Great ResetNatuur en Milieu

Dit zit er achter de plotselinge aanval op koken op gas

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Deze week werd in het Westen vanuit het niets de aanval geopend op koken op gas. Tienduizenden kinderen hebben mogelijk astmasymptomen door koken op gas, kopten de Nederlandse media. Ook de Belgische pers pakte ermee uit.

In de Verenigde Staten gingen er stemmen op om gasfornuizen te verbieden, waarna felle kritiek losbarstte. Koken op gas zou opeens slecht zijn voor de gezondheid.

Hoe kan het ook anders

Wat zit hier achter? Een bedrijf dat gelinkt is aan het World Economic Forum. Hoe kan het ook anders. Vorig jaar verscheen er al een artikel op de website van het WEF waarin wordt geclaimd dat gasfornuizen een ‘grotere bedreiging vormen voor het klimaat dan gedacht’.

In de VS verwijzen prominente Democraten naar een studie die zou aantonen dat gasfornuizen gevaarlijk zijn. Website RedState ontdekte dat het bedrijf ‘Carbon-Free Buildings’ achter deze studie zit. Het bedrijf is een partner van het World Economic Forum en de directeur wil de CO2-uitstoot drastisch terugdringen.

Gecoördineerde actie

We komen dus wederom uit bij het WEF, de club die ook zegt dat je ‘niets zult bezitten en gelukkig zult zijn’. Het lijkt dus te gaan om een gecoördineerde actie. Het WEF en haar marionetten willen fossiele brandstoffen uitbannen terwijl ze zelf de wereld rondvliegen in kerosineslurpende privéjets.

4.9 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tanya
Tanya
25 dagen geleden

Het gekef van de wef…
Hoe kon het ook anders zijn!

Kale kip kan je niet plukken
Kale kip kan je niet plukken
25 dagen geleden

Ze kunnen zelf aan het gas, allemaal!

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
25 dagen geleden

Nou ja, we weten nu dus om welke partner het gaat.
Verder wist ik eigenlijk alles al.

Jip
Jip
25 dagen geleden

Speciaal voor alle leden van het WEF vindt ik het geen probleem om even een weekje geen gas te gebruiken, zodat het korte tijd gebruikt kan worden voor betere doeleinden…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

144
0
We lezen graag je reactie!x