Homepagina » Mens en Dier » Doutzen Kroes verdiept zich in coronacrisis en waarschuwt: Dit klopt niet
doutzen
Foto: David Shankbone CC BY 3.0

Doutzen Kroes verdiept zich in coronacrisis en waarschuwt: Dit klopt niet

Ook Doutzen Kroes volgt de coronacrisis op de voet. Het fotomodel laat op Instagram weten dat ze sterk het idee heeft dat media en overheden niet het beste met ons voorhebben.

“Ik ben een tijdje stil geweest, omdat ik heb geprobeerd om alles te begrijpen en ik begrijp het niet,” schrijft ze in een bericht aan haar 6,4 miljoen volgers. “Mijn vragen zijn: willen we gezond zijn? Waarom is het versterken van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel van de corona-aanpak?”

“Willen ze dat we verenigd of verdeeld zijn? Is het gemakkelijker om een door angst gedreven samenleving te beheersen? Hebben ze wel het beste met ons voor? En met ‘ze’ bedoel ik de media, de farmaceutische industrie, onze overheden en alle grote bedrijven die hele andere belangen hebben dan wij en die overal een vinger in de pap hebben.”

Belangenverstrengeling

“Er zijn 6 bedrijven die (vrijwel) alle media in handen hebben. Is dat geen belangenverstrengeling? En hoe werken de systemen waar we ons allemaal in bevinden? Wie profiteert? Ik ben altijd vragen blijven stellen omdat ik geboren ben in een familie die niet volgzaam is.”

“In de afgelopen maanden heb ik urenlang onderzoek gedaan en nagedacht over hoe ik dit het beste met jullie zou kunnen delen. Ik voel dat ik dit met jullie moet delen. De zoektocht naar antwoorden is een hele reis geweest. Stel zelf vragen, volg het geld en leg verbanden!”

Wakker worden

“Denk logisch na, volg je hart en instinct. Het is een kracht waar we allemaal over beschikken. Een kracht die ons zal verenigen. We moeten wakker worden om dat te laten gebeuren. Blijf alsjeblieft ALTIJD vragen stellen! Macht aan het volk!”

Onder meer Gisele Bundchen reageerde op het bericht, dat inmiddels ruim 20.000 keer geliket is. “Ja! We moeten nooit stoppen met het stellen van vragen, kritisch nadenken en het gebruiken van onze intuïtie. Alleen daarmee zullen we bij de waarheid komen. Dank voor het delen Doutzen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I have been quiet for a while, I have been trying to make sense of it all and I can’t! There are so many questions. And with questions it started for me. It could be that you’re reading this and thinking what questions, I don’t have any questions and what do you mean by making sense of it all! My questions are: Do they want us to be healthy? Why is boosting our immune systems with vitamins and food rich in nutrients not part as a measure against Covid? Do they want us to be united or divided? Is it easier to control a fearful driven society? Do they want the best for us? And with ‘they’ I’m talking about the media, the pharmaceutical industry, our governments and all the huge companies that have interests very different to ours it seems like and with ties in everything. There are 6 company’s that own (almost) all media isn’t that conflict of interest? And how do the systems work that we’re all in. Who is benefited? I have always asked questions I was born into a family that has never just followed….. In the past few months I have researched for hours and wondered how to share this with you. And here I am feeling an urge to share with you that It has been quite the journey searching for answers. Ask your own questions, follow the money and connect the dots! Think logic, follow your heart and instincts. In the end it’s a power we all have, it will unite us and we need to wake up in order for that to happen! Please keep asking questions ALWAYS! POWER TO THE PEOPLE 💫 #wakeup #askquestions

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

4.6 18 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jani
Jani
9 maanden geleden

De BTW verhogen van 6 naar 9 procent op groente en fruit. Dát helpt om iedereen de kans te geven gezond te blijven!!

salvar
salvar
Reactie op  Jani
9 maanden geleden

@Jani
nou als je 6,9 miljoen volgers heb en die wakker kan schudden dan interesseert die 3% btw mij geen drol.
wakker worden AUB.

