UFO

VIDEO: Mysterieus object vastgelegd bij internationaal ruimtestation ISS

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een video die door het internationale ruimtestation (ISS) is gemaakt, is een ‘mysterieus object’ te zien in een lage baan om de aarde. Volgens de website UFO Sightings Daily gaat het om één van de beste voorbeelden van een UFO bij het ruimtestation van de afgelopen jaren. De site stelt dat het metalen oppervlak het object doet glimmen.

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA ontkent dat het lichtpuntje buitenaards is. De NASA stelt dat het mysterieuze object niets meer is dan een reflectie op een raam van het ISS.

De verklaring die de NASA geeft zou verklaren waarom de vermeende UFO tijdens de opname op dezelfde plek blijft. Scott Waring van UFO Sightings Daily en vele andere UFO-jagers zijn echter niet overtuigd: “Het is grappig dat de NASA de duizenden filmpjes op YouTube van UFO’s bij het ruimtestation negeert. Als je met je hoofd in de wolken zit, maak je je kennelijk niet meer druk om de mening van het volk. Misschien wordt het tijd dat het volk de NASA overneemt.”

“De waarheid ligt binnen handbereik,” schrijft hij op zijn website. Waring meent dat de NASA dit soort zaken bewust verdoezelt.

Het Russische persbureau Sputnik reageert: “NASA is natuurlijk een onderdeel van de Amerikaanse overheid en wordt dus eigenlijk al gerund door het volk. Of niet?”

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

BEWIJS GELEVERD ET’s BESTAAN.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Iemand heeft weer eens wat in het water laten vallen.

Robert
Robert
6 jaren geleden

Volgens mij is het gewoon de maan.

Flup
Flup
6 jaren geleden

Ik kijk af en toe naar de livestream van Nasa
en heb dit opgenomen:

https://www.youtube.com/watch?v=Sspsp85cTGU

Iemand een ideeke wat het zou kunnen zijn?
Volgens mij is het een reflectie ofzo…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x