Buitenland

NOS bereidt ons alvast voor op volgende pandemie: ‘De globalistische propaganda wordt steeds opzichtiger’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Het aantal gevallen van dengue oftewel knokkelkoorts kan dit jaar wereldwijd een recordhoogte bereiken, waarschuwt de WHO. Volgens de organisatie is de ‘opwarming van de aarde’ gunstig voor de muggen die deze ziekte verspreiden, bericht de NOS.

Volgens een ‘specialist’ van de WHO loopt de helft van de wereldbevolking het risico om knokkelkoorts te krijgen en dreigt er een pandemie. Sinds korts is er een vaccin beschikbaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Er is dus een vaccin voor een pandemie die er nog niet is

“De wijsheid van de farmaceutische wetenschap bereikt opnieuw een hoogtepunt. De WHO weet al dat er een ‘dengue-pandemie’ komt. Ze weet ook al dat de opwarming van de aarde gunstig is voor de muggen die de ziekte verspreiden,” reageert hoogleraar Bob de Wit.

“Er is nog geen medicijn voor een ziekte die nog een pandemie moet gaan worden, maar er is wel al – het is werkelijk een wetenschappelijk hoogstandje – een vaccin,” voegt hij toe.

Er is dus een vaccin voor een pandemie die er nog niet is. Dit geeft me zoveel vertrouwen dat ik als allereerste dat vaccin wil hebben. Het maakt me niet uit of het nog experimenteel is en of het al goedgekeurd is, of het spike-proteïne bevat en of het genetisch gemanipuleerde shit is uit een gain-of-function lab. Ik wil het hebben en wel NU! En ik ga alvast verhuizen naar een plek waar geen muggen zijn. De Noordpool of zo. O nee, het ijs smelt daar zo snel dat de ijsberen aan het verdrinken zijn. Kan iemand me adviseren waar ik heen moet verhuizen? Ik ben werkelijk ten einde raad, zegt De Wit sarcastisch.

We moeten zo snel mogelijk de WHO verlaten

“Fijn. De NOS bereidt ons alvast voor op de volgende epidemie. Draag toch een klamboe!” aldus fysiotherapeut Auke Wagenmakers.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen schrijft: “Heeft u het inmiddels ook door? De globalistische propaganda wordt namelijk steeds opzichtiger. We moeten zo snel mogelijk de WHO (voor een groot deel eigendom van Bill Gates trouwens) verlaten.”

4.8 246 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

178 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
10 maanden geleden

Als ze nu nog niet achter tralies verdwijnen, dan zullen we het als volk toch zelf moeten gaan oplossen!!

Daan
Daan
10 maanden geleden

Eruit stappen en wel gelijk!!!
bill Gates één van de helpers van de duivel!!!

Jelle
Jelle
10 maanden geleden

Gelijk mijn gedachte toen ik dit op nos aan het lezen was. Wat een idioten, en nog grotere idioten die hier in mee gaan…

Charlotte
Charlotte
10 maanden geleden

Wat een flauwekutkul, er is geen enkel medicijn tegen knokkelkoorts! Laat staan een vaccin!…🤡🤷💪

Back to top button
178
0
We lezen graag je reactie!x