Willem
Willem
9 maanden geleden

Tja jammer dat ze daar nu pas achterkomt maar ze heeft een grote schare volgers dus wie weet, wel goed van d’r. Er wordt al je]aren voor deze zaken gewaarschuwd ook op NineForNews. Wij wisten op het moment dat Bruno Bruins (die van de aardbodem lijkt verdwenen) dat nep corona briefje in zijn handen kreeg. Bij een overheid moet je echt alle woorden omdraaien, dan weet je de waarheid.

Willem
Willem
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

De 5G veiling is geweest he mensen, dat veroorzaakt dezelfde symptomen als covid 19, je kunt er heel snel door stikken, virus wordt als excuus gebruikt, er is aangetoond dat 5G celmembranen aantast waardoor stoffen in de bloedcellen kunnen komen die de vorm van histine kunnen veranderen, dan is de hemoglobine geneigd om het CO2 op te nemen in plaats van zuurstof dan kun je dus stikken.

mistery babylon
mistery babylon
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Is het niet zo dat die elite ook in die 5g straling moeten leven?

blackpeat
blackpeat
Reactie op  mistery babylon
9 maanden geleden

Hoewel ik natuurlijk ook het fijne er niet van weet. Wat wel duidelijk is, iedereen die ziek geweest is of door onderliggende gezondheid’s problemen zogenaamd aan covid19 overleden is, heeft de griepprik gehad. Wat daar precies allemaal voor rommel inzit? De kans om daadwerkelijk ziek te worden is er in ieder geval behoorlijk door vergroot, en er zitten zeker ook receptoren in die reageren op 4/5G . Dat lijkt me dan meteen één van de meest plausibele verklaringen waarom we straks allemaal verplicht gevaccineerd moeten worden. 5G is tenslotte ooit ontwikkeld als militair wapen, bedoeld voor “mind control”. Daarom ook die 1,5meter maatregel, zodat je mensen individueel kan bewerken.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Inderdaad een beetje aan de late kant maar beter laat dan nooit. Als veel bekende individuen met veel volgers dat zouden doen dan zou je misschien wel massa’s mensen aan het nadenken kunnen krijgen als de volgers hen serieus nemen.

Steven
Steven
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Die Bruins kon het waarschijnlijk niet verteren om mensen in de zeik te MOETEN nemen en hen uiteindelijk naar het slachthuis te moeten begeleiden.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Steven
6 maanden geleden

Voor mensen met een geweten is er geen plaats in dit kabinet

salvar
salvar
9 maanden geleden

het zou mooi zijn als we 18miljoen volgers hebben , natuurlijk min zootje bij de regering en niet te vergeten de hele tweede en eerste kamer , die hoor je nooit over de hoax wie het ook is.
dus allemaal opzouten.

Petrus
Petrus
9 maanden geleden

Haar volgers krijgen nu op deze manier ook de mogelijkheid om na te denken en wakker te worden.
Alle beetjes helpen.

Covid neneneneNineteen
Covid neneneneNineteen
9 maanden geleden

Is er iemand die mij kan uitleggen waarom we dagelijks over “nieuwe besmettingen” horen maar niet te weten komen hoeveel mensen daadwerkelijk ziek zijn. Dit is namelijk de kern van de zaak. Het lijkt erop dat we niet mogen weten dat de meeste “besmette” mensen helemaal niet ziek zijn. Waarom is er geen enkele MSM verslaggever die deze vraag stelt.

Mikkel
Mikkel
Reactie op  Covid neneneneNineteen
9 maanden geleden

Omdat ze dat niet mogen van hun bazen. Ze hebben maar één opdracht.

Remco Hylkema
Remco Hylkema
Reactie op  Covid neneneneNineteen
9 maanden geleden

Inderdaad! Er wordt veel meer getest dan tijdens de lockdown. Er worden dus veel meer besmettingen getest. Probleem is dat de testen volledig onbetrouwbaar zijn en dat je positief getest kan worden als je geen covid19 hebt terwijl je het dus niet hebt. Er wordt namelijk een DNA streng getest. Bovendien is het percentage besmette mensen dat ziek is lager aan het worden dan tijdens de lockdown. Tijdens de lockdown had je meer zieken omdat mensen verkeerd behandeld werden. Soms zie je verhalen van jongere mensen die zogenaamd covid19 hebben gehad en hun smaak kwijt zijn. Dat komt dan niet door covid19, maar door de behandeling! Goed he, 10 dagen plat op je buik liggen aan de beademing!! COVID19 bestaat niet. GLOBAL SCAM. En David Icke legt u uit hoe de WHO een groot deel van de wereld oplegt hoe er verkeerd gemeten MOET worden!

