Homepagina » Paranormaal » Koningin Silvia: “Het spookt in het Zweedse koninklijke paleis”
Koningin Silvia: "Het spookt in het Zweedse koninklijke paleis"

Koningin Silvia: “Het spookt in het Zweedse koninklijke paleis”

Het Zweedse koninklijke paleis Drottningholm wordt niet alleen bewoond door koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia. Volgens de vorstin spookt het namelijk in het slot.

“Deze plek barst van de geschiedenis. Er zijn hier kleine vrienden, geesten,” onthulde ze in een documentaire die is uitgezonden door de Zweedse publieke omroep SVT.

Bang is de 73-jarige koningin niet. Volgens haar zijn de geesten niet kwaadaardig. “Ze zijn vriendelijk. Soms voel je dat je niet helemaal alleen bent.”

Natuurlijk

Prinses Christina, de oudere zus van de koning en Silvia’s schoonzus, bevestigt de aanwezigheid van geesten in het paleis.

“Natuurlijk spookt het in het paleis. Er zijn geesten in alle oude huizen,” zei ze in het programma.

“Er is zo veel energie in dit huis,” vervolgde ze. “Het zou vreemd zijn als het geen gedaantes zouden zijn.”

Engelen

Drottningholm werd in de 16e eeuw gebouwd in opdracht van de toenmalige koning Johan III. Sinds 1991 staat het gebouw op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Het is niet de eerste keer dat een lid van een Scandinavisch koningshuis aangeeft in bovennatuurlijke krachten of verschijningen te geloven.

In 2007 zei de Noorse prinses Märtha Louise dat ze van kinds af aan weet dat ze helderziend is. Ook zei ze dat ze kan communiceren met engelen.

[The Local]


Vond je dit artikel waardevol? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. Er is een enorm cultuurverschil in dat wat de mensen in Scandinavië heel normaal vinden.
  Wij Nederlanders zijn inmiddels allang beroofd van onze dromen , hopen en gevoelens buiten ons eigen lichaam.
  Door positivistische wetenschap,die in dezelfde adem alles wat niet te bewijzen is van tafel veegt en bagataliseert voelen mensen zich niet geroepen nog langer in bijzondere dingen te geloven.
  Door auteurs als Dick Swaab met “wij zijn ons brein” is een groot deel gevangen geraakt in de fabrieksmatigheid van zijn eigen hoofd,terwijl er zoveel meer dan ons grijze papje alleen is.

  9 likes
 2. Mensen die dit soort berichten belachelijk maken blijken vaak zelf erg bang voor het fenomeen te zijn.

  8 likes
 3. Ja ik kan me wel hierin wel vinden en weet zeker voor mij zelf dat geesten bestaan en de normaalste zaak van de wereld is.

  Ik ervaar dat ook dat er een aanwezigheid is terwijl ik alleen ben in mijn huis of dat iemand of iets mij aan het bekijken is terwijl er niemand is. Het zijn ook dan wel vaak momenten wanneer het donker is of ik lig in bed en doe mijn ogen dicht en lijkt het net of iets recht boven mijn gezicht naar me staat te kijken ik zelf zie niks maar voel wel aanwezigheid dit laatste is geen fijn gevoel heb ik erbij. het lijkt wel of datgene mij probeert bang te maken voor het slapen gaan. Dat gevoel kreeg ik ook een keer in nacht toen ik naar de toilet ging met de licht uit had geen zin in licht omdat ik uit mijn slaap kom vandaar. ik sluit de wc deur en ineens komt de gedachten in mij dat als ik de deur open doe dat er iets daarbuiten mij gaat laten schrikken het wou me weer bang maken?

  Ik ben mij ervan bewust dat er zoiets bestaat wat inter-dimensionaal wordt genoemd (entiteiten) ze kunnen positief zowel negatief zijn. We worden continu aangevallen en is ook gelijk de reden waar mensen bewust van moeten worden we worden bespeeld zonder dat we het door hebben heel geraffineerd gaan ze te werk

  4 likes
 4. Kan deze mw. aan de geesten vragen wanneer ze hun geld en rijkdom moeten wegschenken.?

  2 likes
 5. Spoken ? Misschien staan er teveel spiegels in het paleis.

  1 likes
 6. Citaat: Soms voel je dat je niet helemaal alleen bent.”

  kan ik me heel goed voorstellen, met 300 personeelsleden om je heen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

epidemioloog

Epidemioloog looft Zweedse corona-aanpak: ‘Op alle vlakken gelijk gekregen’

Zweden koos aan het begin van de ...

lockdown

Grootste krant van Europa: ‘Lockdown was enorme fout’

De lockdown tegen het nieuwe coronavirus was ...