudige reden dat er belangrijke personen bij zijn betrokken die men chantabel heeft gemaakt, maar vooral ook chantabel wil houden.

Grapperhaus is niet anders dan een pionnetje van deep state die dergelijke misdaden onder het tapijt moet houden.

Heel de politiek is verrot tot op het bot, maar het zijn de opportunistische maatregelen, zoals behouden hypotheekrente-aftrek en het verdorven electoraat van bijv. de VVD, wat de politieke verrotheid in het zadel houdt.

Eelke Piers
Eelke Piers
7 maanden geleden

Er werd geen polonaise gehouden of gedanst maar ze zaten wel met 6 man aan een tafeltje met de koppen bij elkaar gezellig te kletsen

Petrus
Petrus
7 maanden geleden

https://www.youtube.com/watch?v=YqdGgZ8Lw5I
Kijk hier maar eens op.
Gruwelijk.

wim11
wim11
Reactie op  Petrus
7 maanden geleden

Bizar verhaal, maar zie geen bewijs

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
7 maanden geleden

Hier kijken ze al honderden jaren van weg dus die badmuts zal zeker nooit een onderzoek instellen.
Maar van de overheid moet je het ook niet hebben het moet komen van onderzoeksjournalisten en van niemand anders.

Jan V
Jan V
7 maanden geleden

Via de officiële kanalen kom je er nooit achter omdat die smeerlappen elkaar indekken. Infiltreren en stiekem foto’s/video’s maken is de enige manier om het bewijs boven tafel te krijgen. Die Grapjashaus ruikt zo wie zo naar corruptie en is fouter dan fout. Die kop alleen al spreekt boekdelen. Welke geestelijk gehandicapte haalt het überhaupt in haar hoofd om met zo’n psychopatische idioot te willen trouwen? De oogkleppen waren zeker in de aanbieding.

madeloes
madeloes
Reactie op  Jan V
7 maanden geleden

@ Jan

jij hebt waarschijnlijk niet gekeken naar de info die micha kat grappenhaus heeft geplaatst.

Jan V
Jan V
Reactie op  madeloes
7 maanden geleden

Ik volg Micha Kat niet meer. Bij hem is elke scheet ‘pedo deep state’; een soort van doorgeslagen obsessie. Bovendien ziet hij zichzelf als enige juiste nieuwsbron terwijl alle anderen in zijn ogen ‘controlled opposition’ zijn. Ik ben afgehaakt toen hij met die bedrieger Wouter Raatgever in zee ging.

Senks toe de kemmerawoeman!

x

Check Also

corona

Nieuwe cijfers: kwart coronasterfgevallen NIET veroorzaakt door virus

Van alle Britse coronadoden is bijna een ...

rechercheur

Rechercheur wordt ‘wakker’: We zijn beland in een oorlogssituatie, vanwege een virus

Niet alleen politieagenten en ME’ers, maar ook ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x