Lawke
Lawke
Reactie op  Remco Hylkema
9 maanden geleden

Bij ‘n positieve test… second en zelfs third opinion vragen (nieuwe testen).. Deze zullen haast zeker tegenstrijdig zijn met wat ik lees over de onbetrouwbaarheid van de testen… Deze tegenstrijdigheden zullen de testen in ‘n slecht daglicht plaatsen, waar ze behoren!

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Covid neneneneNineteen
9 maanden geleden

Omdat het MSM is.

Anja
Anja
Reactie op  Covid neneneneNineteen
9 maanden geleden

En als je “besmet” bent en niet ziek bent en ook lang daarna nog steeds gezond bent, betekent dat toch dat je genoeg antistoffen hebt om niet ziek te worden?
Zo werkt het toch ook bij vaccins, zeggen ze?
En als je negatief bent heb je het gewoon ook niet.
Dus positief of negatief, alles helemaal goed toch?????

Piet
Piet
Reactie op  Anja
9 maanden geleden

Ik vind het prima dat ze dat schrijft.

6.4 miljoen volgers die het mogelijk ook lezen.

Helemaal top.

mikkie
mikkie
Reactie op  Anja
9 maanden geleden

hebben we inmiddels dan niet al de groepsimmuniteit bereikt?

Bastian
Bastian
9 maanden geleden

Goed dat ze zich uitspreekt. Helaas verklaren veel mensen haar direct voor een gekkie (zie social media). Jammer dat die mensen nog steeds zelf niet nadenken of althans denken dat ze dat doen, maar geen idee hebben van wat er werkelijk speelt in de wereld waarin we leven. Jongens, blijf positief en blijf liefde geven. We’re all connected! Heb een fijne dag 🙂

ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Een BN’er, die wereldwijd bekend is, vandaar de oorspronkelijke tekst in het Engels, die wakker is geworden?

Een zeldzaamheidje.

Het zal mij benieuwen of zij haar rug recht houdt.

Steven
Steven
Reactie op  ProAsfalt
9 maanden geleden

Het zal mij ook benieuwen of ze haar baantje nu nog wel houdt. Want tenslotte zijn de werkgevers in die wereld vaak ULTRA LINKS en van die zwevers (PRO LOCKDOWN en PRO VACCINATIE!)

En inderdaad viel het mij ook al op dat er geen één in de tweede of eerste kamer opstaat tegen deze massale misleiding en het opdringen van mondkapjes en gif-injecties van Billy the devilsboy!

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
9 maanden geleden

Hopen dat haar volgers überhaupt kunnen denken.

Jeff
Jeff
9 maanden geleden

excuus, maar de nuance in haar voorzichtige vraagstelling getuigd mij van een voorbehouden neutraliteit. Derhalve, publiciteit, waarbij je vooral geen uitspraken doet (diplomatiek) . Morgen lult ze weer net zo hard in d’r eigen straatje. Afleiding, positieve aandacht en een hoop gelul. Dag mevrouw Kroes.

Janneke
Janneke
Reactie op  Jeff
9 maanden geleden

Meneer Kroes. Beroemde tranny’s onderdeel van satanische kliek. Ofwel hij wil afstand nemen van dat wereldje of hij is bang voor z’n hachie, nu satanisten worden aangepakt.

Gezond Verstand
Gezond Verstand
9 maanden geleden

Doutzen for president !

x

Check Also

audit

Audit in Arizona brengt ‘grote verschillen’ aan het licht, Biden heeft ‘waarschijnlijk niet gewonnen’

De audit die momenteel plaatsvindt in Maricopa ...

vaccin

22 volledig gevaccineerde bewoners zorgcentrum besmet met corona

In het Antwerpse district Deurne zijn 22 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x