CoronaBuitenland

‘Buitengewoon verontrustend’ onderzoek coronaprikken: ‘Niet de vraag of, maar wanneer er tribunalen komen’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Peter Doshi, redacteur van het medische tijdschrift The BMJ, en Joseph Fraiman hebben onderzoek gedaan naar ernstige bijwerkingen van de mRNA-vaccins. Ze hebben de gegevens die Pfizer heeft aangeleverd aan de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA om haar coronavaccin geregistreerd te krijgen nog eens onder de loep genomen.

Wat waren de uitkomsten? Precies het omgekeerde als wat Pfizer communiceerde, zei oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl aan tafel bij De Nieuwe Wereld TV. Er waren bijvoorbeeld vier keer zoveel ernstige bijwerkingen bij het Pfizer-vaccin als bij de placebo. “Dat is nogal wat, terwijl de FDA had gezegd dat de bijwerkingen nauwelijks verschillen in beide groepen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Dit is buitengewoon verontrustend

“Bovendien: de toename van bijwerkingen wordt niet gecompenseerd door een afname van ernstige ziektes en overlijden,” benadrukte Bijl. “Dus de balans is helemaal doorgeslagen in het negatieve.”

“Dit is buitengewoon verontrustend. Als verklaring vonden Doshi en Fraiman dat Pfizer een andere follow-up periode had gekozen. Twee maanden waren ze getest, maar Pfizer had van de patiënten die hun vaccin hadden gekregen vooral mensen gevolgd die één prik hadden gekregen,” vervolgde hij. Die mensen werden bovendien slechts één maand gevolgd.

Ik denk dat het hiermee klaar is

De oud-huisarts wees erop dat er waarschijnlijk nu al rechtszaken worden voorbereid in de Verenigde Staten. Amerikaanse rechters deinzen er niet voor terug om hele strenge maatregelen op te leggen aan die fabrikanten, zei Bijl. “Dat is denk ik ook wat er nodig is als dit waar is.”

“Dit legt een bom onder de bewering dat er vrijwel geen bijwerkingen waren,” voegde hij toe. “Dat werd in Nederland ook al door verschillende mensen gezegd. De Jonge zei: ‘Als dat het verhaal wordt, bijwerkingen, dan is het klaar’. Ik denk dat het hiermee klaar is als dit in bijvoorbeeld The BMJ gepubliceerd wordt.”

Tribunalen

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen reageert: “De waarheid over de zogenaamde ‘vaccins’ druppelt onvermijdelijk naar buiten. Het is nu niet langer meer de vraag of, maar wanneer er tribunalen zullen komen.”

4.9 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cathy
Cathy
2 jaren geleden

Liever gisteren dan vandaag

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Führer Rüttler & zijn Haagse Misdaadsyndicaat hebben een Staatsgreep in Nederland gepleegd, iedereen ingespoten met Experimentele Gentherapie-Nood-VaxxiNazis met ontelbare doden tot gevolg, de Oorlog verklaard aan Rusland & daarmee opzettelijk Economische Zelfmoord gepleegd…Alle Wapens die Führer Rüttler aan OekroNazië heeft geschonken staan inmiddels gewoon te koop op het Dark Web….Deze Demonische Nazis uit de Diepste Krochten van de Hel zullen hun STRAF zéker niet ontlopen….het Zomerreces zal wel eens hun Laatste Ontsnappingsmogelijkheid kunnen zijn…hahahaha

BRACE FOR IMPACT

Anne
Anne
2 jaren geleden

Laat de tribunalen maar beginnen.
Kan niet wachten tot het zover is.

Loisss
Loisss
2 jaren geleden

Yes! Zo snel mogelijk!

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x